Váš názor? práce atd.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Fiducia píše:
A co když se neshodnou na jednotném postupu? Předpokládám, že jde o nějakej podnik kde často zaměstnanci „musí“ držet hubu a krok. Že naštve druhou směnu je celkem jistý. Co teda má dělat?
Já bych to neplatilaA právě pro svůj klid od druhý směny bych to chtěla písemně od právníka
Právě na to hrajou, že se lidi rozhadaji a někdo vymekne. Pak ten právník bude to pravé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 policie to řeší, byla tam, ale nevím co dál. Jen tak nějak vím o čem vedení přemýšlí, všichni zuří.
- Citovat
- Upravit
A jak vám vysvětlili, že se někdo dostal do trezoru? Tak se jde normálně dostat? A to tam bylo je 25tisíc? Ve velkým obchodě?
- Citovat
- Upravit
Někdo musí mít za trezor podepsanou hmotnou zodpovědnost.
Pokud nic nevyřeší PČR, jde to bohužel na toho člověka.
Určitě být tebou tak se bráním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli netuším vůbec jak to mají, jak říkám já skoro ani nevím kde ten krám je, natož heslo k němu, kolik tam je a kdo od toho co má a zná. Ale prej ukradl 25 tisíc. @slivovickapalena taky si myslím a celkově, že je to dost oje*, proto se tu ptám na názor a rady
- Citovat
- Upravit
Hlavně pokud to řeší PČR, nevím proč byste měli něco platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám takový dotaz na Váš názor. Pracuji v obchodě a stala se tam taková dost nemilá věc, jsme tam dvě směny, kdy každý týden se střídáme a jednu sobotu má moje směna, druhý druhá, něco jak krátký dlouhý, ale jde jen o soboty. Ale k věci, ted před 14 dny v sobotu, kdy měla pracovní druhá směna se nejspíš někdo cizí, který prošel i obchodem, dostal nahoru, ano dveře se dají normálně otevřít, sice na vrchu ve skladu je to bludiště, ale budiž, možná šel někdo na jistotu. No zkrátka někdo se tam dostal a z trezoru co je kanceláři ukradl 25 000 kč. Vedení míní zato, že to má vedoucí mezi nás rozdělit a máme to všichni zaplatit, což na každého dělá cca 1500-2000kč. Já jsem řekla, že neexistuje, aby mi někdo bral z mých pěněz, kor, když jsem v tý práci vůbec nebyla, s hotovostí vůbec nepracuji atd. Já ani přesně nevím, kde ten trezor je atd. Mluvila jsem o tom i s kolegyní, co je semnou na směně, ale má po operaci kolene, tak je na neschopence, a že pokud ano, že to povede přes právníka. Což se vůbec nedivím a taky bych to řešila na inspektorátu. Ted se chci zeptat, na Váš názor, co si o tomto myslíte? Co by se dalo jednat, kdyby toto nastalo atd. cokoliv za rady, nápady jak se nenechat oje*at? děkuju moc a mějte pěkný den
Nemůžeš platit za krádež peněz z trezoru. Zvlášť když jsi nebyla přítomna a vstupu cizí osoby jsi nemohla zabránit. Na toto jsou snad pojištěni a pokud bylo vše zamčeno, pojišťovna jim to proplatí. Ne zaměstnanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@P4ja a víte prosím jak se postupuje s tím právníkem?
Tohle snad řeší policie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovickapalena já se bojím, že policie vyřeší prd, protože nikdo neví kdo to byl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@P4ja a víte prosím jak se postupuje s tím právníkem?
Domluvíš si schůzku, doporučuju co nejdříve. Ty už do telefonu řekneš, co se stalo. Právník ti řekne, co vzít s sebou na schůzku, tam ti pak poradí, jak postupovat dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Janli bohužel, ač jsme obchod velký, kamery nemáme.
@JancaS84 policie tam prý byla asi to řeší, neznám až tak detaily, říkám já měla volno právě.
@Anna766
Netuším jak to mají, asi znají jen ty, co dělají kasu, jak to mají s heslem, kdo co ví, to netuším, právě toto jde zcela mimo mě tak se o to ne starám.
@Ijen kamery nemáme, do trezoru se asi dostanou jen kolegyně a vedoucí, co dělají kasu. Já nemám nic podepsaný jen klasickou smlouvu, kde o financí není slovo. Nic co se týká na financí nemám daný.
Není to Albert???tam se dostane lidí..rozhodně nic neplatit, a pohlídat si, aby vám to nestrhli z platu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda mm není to Albert, ale jsme dost velký obchod, snad mě tu nikdo nepozná, oroto anonym. Ano hlídám.
- Citovat
- Upravit
@Fiducia kolegyně právě říkala, že pokud ano bude to řešit s právníkem, tak adi se s ní domluvím, problém je že ona bude dávat ke konci října výpověď no. Ale nic dekuju za info
- Citovat
- Upravit