Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi21 píše:
Zdravím
Chtěla bych se zeptat zda jste některá měla problém s dosažením orgasmu a po vypití pár skleniček např. vína se to povedlo
Popřípadě jakékoliv zkušenosti se sexem pod vlivem, je to vůbec dobrý nápad?
Nemám při správném postupu problém, ale alkohol na mě obecně funguje jako velmi silné afrodiziakum. Takže je to s ním lepší a silnější. Asi bych se za to měla stydět, ale je to tak ![]()
@Sisi21 na me teda alkohol pusobi spis „znecitlivujicne“
… mozna tak jedna sklenicka vina, ale vic uz je kontraproduktivni
Pít alkohol kvůli sexu by mě v životě nenapadlo, alkohol má hnusnou chuť. Piju víno tak dvakrát za rok a používám místo prášků na spaní, výborně se po něm usíná ![]()
Když požiju tak mám velkou chuť. Ale nikdy nejsem uspokojena tak jako za běžného stavu
. Myslím ze kdyby to bylo opačně je ze mě alkoholik ![]()
Já se teda priopita k vrcholu nemůžu dobrat, jinak není problém.
@Ivčis píše:
Když požiju tak mám velkou chuť. Ale nikdy nejsem uspokojena tak jako za běžného stavu. Myslím ze kdyby to bylo opačně je ze mě alkoholik
Naprosty souhlas ![]()
@Sisi21 píše:
Zdravím
Chtěla bych se zeptat zda jste některá měla problém s dosažením orgasmu a po vypití pár skleniček např. vína se to povedlo
Neni nic jednodussiho nez vyzkouset. A uvidis.
@Sisi21 píše:
Zdravím
zcela opačný problém - při požití to jde fakt horkotěžko
a to stačí celkem málo..
Zdravím