(Ne)partnerský splín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106369
1.9.17 15:11

@lamicina

super :palec: to je dobre, ze jsi to napsala podle mne si spousta holek zavira cestu tim lpenim na vaznem vztahu… pritom tohle funguje dost dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.9.17 15:17

Řídím se dle Tvých rad ohledně auta, nemám, včetně práce za málo peněz (ale zase mi můžeš připsat body za dobro věci, holt, ty priority a ideály) a mám pocit, že ten Tebou zmiňovaný závod jedu taky. Já před dětma vracela domů kolem 7. večer, peníze jsem měla velmi dobré. Po mateřské jsem nastoupila do práce za málo peněz, od - do. Školky navíc tu mají omezený provoz. Auto mi chtěl ex koupit, ale nechtěla jsem (přesně jak píšeš o těch hodnotách a prioritách :lol:)
Auto tedy nemám, jsem uhoněná, kolikrát beru taxíka. Dodnes mě mrzí, že na první školkové představení jsem měla 10 minut zpoždění. A jo, pracuji po večer, abych vydělala i na ty taxíky.
A hypotéku mám také, je to asi třetina místního nájmu.. bych byla finančně negramotná, kdybych do toho nešla..
A jooo, už dočítám, navíc nebydlím v Praze, ale to se dalo čekat, většina lidí bydlí někde jinde..

@LLump
@LLump píše:
Ktera není? Pro mě teda ta, co se vys…e ma nějaký blbý auto a podobný kravoviny, a radši si udělá víc času. Ale tohle přesně souvisí s žebříčkem hodnot. Pokud mi někdo začne hned na začátku vykládat, jak má hypotéku a auto, napadne mě - hm, tak si to užij, já místo toho radši žiju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.9.17 15:29

Zakladatelko, podle mého záleží na Tvém volném čase - tj. věk dětí, péče otce a hlídání. Moje děti ještě relativně malé, péče otce nepravidelná a hlídání mám, ale snažím se směrovat, když opravdu třeba - nemoci, prázdniny, navíc prarodiče nebydlí za rohem, ale hlídají rádi.
Mě ten čas s dětma vysloveně baví, přesto s jejich věkem mi pomalu a jistě přibudlo trocha času, ale ten si nárokuji pro sebe.. a je to úžasný, takže s mužským neporadím, ale seznamuji napříč pohlavím :lol: a věkem přes děti, zvířata (sama v dešti v parku - nikdy jsem se takto nehledala, ale s x lidma jsem se takto potkala :lol: ), koníčky..
A sportovní typ tedy nejsem vůbec, už jsem psala, že vlastně nevlastním jediné kalhoty, natož sportovní :lol:, ale i to může být pro Tebe jako další možnost, kde se potkávat s novýma lidma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 16:23

Jak dáváte ty nezávazné vztahy? Teoreticky by to asi šlo, možná by ani nebylo tak složité někoho na toto najít, ale berete kluky, co se vám moc nelíbí nebo naopak? Když si představím někoho, kdo by se mi i zamlouval, tak je riziko, ze se zamiluju ja. Což bych ještě prekousla, ale co když si najdu takového, co vím, ze by toto z me strany nenastalo, ale u toho je pravděpodobnost, ze to neukocíruje on a ja nemám ráda odmítání a smutek druhych. :lol:
To jdete za kamosem/znamym/nahodnym kolemjdoucím :), ze potřebujete občas vypustit duši, tak jestli by nebyl napomocen? Nebo jak to funguje reálné?
Nebo pokaždé někoho jiného? Jsem v promiskuitě ještě pannou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106369
1.9.17 16:33
@Anonymní píše:
Jak dáváte ty nezávazné vztahy? Teoreticky by to asi šlo, možná by ani nebylo tak složité někoho na toto najít, ale berete kluky, co se vám moc nelíbí nebo naopak? Když si představím někoho, kdo by se mi i zamlouval, tak je riziko, ze se zamiluju ja. Což bych ještě prekousla, ale co když si najdu takového, co vím, ze by toto z me strany nenastalo, ale u toho je pravděpodobnost, ze to neukocíruje on a ja nemám ráda odmítání a smutek druhych. :lol:
To jdete za kamosem/znamym/nahodnym kolemjdoucím :), ze potřebujete občas vypustit duši, tak jestli by nebyl napomocen? Nebo jak to funguje reálné?
Nebo pokaždé někoho jiného? Jsem v promiskuitě ještě pannou :mrgreen:

Ja jsem v jine situaci, rozvedla jsem se uz s dospelymi detmi, takze jakoby bez zavazku…

Tak urcite se mi musi libit, jinak by tezko neco slo..zamilovani hrozi vzdycky, proto pisu a bylo to tu mnohokrat potvrzeno, ze i na takovem zacatku vzniklo hodne trvalych vztahu. Odmitani neni prijemne ani z jedne strany, ale neco riskovat musis… pokud se chovas fer..nic neni naporad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
1.9.17 16:35
@Magdaleeena píše:
Zakladatelko, podle mého záleží na Tvém volném čase - tj. věk dětí, péče otce a hlídání. Moje děti ještě relativně malé, péče otce nepravidelná a hlídání mám, ale snažím se směrovat, když opravdu třeba - nemoci, prázdniny, navíc prarodiče nebydlí za rohem, ale hlídají rádi.
Mě ten čas s dětma vysloveně baví, přesto s jejich věkem mi pomalu a jistě přibudlo trocha času, ale ten si nárokuji pro sebe.. a je to úžasný, takže s mužským neporadím, ale seznamuji napříč pohlavím :lol: a věkem přes děti, zvířata (sama v dešti v parku - nikdy jsem se takto nehledala, ale s x lidma jsem se takto potkala :lol: ), koníčky..
A sportovní typ tedy nejsem vůbec, už jsem psala, že vlastně nevlastním jediné kalhoty, natož sportovní :lol:, ale i to může být pro Tebe jako další možnost, kde se potkávat s novýma lidma..

nechapu, jak se nekdo muze obejit bez kalhot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 16:43
@Venetia píše:

V létě to chápu. Neměla jsem na sobě nic v delce pod kolena od května doteď. Ale pres zimu vůbec. Možná ještě teplé strample k sukni, ale bez gati? To si neumím představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.17 16:44
@Venetia píše:
Ja jsem v jine situaci, rozvedla jsem se uz s dospelymi detmi, takze jakoby bez zavazku…Tak urcite se mi musi libit, jinak by tezko neco slo..zamilovani hrozi vzdycky, proto pisu a bylo to tu mnohokrat potvrzeno, ze i na takovem zacatku vzniklo hodne trvalych vztahu. Odmitani neni prijemne ani z jedne strany, ale neco riskovat musis… pokud se chovas fer..nic neni naporad

Asi zkusím napsat známému, ze mám příští sobotu volno a uvidíme. :)

• Citovat
  • Upravit
3998
1.9.17 17:02
@Anonymní píše:

no hele já mám zkušenost a srovnání s kamarádkou, která trvala jen na vážném, závazném vztahu, že ve finiši měla za stejnou dobu 2× tolik sexuálních partnerů. Pr.ser byl, že je vždycky hned tahla k dětem a do rodiny jako ty partnery. Kluk to to nedal a šel k tátovi a mají docela pokažený vztah a to se jemu nedivím.
Za mě líbit se mi musel respektive nemusel :mrgreen: ale byl tam ten jasnej pocit, že TO pujde, asi tady zmińovaná chemie, pak jsem si na něm vždycky něco hezkýho našla :lol:. Vždycky jsem měla jen jednoho, hezky popořadě, ze zasady nikdy ženatýho. jen jeden z nich byl pako neskutečný, jinak fajn lidi, s kterýma nebyl problém strávit čas i „mimo postel“. Odmítla jsem jen jednoho, chtěl se ke mě stěhovat asi po měsíci 8o a vubec byl tlačivej. Všichni věděli od začátku do čeho jdou…tak jsem to nebrala, že bych někomu ubližovala. a čistě pragmaticky ten výběr nikdy nebude jak na střední.
Zcela upřímně já si potřebovala po divokém rozvodu a kalamitním vztahu s ex poléčit sebevědomí jako ženská, vztah je hodně i práce, někdy až dřina :mrgreen: a to bych v tomhle období nedala. A pak kvalitní sex je součást psychického zdraví a posiluje imunitu, kterou jsem po rozvodu měla solidně do. ebanou. No a jak jsem psala ze vztahu na sex se vyklubal ten partnerský, nezamýšleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
1.9.17 17:02
@Anonymní píše:

Vybereš si takového, kde je velká přitažlivost, může to být i typ, kterého by jsi nesnesla doma nastálo.
A pak si to už budeš jen užívat, nemusí se řešit běžné starosti, bude se řešit jen jak to Ty máš ráda v posteli, jaké máš Ty ráda víno a jaké si vezmeš šaty a spodní prádlo :)
Nemusíš se zabývat jeho rodinou, minulostí, dětmi, hypotékami…vezmeš si z toho jen to nejlepší pro sebe 8)
Kdo by to nechtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
1.9.17 17:04

@free333
přesně :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
1.9.17 17:05
@lamicina píše:
@free333
přesně :D :palec:

Vlastně to je za odměnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
1.9.17 17:11
@lamicina píše:
no hele já mám zkušenost a srovnání s kamarádkou, která trvala jen na vážném, závazném vztahu, že ve finiši měla za stejnou dobu 2× tolik sexuálních partnerů. Pr.ser byl, že je vždycky hned tahla k dětem a do rodiny jako ty partnery. Kluk to to nedal a šel k tátovi a mají docela pokažený vztah a to se jemu nedivím.
Za mě líbit se mi musel respektive nemusel :mrgreen: ale byl tam ten jasnej pocit, že TO pujde, asi tady zmińovaná chemie, pak jsem si na něm vždycky něco hezkýho našla :lol:. Vždycky jsem měla jen jednoho, hezky popořadě, ze zasady nikdy ženatýho. jen jeden z nich byl pako neskutečný, jinak fajn lidi, s kterýma nebyl problém strávit čas i „mimo postel“. Odmítla jsem jen jednoho, chtěl se ke mě stěhovat asi po měsíci 8o a vubec byl tlačivej. Všichni věděli od začátku do čeho jdou…tak jsem to nebrala, že bych někomu ubližovala. a čistě pragmaticky ten výběr nikdy nebude jak na střední.
Zcela upřímně já si potřebovala po divokém rozvodu a kalamitním vztahu s ex poléčit sebevědomí jako ženská, vztah je hodně i práce, někdy až dřina :mrgreen: a to bych v tomhle období nedala. A pak kvalitní sex je součást psychického zdraví a posiluje imunitu, kterou jsem po rozvodu měla solidně do. ebanou. No a jak jsem psala ze vztahu na sex se vyklubal ten partnerský, nezamýšleně.

Tos napsala moc hezky :potlesk:
Je nesmysl, toho nového hned představovat malým dětem.
A bez sexu není opravdu dobré být, podepíše se to pak na zdraví, jak píšeš na imunitě, na menstr. cyklu, psychice…je prostě důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.9.17 17:35

Čtvrstoletí zpátky jsem nějaké nosila.. ale to spíše takový ty dlouhý podvazkový nebo vysoký pas široký.. Ale obecně v nich mi není dobře/pohodlně. Jednou jsem měla na sobě tepláky, to už jsem byla dospělá a koupila mi je moje maminka, nějaké bílé značkové, fakt jsem se musela smát, když jsem se v nich viděla, ale mně prostě nesluší, na někom se mi i líbí..

@Venetia
@Venetia píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.9.17 17:42

Tož do toho bych nešla.. vybavuji si jednu recenzi divačky o filmu „Nymfomanka“: Škoda,
že to nebylo o lupénce, protože když napíši, že to byla kravina, bude to vypadat,
že nemám ráda sex" :mrgreen:
Kdyby to bylo tak jednoduchý, mohlo by to fungovat s ex, už jsem psala, on je krásnej (neplánovaně, mě vzhled nijak nebere, ráda přenechám :lol: ) mužskej, a v sexu nám klapalo a mu by toto rozuzlení přišlo jako značka ideál, ale fakt ne. A nikdo cizí mě nebere. A když by nebyl cizí, tak mohlo směřovat zase někam jinam..

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria