Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak na naší vsi jsou same pejskarky nebo pejskari v důchodu. V těchto vodách se mi zrovna lovit nechce, byt šance na úspěch by mohly být nemalé.Čas je zasadni problém. Ale to přece neznamená, ze musím zůstat sama dalších 5-6 let, dokud deti nebudou samostatne, ne?
Jak to dělají ostatní samozivitelky? Randí jen každý sudy vikend a každé druhé prázdniny?
Nebo kde berou čas ženy na rd, které mají nejen manžela, ale i milence?
musíš mít lepší time management a šu. kat v pracovní době ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
musíš mít lepší time management a šu. kat v pracovní době
@Anonymní píše:
Pravda. Musím se přihlásit na školení time management a zabiju tím rovnou 2 mouchy jednou ranou. Asi si ještě řeknu o sluzebku. Když už, tak uz.
Jdu se projít po openspace a vilne se dívat na kolegy.
open space je blbej, max. se s kolegou zavřít na haj.zl nebo zablokovat kuchyňku ![]()
@LLump píše:
Jsou prostě schopnější nez ty. Hlavně že máš auto a hypotéku, a děti ohrnují nos nad skautem. Vždyť sis to všechno takhle zařídila sama, tak čemu se divíš? Napaspvat se do pozice odpuzující chlapy a divit se, že se žádný nenajde
Je zajimave, ze ta, co nic nema a hledá chlapa zivitele je taky odpuzující. Ta, co je schopná a nemusí hledat zivitele jakbysmet. Tak která není? Na jednu stranu se radi nehledat a přijde to samo. Pak ze kdo hledá intenzivně, z toho čiší zoufalství a těžko někoho najde. Pak zase rady hledat, snažit se lákat muze na sexy vzhled a házet oči a úsměvy na všechny strany.
Chlap nechce chudinku, ani sobestacnou.
Tak mi to přijde, ze vlastně vůbec nikdo neví, co chce a co dělat. ![]()
open space je blbej, max. se s kolegou zavřít na haj.zl nebo zablokovat kuchyňku
Máme tu sprchy. Ty to jisti. ![]()
@Anonymní píše:
Je zajimave, ze ta, co nic nema a hledá chlapa zivitele je taky odpuzující. Ta, co je schopná a nemusí hledat zivitele jakbysmet. Tak která není? Na jednu stranu se radi nehledat a přijde to samo. Pak ze kdo hledá intenzivně, z toho čiší zoufalství a těžko někoho najde. Pak zase rady hledat, snažit se lákat muze na sexy vzhled a házet oči a úsměvy na všechny strany.
Tak mi to přijde, ze vlastně vůbec nikdo neví, co chce a co dělat.
ideální je soběstačná chudinka ![]()
@Anonymní píše:no a jak by sis to randeni teda predstavovala , kdyz na to nemas cas ?
Tak na naší vsi jsou same pejskarky nebo pejskari v důchodu. V těchto vodách se mi zrovna lovit nechce, byt šance na úspěch by mohly být nemalé.Čas je zasadni problém. Ale to přece neznamená, ze musím zůstat sama dalších 5-6 let, dokud deti nebudou samostatne, ne?
Jak to dělají ostatní samozivitelky? Randí jen každý sudy vikend a každé druhé prázdniny?
@LLump píše:
Jsou prostě schopnější nez ty. Hlavně že máš auto a hypotéku, a děti ohrnují nos nad skautem. Vždyť sis to všechno takhle zařídila sama, tak čemu se divíš? Napaspvat se do pozice odpuzující chlapy a divit se, že se žádný nenajde
Co je ta pozice odpuzujici chlapy?
@Anonymní píše:
Tak mi to přijde, ze vlastně vůbec nikdo neví, co chce a co dělat.
Asi je odpuzujici kazda. Idealne samo nic nepriletne, ale neviset na tom a hlavne nebrat vsechno vazne. Deti mas, tak neres a uzivej si.
ideální je soběstačná chudinka
To jsem ja ![]()
@LLump píše:
Ktera není? Pro mě teda ta, co se vys…e ma nějaký blbý auto a podobný kravoviny, a radši si udělá víc času. Ale tohle přesně souvisí s žebříčkem hodnot. Pokud mi někdo začne hned na začátku vykládat, jak má hypotéku a auto, napadne mě - hm, tak si to užij, já místo toho radši žiju…
Ále prosímtě, pěkně kecáš. Nepsala to jako první věc, ale v souvislostech s ostatním. Ta tvoje podebranost je tvůj problém. Ty nemáš na auto nebo máš nějaký trauma?
@LLump píše:
Ktera není? Pro mě teda ta, co se vys…e ma nějaký blbý auto a podobný kravoviny, a radši si udělá víc času. Ale tohle přesně souvisí s žebříčkem hodnot. Pokud mi někdo začne hned na začátku vykládat, jak má hypotéku a auto, napadne mě - hm, tak si to užij, já místo toho radši žiju…
Auto je docela důležitá a potřebná vec
@LLump píše:
A v čem mi zbavení se auta pomůže časově? A nemít hypotéku neznamená víc žít. Tak budu platit nájem. Oboje by me vyšlo v Praze stejne. Jak si budes vic uzivat zivota bez auta a hypoteky, kdyz otec si stejne deti nebere a babicky jsou daleko?
Auto je pro me svoboda. Jestli jde o seznámení, tak ano, obiram se o možnost seznámení ve vlaku, ale zajedu si na místa, kam se třeba vlakem/busem nedostanu. A navíc, s větším psem se cestuje busem blbě. Jo. Neměla jsem si ho pořizovat, tím jsem si hodila dalsi klacky pod nohy, ale uz ho mám, tak s tím musím pracovat. A vzít si hypo, psa atd.,většinou taková rozhodnutí dělají partneři. Když je na to člověk sám, rozhoduje se sám a holt někdy blbě.
Takže jsem taky vlastně chudinka, co se bez chlapa neumí správně rozhodnout. Ale sobestacna. Tak to jsem ten ideál, ne? ![]()
@LLump píše:
Vyhovuje ti to takhle? Podle toho tvého popisu to tak nevypadá, sice jsi děsně „soběstačná“, ale i diky tomu o tebe žádnej nezavadí.
To snad nemyslis vážně
@LLump píše:
Vyhovuje ti to takhle? Podle toho tvého popisu to tak nevypadá, sice jsi děsně „soběstačná“, ale i diky tomu o tebe žádnej nezavadí.
Já si myslím, že v dnešní době je nutnost mít kde bydlet (hypotéka), auto (spousta lidí by se ani nedostala do práce), nepřijde mi, že by paní psala něco o přepychu ![]()
Tak na naší vsi jsou same pejskarky nebo pejskari v důchodu. V těchto vodách se mi zrovna lovit nechce, byt šance na úspěch by mohly být nemalé.
Čas je zasadni problém. Ale to přece neznamená, ze musím zůstat sama dalších 5-6 let, dokud deti nebudou samostatne, ne?