Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Často se mi stane, že narazím v diskuzích na zvláštní, zajímavé nicky…jsem zvědavá, tak se ptám.
Podle čeho jste si vybraly svůj nick?
Abych šla příkladem, předlohou pro můj nick je postava z filmu mého oblíbeného režiséra Woodyho Allena, Judy Cum.Postava je to trochu šílená, ale líbí se mi její příběh, navíc je vzniklý nick podobný mému jménu.
Moje přezdívka je latinského názvu mařinky vonné (Asperula odorata) zkráceně Aspera.
U me je to proste, jmenuju se tak
Nejak me nic nenapadlo, co by me nejak charakterizovalo, nebo s cim bych se chtela ztotoznit, tak jsem tam dala jmeno tak, jak to jeste nikdo kupodivu nezadal a vyslo to.
ahoj judy ![]()
já jsem od malička taková bledá tvář, padlo i podezření na chudokrevnost, a proto bledule. a dokonce mi tak říkal i kolega…nic moc originálního
jsem zvědavá na další odhalení ![]()
Tak jsem narazila na tuhle diskuzi a prijde mi super, obcas si rikam, kde se ruzne prezdivky vzaly ![]()
My jsme na stredni skole s moji kamoskou (taky Veronikou) objevily Vecernicek o Zelve Verune.. Zajimavy je, ze od te doby jsem ho nevidela ani o nem neslysela a ani na netu nemuzu nic najit
Ale zacaly jsme si rikat Zelvi nebo Veruno, takze jsem to tady pouzila… ![]()
Jinak mam od 5.tridy trvalou prezdivku, uplne jinou, ale tady jsem ji nejak nechtela zadavat, nevim proc ![]()
Mě takto říkali přezdívkou už jako náctileté.Tři n jsou proto,že s jedním nebo dvěma mi nešlo se přihlásit(někdo už to asi používá)-je to z jednoho filmu kde se jmenovala jedna dívka Sunora-čteno Sonora.(Byla mi podobná,a mé jméno je taky podobné)z toho vzniklo Sunny.
Ahoj holky,
tak můj nick vznikl tak, že ke mně to jméno nějak přišlo asi před 6 lety, prostě mě to napadlo a začala jsem to používat. Všude. Na ICQ, tam se mi dokonce podařilo přihlásit se opravdu jenom Agatha, takže jsem byla první, kdo nick používal. To samé tady. No a pak jsem zjistila, že jsem těhu a o jméně holčičky bylo hned rozhodnuto
Věřím, že děti si vybírají své rodiče, a také v to, že každá duše má své oblíbené jméno. Takže si myslím, že mi ho malá poslala ještě před tím, než se narodila. V originálu jsem Andrea.
Judy..muj nick taky vychazi z meho jmena.. teda prijmeni..:-)
Z meho jmena…ale zajimalo me podle ceho mas jmeno ty Judy a ted uz to vim ![]()
Ahoj holky,
muj nick je nazev mych oblibenych tasek, znacka madgirlnancy - tedy byla kolem mych dvaceti let… a obcas si tak taky pripadam, takze proto. A nemohla jsem na nic prijit a zrak mi padl na tasku a uz to bylo. Ale pouzivam to uz strasne dlouho na internetu.
Tak dlouho, ze uz tasky pro teenagery nenosim a rada bych nejakou tu vuittonku
![]()
Tolik příspěvků za takovou chvilku. ![]()
Moc díky, je to fakt zajímavé čtení..těším se na další příspěvky.
Křestní jméno plus první písmeno prvního příjmení plus nějaké pomatení smyslů k tomu
.
mě vyrobila nick dcerka švagrové. Už je to jedenáct let, co se začala učit moje křestní jméno Monika a stále jí to nešlo. Ale vyšlo jí místo toho Monana. A už mi to nikdo neodpáral. ![]()
Super nápad!
Můj nick je od mojí oblíbené kreslené postavičky Betty Boop. Což ale není taková záhada..kdo jí zná, je mu to jasné, mám ji i v obrázku… ![]()
Když jsem už zkoušela asi dvacátý nick a hlásilo mi to, že je obsazený, tak mi probleskla hlavou tahle kravina, ale fakt netuším, kde jsem k tomu přišla. ![]()