(Ne)partnerský splín

Anonymní
1.9.17 00:52

(Ne)partnerský splin

Anonym- osobní info

Asi kvůli momentální hladině alkoholu po dlouhé době, asi kvůli všemu stresu a pracovní náloží, co mám zároveň doma i v práci a nemám to s kým sdílet.
Je mi do breku, smíchu i k vzteku.
Jsem sama přes 3 roky ( děti z tohoto ted vynechme). Tím sama myslím i 0 sexu.
A dneska ta samota na me po dlouhé době dolehla a potřebuju se jen vypsat. Vím, ze zítra bude zase dobře. Jsem tak trochu splachovaci ( ale ne hajz*l :-D)
Od začátku. V pubertě o me zájem minimální. Z mého pohledu. Na rande me žádný nepozval. Ale před pár lety mi řekli, ze me spousta kluků tehdy chtělo. (to brzo) „Chodila“ jsem tehdy pár dní s jedním, co mi domluvila kamoska.
V 18 na dálku s druhým, ale skoro nic spolu neměli. V 21 o me projevil konečné někdo vážný zájem, tak jsem s ním zůstala 10 let. Btw. můj první sex. partner. Po rozchodu jsem si párkrát vyšla intimně s kolegou. Sama ho pozvala. O rok později se starým známým(ja napsala jemu), byli jsme spolu cca půl roku, jenže jaksi zapomněl, ze uz jednu partnerku ma.:) Po dalším roce jsem pozvala písemně odcházejícího kolegu. Vyšli jsme si 3× a uz se neozval. Mezitím me zval jiný, ale chemie z me strany nebyla.
Od te doby nula. Nijak jsem to neresila. Umím byt sama. Ale poslední dobou toho je na me moc. mám nejake zásadní věci, které rozhodnout sama je těžké. Partner chybí. Nemluvě o postupně stoupající frustraci z absence sexuálního vybití. Neumím to bez citové zainteresovanosti.
Jsem snílek, pravda. Ale zase pohodová holka. Celkem vesela, byt s trochu svérázným smyslem pro humor. S nikým nemám žádný konflikt. Vypadám normálně. Žádné extrémy. :) Mam svoje auto, nadprumerny prijem, hypoteku. Zivitele ani nahradniho otce nehlefam. Je partaka. Spravneho chlapa ke mne. Tak čím to, ze když sama někoho nepozvu (a to jsem plachy introvert), tak o me zájem prostě není. Nejsem nejmladší a nechci zůstat sama, ikdyz jsem se před pár lety zarekla, ze chlap mi přes práh domu nesmí. Ale ted mi partak chybi. A dost. O sexu nemluvě.
Vím, ze moje starosti a kuvajtskou naftu… Jen jsem si chtěla postesknout.
Na koníčky čas nemám. Otec děti nefunguje. Babicky daleko. Času málo. Chodím spíše sportovneji oblikana a nehodlám se pretvarovat, ze jsem dama jen abych někoho klofla. Nebylo by to ani fér vuci chlapum, delat takovou habaduru, ze jsem princezna, když jsem spíš kovboj s prsama proklatě nízko… :mrgreen:
Tak pro me chlapi asi nechtějí? Případně jenom zadaní a s problémy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.9.17 06:36

Z toho, co píšete, si nedovedu představit, kudy by k vám mohl vůbec potenciální partner proniknout. Na koníčky, při kterých se seznamuje nejlépe, čas nemáte. Jste introvertní, takže kontakt s vhodným protějškem sama navázat neumíte nebo vám to přinejmenším činí problém, či máte špatný výběr. Strojíte se sportovně, nechcete působit sexy a nápadně na veřejnosti, kde by měl případný zájemce chvíli teoretickou možnost vás zaregistrovat a sbalit při přebíhání ulice. Určitě mi řeknete, že ani kolem vás v práci žádný zajímavý muž není, že do baru nebo zatancovat si též večer nechodíte, případně se vám povrchní známosti hnusí, protože vy muže musíte dlouho sondovat a seznamovací inzeráty jsou pod vaši úroveň, protože přece každému je jasné, že tam normálního chlapa neseženete.
Zřejmě tedy čekáte, že se k vám připlíží pod dveřmi bytu, protože nějak zázračně vytuší vaši samotu.
Nebudu s vámi hrát hru na Ano ale, kdy vám budu přisunovat další možnosti a vy je budete od sebe odkopávat s tím, že to není nic pro vás. Řeknu jen tolik, že jste si zablokovala veškeré cesty k seznámení, ale cítíte se sama. Máte tedy závažný problém a je jen na vás, jestli překonáte svůj strach a předsudky s tím cokoliv udělat. Co, to už je ryze na vás a ve vaší režii.
Jste dost chytrá na to, abyste znala cesty, jak se seznámit, chce to jen překonat svou neochotu a strach a něčím si dodat aspoň kapku sebevědomí.
Pokud to myslíte s tím seznamováním vážně, neměla byste to odkládat, protože roky letí, léta vám krásy nepřidají a bude stále těžší a těžší najít nezadaného a fajn muže, který je ještě schopen se zamilovat a nebere vztah ryze prakticky, kdy mu pak půjde hlavně o domácí servis, než o city, což se pomalu prohlubuje s věkem.
Přemýšlete nejen o své potřebě, ale taky o tom, co lidem kolem dáváte, čím byste přitáhla ty správné lidi. Vztah nevznikne z potřeby někoho, ale z toho, že jste pro druhého přitažlivá a něčím zajímavá, něco kolem vyzařujete.
Ano, je to dřina, hodně přebírání, zklamání, ztráta času ap. Ale nikdo to za vás neudělá, bohužel, je to jen ve vašich rukách. Pokud to tedy chcete změnit, přestaňte se vymlouvat a hledat důvody, jak a proč to nejde, dodejte si odvahu a hledejte cesty, jak to pro změnu půjde, co je možné a kde prorazíte ten bludný kruh, který sice vypadá pevně, ale i on má svá slabá místa, kudy je z něj možno uniknout. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
1.9.17 07:05

@Swami Harashimi

Naprosto musím souhlasit :palec:.

Chlap je tvor jednoduchý a to minimum co pro jeho ulovení musíte udělat je alespoň být sexy a vylézt z tepláků :lol:.

Schopných a samostatných žen je dost.

Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.9.17 07:15

@Swami Harashimi hezky napsáno a souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 07:31

Být vámi, hodně rychle se začnu více snažit. Moje teta také pořad jen čekala, každý jí byl málo a teď je v 55 letech sama. Bez vztahu x-let, posledních 10 let bydlí sama, dříve s její maminkou. Děti nemá. Nedokážu si představit tak osamělý život, vy máte alespoň ty děti. A hledala tak nějak podobně jako vy, sportovní styl, koníčky 0, žádný čas, z práce hned domů, z domova do práce,…Nevím, na co čekala,..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.17 07:34

Díky za odpovědi. Zajímavý pohled zvenčí.
Sportovně neznamená v teplakach. Nosím i sukně a halenky lehce podnecujici fantazii:). Když kratasy, tak upnute a nad kolena. Žádné bermudy. Na nohách baleriny nebo converse styl.
Namalovana (přiměřeně) chodím taky.
Podpadky a a topy s vystrihem nosit nebudu. To nejsem ja. A přišlo by mi to jako podvod na chlapa. On se zamiluje do te sexy ženské a ja vzápětí hodím podpatky do kontejneru, navliknu kecky a „tadá, tady mě máš, to jsem skutečná ja“ :)?
Ad koníčky. Litam z prace domu a cokoli dělám, dělám s dětmi. Uz tak mi deti vyčítají, ze jsem s nimi málo. Nevím, kam do toho narvat ještě čas pro sebe. Bylo by to na úkor deti. Ale jejich otec se teď dusuje, ze si je konečně bude brát co nejvíc, tak svita na lepší časy.
V práci je dost sympataku a každý měsíc někdo nový přichází. Usměvavá jsem dost. Přijde mi, ze si nikdo netroufne. Tak jako na střední. Líbila jsem se(a jak jsem chodila oblikana, to jsem. proti tomu ted neskutecna manekyna :D), ale nikdo nic neřekl. Az po letech.
Vím, ze mladší uz nebudu. Krásnější uz vůbec. Řekla bych, ze teď vypadám nejlíp za celý svůj život, co se týče smrncu.
Jsem v víc sebevedoma, než jsem.kdy byla. Sic introvert, ale umím se vybicovat.
Takže mi z toho vyplývá, ze si musím zařídit víc času a vzít otěže do svých rukou. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.17 07:37

Tak mi jenom řekněte, kde jako svobodné maminy berete cas.
Babicky daleko. Otec si děti nebere.
Kam dát deti a jít za zábavou? Ke kamarádům. občas chodí, Ale to nejde každou chvíli.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
1.9.17 07:45
@LLump píše:
Jó, sportovní holky já třeba můžu, rozhodně spíš než omatlaniny… Ale to je z toho popisu tak asi všechno. Nemáš čas na koníčky??? Takže ten čas nebudeš mít ani na toho „parťáka“? No ten by měl teda dobrý vyhlídky…Sorry, ale na mě ten popis působí jako - hele, jak nikoho nepotřebuju, tak jaktože nikoho nemám?

Pokud má někdo děti a je na ně sám (a to zakladatelka je), tak ten čas pro sebe prostě nemá. Dokud nejsou děti dost staré, aby mohly zůstat doma, tak je doma samotné nenechá. Já se taky odmítám s někým scházet na úkor dětí. Někdo na děti kašle a někdo ne. A to tom to je.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
1.9.17 07:50
@Anonymní píše:
Kam dát deti a jít za zábavou? Ke kamarádům. občas chodí, Ale to nejde každou chvíli.

Já mám řadu věci tak trochu hozenou jako Ty. Akorát otec mých dětí si je bere, takže „volného času“ (ve smyslu děti nejsou doma) mám relativně dost. Ale ve volných chvílích zatím věnuju čas sobě, protože jsem sama. Pokud jde o partnera, docela ráda bych někoho měla, ale zatím to nejde. Tak tomu nechávám čas a žiju si svůj život podle svého :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1.9.17 08:09

Nejsem svobodná maminka, ale u nás skvěle fungují mateřské kluby, kde si ženy navzájem i hlídají děti. Též se občas pořádají akce pro děti s přespáním na místním zámku, kde se dětem celý den někdo věnuje, případně v mateřském centru, kdy je to spojeno třeba s karnevalem a večer je karneval pro dospělé a dětičky spí spolu pod dozorem mateřského centra.
Kamarádka využívala též různé víkendové pobyty klubu Domino, kde děti měly program výtvarný, taneční ap. Sousedka zas děti posílala do Skautu, kdy měly často výjezdní víkendové výpravy s přespáváním venku nebo aspoň celodenní výlet, kdy se vrátily až odpoledne, takže měla čas na své věci a na obstárání domácnosti přes den.
Já jsem využívala na hlídání dcery profi hlídačku, když jsme potřebovali s mužem večer vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 08:27
@Swami Harashimi píše:
Z toho, co píšete, si nedovedu představit, kudy by k vám mohl vůbec potenciální partner proniknout. Na koníčky, při kterých se seznamuje nejlépe, čas nemáte. Jste introvertní, takže kontakt s vhodným protějškem sama navázat neumíte nebo vám to přinejmenším činí problém, či máte špatný výběr. Strojíte se sportovně, nechcete působit sexy a nápadně na veřejnosti, kde by měl případný zájemce chvíli teoretickou možnost vás zaregistrovat a sbalit při přebíhání ulice. Určitě mi řeknete, že ani kolem vás v práci žádný zajímavý muž není, že do baru nebo zatancovat si též večer nechodíte, případně se vám povrchní známosti hnusí, protože vy muže musíte dlouho sondovat a seznamovací inzeráty jsou pod vaši úroveň, protože přece každému je jasné, že tam normálního chlapa neseženete.
Zřejmě tedy čekáte, že se k vám připlíží pod dveřmi bytu, protože nějak zázračně vytuší vaši samotu.
Nebudu s vámi hrát hru na Ano ale, kdy vám budu přisunovat další možnosti a vy je budete od sebe odkopávat s tím, že to není nic pro vás. Řeknu jen tolik, že jste si zablokovala veškeré cesty k seznámení, ale cítíte se sama. Máte tedy závažný problém a je jen na vás, jestli překonáte svůj strach a předsudky s tím cokoliv udělat. Co, to už je ryze na vás a ve vaší režii.
Jste dost chytrá na to, abyste znala cesty, jak se seznámit, chce to jen překonat svou neochotu a strach a něčím si dodat aspoň kapku sebevědomí.
Pokud to myslíte s tím seznamováním vážně, neměla byste to odkládat, protože roky letí, léta vám krásy nepřidají a bude stále těžší a těžší najít nezadaného a fajn muže, který je ještě schopen se zamilovat a nebere vztah ryze prakticky, kdy mu pak půjde hlavně o domácí servis, než o city, což se pomalu prohlubuje s věkem.
Přemýšlete nejen o své potřebě, ale taky o tom, co lidem kolem dáváte, čím byste přitáhla ty správné lidi. Vztah nevznikne z potřeby někoho, ale z toho, že jste pro druhého přitažlivá a něčím zajímavá, něco kolem vyzařujete.
Ano, je to dřina, hodně přebírání, zklamání, ztráta času ap. Ale nikdo to za vás neudělá, bohužel, je to jen ve vašich rukách. Pokud to tedy chcete změnit, přestaňte se vymlouvat a hledat důvody, jak a proč to nejde, dodejte si odvahu a hledejte cesty, jak to pro změnu půjde, co je možné a kde prorazíte ten bludný kruh, který sice vypadá pevně, ale i on má svá slabá místa, kudy je z něj možno uniknout. ;-)

Skvěle napsáno. Jako vždy. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 08:38

Tak do mateřského centra děti nedostanu. Na karneval a podobne akce maximálně mladší (obe uz chodí do skoly), syn nesnáší takovou organizovanou zábavu. Do skautu nechtějí, hlavně proto, ze jim to jejich otec vylicil jako „kroužek pro loosery“.
Každé dítě ma jiné kamarády, jiné záliby.
Udat je oba naráz je prostě problém.
ikdyz toto všechno zní jako ta výmluva, proč to nejde. :)
Víkendový pobyt zní dobře. Az na to, ze máme ještě psa :) a zase by byl problém s organizovanou činností. Jsou ve věku, kdy mají pocit, ze na takové činnosti jsou uz velcí, ale ještě ne dost na to, aby byli večer sami.
Budu tlačit na otce, aby si je bral. V nejhorším mu je budu vozit před barák a snad mu bude blbe dětem neotevrit a nevzit si je. :)

• Citovat
  • Upravit
2998
1.9.17 09:02

Anonymní: Pejskaři jsou skvělá seznamovací komunita. Takhle se dá jen tak nezávazně pokecat na ulici, ale i se v pohodě seznámit s nějakým sympaťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106290
1.9.17 09:17
@Anonymní píše:

S detmi asi opravdu moc casu neni..ale, kde ho chces tedy vzit na partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106290
1.9.17 09:20
@jankajj píše:
Anonymní: Pejskaři jsou skvělá seznamovací komunita. Takhle se dá jen tak nezávazně pokecat na ulici, ale i se v pohodě seznámit s nějakým sympaťákem.

na to bych moc nesazela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria