Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bjustřík píše:
A je to k něčemu ta otázka?..
kdyby nebyla, věř že jí nenapíšu ![]()
@Anonymní píše:
kdyby nebyla, věř že jí nenapíšu
Nu dobře, třeba se někdo vyjádří.. ![]()
Tak to je strasne individualni. Kazdy se rozejde z jineho duvodu a tak u nekoho na slepeni sance je a u nekoho neni. Pokud te rozchod stve a chces dalsi sanci, tak do toho jdi a neres, jestli je to trapne nebo ne. Bud uspejes nebo neuspejes. Minimalne to zkusis ![]()
@Adlita píše:
Tak to je strasne individualni. Kazdy se rozejde z jineho duvodu a tak u nekoho na slepeni sance je a u nekoho neni. Pokud te rozchod stve a chces dalsi sanci, tak do toho jdi a neres, jestli je to trapne nebo ne. Bud uspejes nebo neuspejes. Minimalne to zkusis
nejde o mě, jde o chlapi v tomto případě
@Anonymní píše:
Hezký večer, mám otázku na ženy, prosímvás když jste se rozešly s ex parnery, tak se chci zeptat „dolízali“ pak za vámi? Prosili o odpuštění? Kolik z kolika „přilezlo“ jak jste reagovaly? Dali jste se pak do kupy zase? moc děkuji za info
Stalo se mi to dvakrát. Jeden dolejzal přes moje rodiče. Pořád byl v mojí blízkosti, dokud nepochopil, že už to fakt nikdy dohromady nedáme. A druhý mě nejdřív nechal, že to neklapalo a pak si asi začal uvědomovat, že ty další vztahy staly ještě víc za prd a tak se snažil různe ke mně dostat. Ale nepovedlo se. Jsou to 3roky a zrovna před 14dny to zkusil znova přes kamaráda na fb.
Takže najednou po 3!letech si „vzpomněl“ přes kámoše na FB jo?
No to je na pováženou..
@Bjustřík bylo to několikrát. Prvně asi po 3mesicich po jeho ukončení. Pak znova asi cca za rok 2× za sebou a teď už jsou to 3 roky, co spolu nejsme a už je to tu zase. Nechápu, ale ani se v tom nepatlam. On už je mi fuk. Tak se vždy jen zasměju, že se ponižuje a jdu dál.
@Anonymní píše:
@Bjustřík bylo to několikrát. Prvně asi po 3mesicich po jeho ukončení. Pak znova asi cca za rok 2× za sebou a teď už jsou to 3 roky, co spolu nejsme a už je to tu zase. Nechápu, ale ani se v tom nepatlam. On už je mi fuk. Tak se vždy jen zasměju, že se ponižuje a jdu dál.
Tak to nechte být a mějte dobrou náladu..
,jinak názor či radu..
,nevím..,ani nebylo v podstatě psát anonymně, byť je to sice citlivý problém či „věc“..
.Ale to možná lépe posoudí ženy, to víte co chcete od chlapa… ![]()
Příspěvek upraven 31.08.17 v 00:09
Já měla celkem dva vztahy. První se rozešel semnou, takže nedolízal vůbec, ani já i když mě to moc mrzelo, utli jsme to ze dne na den, jsem asi hodně tvrdohlavá.
A druhý je i můj současný, ale dřív jsme měli hodně divoký vztah, rozcházela jsem se s nim pořad a vždycky tak nějak přišel on, až naposledy při největším rozchodu, kdy jsme spolu nebyli celkem tři měsíce a on si našel jinou, jsem musela dolíst já
tak snad to nějak pomůže, myslím ze někdo je taková povaha a někdo zase muže toho člověka milovat sebe víc a stejně se k nějakýmu dolejzání nesníží..
Me teda nedolizal zadny. Oba jsme se vzdy rozesli ferove. Teda dolejzal jen jeden a to byl ale pouze milenec a s poslednim vztahem pred manzelem jsem to tahla jeste docela dlouho „postelove“ i po rozchodu
![]()
Za mnou jeden dolizal dost. Dokonce sedel i 5 hodin pred domem a porad mi psal a volal at jdu pred barak. Nebo kdyz jsem byla na plese, tak me sledoval za oknem kulturaku, sledoval me kdyz jsem nekam jela autem a tak. Nakonec jsem ho musela doslova a do pismene kopnout do zadku, tenkrat jsem si zlomila palec
Ale uz me to jejo stíhání obtezovalo. ![]()
Zamnou nedolízal žádný věděli, že já jsem nekompromisní a nevracím se zpět, protože každý návrat někam kde něco nefungovalo a do minulosti je pro mě návrat do sraček a depresí ![]()
Hezký večer, mám otázku na ženy, prosímvás když jste se rozešly s ex parnery, tak se chci zeptat „dolízali“ pak za vámi? Prosili o odpuštění? Kolik z kolika „přilezlo“ jak jste reagovaly? Dali jste se pak do kupy zase? moc děkuji za info