Váš názor na třetí dítě ?

1198
1.12.16 20:37

Váš názor na třetí dítě ?

Ahooj mám dva kluky 6 a 3 roky, přemýšlím o třetím miminku. Jaký je Váš názor na třetí mimčo? A kdo už ho má je to velký rozdíl 2 nebo 3? Děkuju za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10631
1.12.16 20:42

Máme dvě a stačí. Třetí určitě neplánujeme, nechceme. Ani do budoucna ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3966
1.12.16 20:42

Ahoj, já mám dva kluky a do třetice holku. Tak první měsíc to byl mazec, ale pak si to sedlo a výrazný rozdíl mezi dvěma a třemi nepociťuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
1.12.16 20:45

@Géčko Máme tři, i když zatím chvilku. Nejmlafší jsou 3 měsíce, nejstarší 4,5.Každopádnějako horší mi to přišlo z 1 na 2.To byl pro mě mazec. Teď u třetího si mladší dvě vyhrají spolu. Museli jsme akorát pořídit větší auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.12.16 20:54

@Géčko že je to každýho věc, pokud je schopný je uživit. Máme 2, vždycky jsem říkala, že budu chtít dvě, ale poslední dobou mám pocit, že mě to stejně ještě jednou chytne a budu chtít ještě jednou prožít těhotenství, mimino, batole…ale je to otevřená věc, která nemá jasný cíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
1.12.16 20:55

Mame tri deti: 5, 3a pul a 5 mes. Pro me bylo norsi z 1 ditete na 2 a to i kvuli vekovymu rozdilu, coz u tebe odpada ;) myslim, ze to je v pohode rozestup, nejstarsi uz hodne pomuze.
Musime mit rezim a dodrzovat ho, jinak bych se zblaznila. Vecer vsechny deti od 8 hod spi, tak mame cas s manzelem i na sebe :)
Jestli se na 3 deti ty i manzel citite, tak smele do toho ;) ta sourozenecka laska je nadherna :srdce: porad o ni pecuji a pusinkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
1.12.16 21:04

Děkuji za názory :-) po druhem porodu jsem si myslela že třetí už nikdy chtít nebudu, ale zase mě to chytlo :-) myslím, že tři děti jsou super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.12.16 21:05

My teď třetí očekáváme. Máme 2 kluky 9 a 7let a do 3 je to holčička..Tak uvidíme co se bude dit az se narodi, ale kluci jsou už velci a hodne samostatni, takže to snad fajn. Kazdy večer přeji miminku do bříška dobrou noc…No jsou zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
1.12.16 21:07

Ja mám dva kluky 3roky a 15 měsicu a teď čekáme neplánovaně třetí…věřím, že to zvládnem…pokud se na to cítíš, jdi do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.12.16 21:09

Máme dvě a do budoucna chci určitě třetí. Partner říkal že jemu by sice dvě stačily, ale že ví že bych nebyla šťastná tak že pokud se podaří tak třetí bude :srdce: i když on si myslí že pak budu chtít ještě čtvrtý :lol: což se může stát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
1.12.16 21:10

My máme 3 kluky a je to boží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
1.12.16 21:11

@Géčko mame syna 7 let, dceru 4 roky a syna 19 mesicu. Za sebe i za manzela muzu rict, ze jsme radi, ze se nam nas nejmensi zadaril a mame ho. I sourozenci jsou z nej nadseni a Vasik si to nalezite uziva :mrgreen: navic vsechno od sourozencu okouka a rychle se uci novym kouskum…
Urcite byl vetsi rozdil zacit fungovat se 2 detmi, s tim tretim uz to takovy rozdil neni. A az se tretim ditetem jsem pochopila, proc se rika „jedno dite, zadne dite“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.12.16 21:12

Já mám dva klůy 11 a 8 let a teď čekám holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
1.12.16 21:13

@lenulin85 ten věkový rozdíl tam je už znát a kluci se k mimču chovají fantasticky a tím, že už jsou fakt velcí se obstarají sami a s mimčem pomůžou. Já si to nemohu vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.12.16 21:19

@Géčko máme tři kluky 6 let, 5 let a 3 měsíce. Tohle třetí si užívám uplně nejvíc a je nejlepší a nejzlatější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová