Váš názor? práce atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
15.10.21 11:49
@Fiducia píše:
A co když se neshodnou na jednotném postupu? Předpokládám, že jde o nějakej podnik kde často zaměstnanci „musí“ držet hubu a krok. Že naštve druhou směnu je celkem jistý. Co teda má dělat?
Já bych to neplatila :nevim: A právě pro svůj klid od druhý směny bych to chtěla písemně od právníka :nevim:

Právě na to hrajou, že se lidi rozhadaji a někdo vymekne. Pak ten právník bude to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 11:50

@free333 policie to řeší, byla tam, ale nevím co dál. Jen tak nějak vím o čem vedení přemýšlí, všichni zuří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.21 11:51

@P4ja a víte prosím jak se postupuje s tím právníkem?

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.10.21 11:52

A jak vám vysvětlili, že se někdo dostal do trezoru? Tak se jde normálně dostat? A to tam bylo je 25tisíc? Ve velkým obchodě?

• Citovat
  • Upravit
15.10.21 11:52

Někdo musí mít za trezor podepsanou hmotnou zodpovědnost.
Pokud nic nevyřeší PČR, jde to bohužel na toho člověka.
Určitě být tebou tak se bráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 11:55

@Janli netuším vůbec jak to mají, jak říkám já skoro ani nevím kde ten krám je, natož heslo k němu, kolik tam je a kdo od toho co má a zná. Ale prej ukradl 25 tisíc. @slivovickapalena taky si myslím a celkově, že je to dost oje*, proto se tu ptám na názor a rady

• Citovat
  • Upravit
15.10.21 11:57

Hlavně pokud to řeší PČR, nevím proč byste měli něco platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.21 12:16
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám takový dotaz na Váš názor. Pracuji v obchodě a stala se tam taková dost nemilá věc, jsme tam dvě směny, kdy každý týden se střídáme a jednu sobotu má moje směna, druhý druhá, něco jak krátký dlouhý, ale jde jen o soboty. Ale k věci, ted před 14 dny v sobotu, kdy měla pracovní druhá směna se nejspíš někdo cizí, který prošel i obchodem, dostal nahoru, ano dveře se dají normálně otevřít, sice na vrchu ve skladu je to bludiště, ale budiž, možná šel někdo na jistotu. No zkrátka někdo se tam dostal a z trezoru co je kanceláři ukradl 25 000 kč. Vedení míní zato, že to má vedoucí mezi nás rozdělit a máme to všichni zaplatit, což na každého dělá cca 1500-2000kč. Já jsem řekla, že neexistuje, aby mi někdo bral z mých pěněz, kor, když jsem v tý práci vůbec nebyla, s hotovostí vůbec nepracuji atd. Já ani přesně nevím, kde ten trezor je atd. Mluvila jsem o tom i s kolegyní, co je semnou na směně, ale má po operaci kolene, tak je na neschopence, a že pokud ano, že to povede přes právníka. Což se vůbec nedivím a taky bych to řešila na inspektorátu. Ted se chci zeptat, na Váš názor, co si o tomto myslíte? Co by se dalo jednat, kdyby toto nastalo atd. cokoliv za rady, nápady jak se nenechat oje*at? děkuju moc a mějte pěkný den

Nemůžeš platit za krádež peněz z trezoru. Zvlášť když jsi nebyla přítomna a vstupu cizí osoby jsi nemohla zabránit. Na toto jsou snad pojištěni a pokud bylo vše zamčeno, pojišťovna jim to proplatí. Ne zaměstnanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.21 12:17
@Anonymní píše:

Tohle snad řeší policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 12:19

@slivovickapalena já se bojím, že policie vyřeší prd, protože nikdo neví kdo to byl.

• Citovat
  • Upravit
35412
15.10.21 12:20
@Anonymní píše:

Domluvíš si schůzku, doporučuju co nejdříve. Ty už do telefonu řekneš, co se stalo. Právník ti řekne, co vzít s sebou na schůzku, tam ti pak poradí, jak postupovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.10.21 12:21

Ani omylem bych neplatila za cizí chyby.

• Citovat
  • Upravit
9166
15.10.21 12:21
@Anonymní píše:
@Janli bohužel, ač jsme obchod velký, kamery nemáme.
@JancaS84 policie tam prý byla asi to řeší, neznám až tak detaily, říkám já měla volno právě.
@Anna766
Netuším jak to mají, asi znají jen ty, co dělají kasu, jak to mají s heslem, kdo co ví, to netuším, právě toto jde zcela mimo mě tak se o to ne starám.
@Ijen kamery nemáme, do trezoru se asi dostanou jen kolegyně a vedoucí, co dělají kasu. Já nemám nic podepsaný jen klasickou smlouvu, kde o financí není slovo. Nic co se týká na financí nemám daný.

Není to Albert???tam se dostane lidí..rozhodně nic neplatit, a pohlídat si, aby vám to nestrhli z platu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 12:25

@pannda mm není to Albert, ale jsme dost velký obchod, snad mě tu nikdo nepozná, oroto anonym. Ano hlídám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.21 12:28

@Fiducia kolegyně právě říkala, že pokud ano bude to řešit s právníkem, tak adi se s ní domluvím, problém je že ona bude dávat ke konci října výpověď no. Ale nic dekuju za info

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat