Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, můj přitel pracuje jako řidič z povolání, rozváží zboží ( nebudu uvádět co, aby mě tu někdo nepoznal),a u nich v práci má každý řidič svoji cestu. Přítel jezdí Jihlavu (my jsme z Brna) a v jednom podniku, je žena s kterou si dobře porozuměli, baví se spolu ona mu pak třeba udělá drink nebo kafé, a třeba si povídají. Má přítele a ví, že přítel má mě, viděli jsme se když jsem jela s ním, ona je asi o dva roky starší než muj přitel. Přítel říkal, že by ji nechtěl ani za nic, že se mu prostě nelíbí, dneska z něj vylezlo, že ho pozvala tam u nich do kina, na dnešek což jí odmítl, byl semnou a je to daleko.Prej je na něj hodná. Dneska jsme si z toho dělali srandu, kde kdo má někde milenku a tak. Vylezlo z něj taky že má dosti velká prsa,(já taky ale o něco menší, stejně jako zadek, který mi chválí prý já mám krásné zadeček oproti ní),hrozně mě to dneska zarazilo, mě osobně ona pěkná vubec nepřipadne, prostě jako žena se mi nelíbí. Včera jsme si obejdnali jídlo, konkrétně donuty, které nám dovezli, zda znáte podnik Mr. Donut, a on hned že to jí vyfotí, že je miluje aby ji naštval. No vůbec nevím co si o tom mám myslet, s přítelem jsme spolu dva roky, vidíme se o víkendu, spím u něj. Furt mě to šrotuje hlavou, co byjste si o tom mysleli vy? Popřípadě jak se mám k tomu postavit, nechci dělat nějaký scény žárlivý, ale nechci ani být hloupá, kdyby něco porádite? moc děkuji za názory
Mě by to už z principu vadilo.
Příspěvek upraven 27.03.19 v 22:19
@Anonymní píše:
Zkusím mu to dneska napsat, ještě říct mu, že se mi to vubec nelíbilo?
To bych nedělala. Jak by na to měl podle tebe zareagovat? Buď ti řekne, že už se s ní bavit nebude, aby tě uchlácholil (ale bude se s ní bavit dál), nebo tě s tím pošle do háje. Nikdo si nepřeje být omezován.
No, asi bych nadšení neskákala, nicméně pokud by s ní něco měl, nechlubil by se ti s ní.
No, ze mu pri praci nabidne kafe, mi divne neprijde. Ale to kino a posilani koblih, uz mi teda prijde pres caru.
Az ho priste pozve do kina, tak at te vezme sebou, ne? Vzdyt prece o nic nejde a on by ji nechtel ani za nic ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, můj přitel pracuje jako řidič z povolání, rozváží zboží ( nebudu uvádět co, aby mě tu někdo nepoznal),a u nich v práci má každý řidič svoji cestu. Přítel jezdí Jihlavu (my jsme z Brna) a v jednom podniku, je žena s kterou si dobře porozuměli, baví se spolu ona mu pak třeba udělá drink nebo kafé, a třeba si povídají. Má přítele a ví, že přítel má mě, viděli jsme se když jsem jela s ním, ona je asi o dva roky starší než muj přitel. Přítel říkal, že by ji nechtěl ani za nic, že se mu prostě nelíbí,dneska z něj vylezlo, že ho pozvala tam u nich do kina, na dnešek což jí odmítl, byl semnou a je to daleko.Prej je na něj hodná. Dneska jsme si z toho dělali srandu, kde kdo má někde milenku a tak. Vylezlo z něj taky že má dosti velká prsa,(já taky ale o něco menší, stejně jako zadek, který mi chválí prý já mám krásné zadeček oproti ní),hrozně mě to dneska zarazilo, mě osobně ona pěkná vubec nepřipadne, prostě jako žena se mi nelíbí. Včera jsme si obejdnali jídlo, konkrétně donuty, které nám dovezli, zda znáte podnik Mr. Donut,a on hned že to jí vyfotí, že je miluje aby ji naštval.No vůbec nevím co si o tom mám myslet, s přítelem jsme spolu dva roky, vidíme se o víkendu, spím u něj. Furt mě to šrotuje hlavou, co byjste si o tom mysleli vy? Popřípadě jak se mám k tomu postavit, nechci dělat nějaký scény žárlivý, ale nechci ani být hloupá, kdyby něco porádite? moc děkuji za názory
Takže přítel ti řekl, že si s ní rozumí jako kamarád, ale pro život by jí nechtěl. Pak z přítele vylezlo, že má velká prsa - né hezká, ale velká, ne? Nechápu z čeho usuzuješ, že se mu líbí? Že jí vyfotí donuty, aby jí naštval mi připadá jako kamarádské popichování, aby mu „záviděla“.
@nostress píše:
Mě by už z principu vadilo, že porovnává tvoje a její prsa, zadek, a tak. Taky, že o ní pořád mluví, nebo že ona sice má přítele, ale zve do kina tvého chlapa. A že „je na něj hodná“, a dělá mu drinky/mimochodem, jak to, že mu dělá drinky, když je řidič?/.
Nemusí za tím být nic z jeho strany, ale kdoví, jak to má ona s tím přítelem. Jestli by si třeba nechtěla polepšit. Chlapi jsou v těchto věcech totálně negramotní. Kolikrát žena po nich jede jako po uzeným, ale oni to nevidí. Já na čisté kamarádství mezi mužem a ženou nevěřím. Většinou tam z jedné strany bývá víc než jenom to kamarádství. Tady je otázka, co máš dělat. Zatím nic. Pokud by s ní chtěl být, tak tomu stejně nezabráníš. Ale
pokud tě to trápí, tak mu sice v klidu, ale na rovinu řekni, jak to vidíš ty.
Taky je otázka, jak ten rozhovor vypadal. Jestli to třeba nebylo „a miláčku, je hezčí než já? Líbí se ti? Všimla jsem si, že má velká prsa, co myslíš?“ Ženské umějí z chlapa dostat ledacos ![]()
@Anonymní píše:
Zkusím mu to dneska napsat, ještě říct mu, že se mi to vubec nelíbilo?
Nepis. Nijak to nekomentuj.
My si s kolegy taky posilame fotky kavy nebo zakusku, abychom se navzajem poskadlili, jak si prave na necem pochutnavame. Jako nejaci pubertaci
a pritom v tom nic neni. Proste si rozumine, „mame se radi“. Je to fajn. A s manzelem se u toho kolikrat dobre pobavime. Kolegove jsou muzi… jen pro upresneni, ze ne vzdy to musi mit sexualni podtext.
@blobfish píše:
Taky je otázka, jak ten rozhovor vypadal. Jestli to třeba nebylo „a miláčku, je hezčí než já? Líbí se ti? Všimla jsem si, že má velká prsa, co myslíš?“ Ženské umějí z chlapa dostat ledacos
vubec ne, já ani nevím jaký ty prsa má, říkám viděla jsem jí chvíli jen jsem koukla na její postavu a obličej, ale prsa mi nějak nezaskočily, on o tom začal sám, že má obrovský prsa
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, můj přitel pracuje jako řidič z povolání, rozváží zboží ( nebudu uvádět co, aby mě tu někdo nepoznal),a u nich v práci má každý řidič svoji cestu. Přítel jezdí Jihlavu (my jsme z Brna) a v jednom podniku, je žena s kterou si dobře porozuměli, baví se spolu ona mu pak třeba udělá drink nebo kafé, a třeba si povídají. Má přítele a ví, že přítel má mě, viděli jsme se když jsem jela s ním, ona je asi o dva roky starší než muj přitel. Přítel říkal, že by ji nechtěl ani za nic, že se mu prostě nelíbí, dneska z něj vylezlo, že ho pozvala tam u nich do kina, na dnešek což jí odmítl, byl semnou a je to daleko.Prej je na něj hodná. Dneska jsme si z toho dělali srandu, kde kdo má někde milenku a tak. Vylezlo z něj taky že má dosti velká prsa,(já taky ale o něco menší, stejně jako zadek, který mi chválí prý já mám krásné zadeček oproti ní),hrozně mě to dneska zarazilo, mě osobně ona pěkná vubec nepřipadne, prostě jako žena se mi nelíbí. Včera jsme si obejdnali jídlo, konkrétně donuty, které nám dovezli, zda znáte podnik Mr. Donut, a on hned že to jí vyfotí, že je miluje aby ji naštval. No vůbec nevím co si o tom mám myslet, s přítelem jsme spolu dva roky, vidíme se o víkendu, spím u něj. Furt mě to šrotuje hlavou, co byjste si o tom mysleli vy? Popřípadě jak se mám k tomu postavit, nechci dělat nějaký scény žárlivý, ale nechci ani být hloupá, kdyby něco porádite? moc děkuji za názory
Poradim ti akorat to, ze s tim stejne nic nenadelas. Jestli si to s ni bude chtit rozdat, tak si to s ni rozda. A zda se, ze je k tomu na nejlepsi ceste. Tak se spis priprav na variantu, ze neco probehne a zkus si predstavit, jak na to zareagujes.
Ale ja bych z toho nedelal tragedii.
@Anonymní píše:
vubec ne, já ani nevím jaký ty prsa má, říkám viděla jsem jí chvíli jen jsem koukla na její postavu a obličej, ale prsa mi nějak nezaskočily, on o tom začal sám, že má obrovský prsa
Aha. Prosím tě, kolik mu je? Aspoň přibližně? To jeho chování mi připadá trochu nedospělé.
@blobfish píše:
Taky je otázka, jak ten rozhovor vypadal. Jestli to třeba nebylo „a miláčku, je hezčí než já? Líbí se ti? Všimla jsem si, že má velká prsa, co myslíš?“ Ženské umějí z chlapa dostat ledacos
To asi objektivně neposoudíme. Já jsem se s takovou situací nesetkala, ale za ta léta v manželství vím, že chlapovi se musí všechno normálně a stručně říci. Bez komunikace se dá těžko něco řešit. Myslím, že z jeho strany zatím nejde o nic, ale spíše ta dotyčná projevuje jisté snahy, které jsou už lehce přes čáru. Je otázka, co z toho může vzniknout.Ale i když by chtěl být s ní, pak zakladatelka stejně nic neudělá. Spíše si myslím, že po jejím věcném upozornění/bez hysterických scén a výlevů/, si on začne taky všímat, že ta dotyčná třeba po něm jede.
@blobfish píše:
Aha. Prosím tě, kolik mu je? Aspoň přibližně? To jeho chování mi připadá trochu nedospělé.
20 jí kolem 22-23
@Anonymní píše:
20 jí kolem 22-23
OMG
Nepredpokladas doufam, ze zrovna s timhle pritelem budes nadosmrti…?
Ty jsi snad jeho sestra, máma a nebo kamarád, že ti povídá o cizích zadkách a kozách? To se snad partnerce, kterou vidí jednou za týden, chlubí, jak je žádaný? To mi hlava nebere. Ten jí má plnou hlavu a to tak, že se ani nedokáže ovládat a sype to na tebe. Dělá mu to dobře a ty nenaděláš nic. Tomu se zabránit nedá. ![]()