Váš nick-jaký je jeho původ?

5021
24.1.10 21:44

Váš nick-jaký je jeho původ?

Často se mi stane, že narazím v diskuzích na zvláštní, zajímavé nicky…jsem zvědavá, tak se ptám.
Podle čeho jste si vybraly svůj nick?

Abych šla příkladem, předlohou pro můj nick je postava z filmu mého oblíbeného režiséra Woodyho Allena, Judy Cum.Postava je to trochu šílená, ale líbí se mi její příběh, navíc je vzniklý nick podobný mému jménu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30317
24.1.10 21:46

Moje přezdívka je latinského názvu mařinky vonné (Asperula odorata) zkráceně Aspera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.1.10 21:47

U me je to proste, jmenuju se tak :lol: Nejak me nic nenapadlo, co by me nejak charakterizovalo, nebo s cim bych se chtela ztotoznit, tak jsem tam dala jmeno tak, jak to jeste nikdo kupodivu nezadal a vyslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
24.1.10 21:48

ahoj judy :wink:
já jsem od malička taková bledá tvář, padlo i podezření na chudokrevnost, a proto bledule. a dokonce mi tak říkal i kolega…nic moc originálního

jsem zvědavá na další odhalení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.1.10 21:55

Tak jsem narazila na tuhle diskuzi a prijde mi super, obcas si rikam, kde se ruzne prezdivky vzaly :wink:

My jsme na stredni skole s moji kamoskou (taky Veronikou) objevily Vecernicek o Zelve Verune.. Zajimavy je, ze od te doby jsem ho nevidela ani o nem neslysela a ani na netu nemuzu nic najit :wink: :wink: Ale zacaly jsme si rikat Zelvi nebo Veruno, takze jsem to tady pouzila… :lol:

Jinak mam od 5.tridy trvalou prezdivku, uplne jinou, ale tady jsem ji nejak nechtela zadavat, nevim proc 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
24.1.10 21:59

Mě takto říkali přezdívkou už jako náctileté.Tři n jsou proto,že s jedním nebo dvěma mi nešlo se přihlásit(někdo už to asi používá)-je to z jednoho filmu kde se jmenovala jedna dívka Sunora-čteno Sonora.(Byla mi podobná,a mé jméno je taky podobné)z toho vzniklo Sunny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.1.10 21:59

Ahoj holky,
tak můj nick vznikl tak, že ke mně to jméno nějak přišlo asi před 6 lety, prostě mě to napadlo a začala jsem to používat. Všude. Na ICQ, tam se mi dokonce podařilo přihlásit se opravdu jenom Agatha, takže jsem byla první, kdo nick používal. To samé tady. No a pak jsem zjistila, že jsem těhu a o jméně holčičky bylo hned rozhodnuto :wink: Věřím, že děti si vybírají své rodiče, a také v to, že každá duše má své oblíbené jméno. Takže si myslím, že mi ho malá poslala ještě před tím, než se narodila. V originálu jsem Andrea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.1.10 22:02

Judy..muj nick taky vychazi z meho jmena.. teda prijmeni..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.10 22:04

Z meho jmena…ale zajimalo me podle ceho mas jmeno ty Judy a ted uz to vim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
24.1.10 22:07

Ahoj holky,
muj nick je nazev mych oblibenych tasek, znacka madgirlnancy - tedy byla kolem mych dvaceti let… a obcas si tak taky pripadam, takze proto. A nemohla jsem na nic prijit a zrak mi padl na tasku a uz to bylo. Ale pouzivam to uz strasne dlouho na internetu.
Tak dlouho, ze uz tasky pro teenagery nenosim a rada bych nejakou tu vuittonku :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
24.1.10 22:11

Tolik příspěvků za takovou chvilku. 8-o

Moc díky, je to fakt zajímavé čtení..těším se na další příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.1.10 22:12

Křestní jméno plus první písmeno prvního příjmení plus nějaké pomatení smyslů k tomu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657

mě vyrobila nick dcerka švagrové. Už je to jedenáct let, co se začala učit moje křestní jméno Monika a stále jí to nešlo. Ale vyšlo jí místo toho Monana. A už mi to nikdo neodpáral. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053

Super nápad!

Můj nick je od mojí oblíbené kreslené postavičky Betty Boop. Což ale není taková záhada..kdo jí zná, je mu to jasné, mám ji i v obrázku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.1.10 22:15

Když jsem už zkoušela asi dvacátý nick a hlásilo mi to, že je obsazený, tak mi probleskla hlavou tahle kravina, ale fakt netuším, kde jsem k tomu přišla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová