Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám velkou prosbu. Moje zítra dospělá dcera tady vyšiluje
, že neví kde udělá oslavu narozenin a už je k nesnesení.
Nevíte někdo kde je nějaký dobrý klub, kde nebude příšerně draho, budou most tancovat a vejde se tam minimálně 30ti členná banda? ![]()
Předem díky za tipy!!!
Hehe, co to udělat doma? Teda pokud se tam vejdou, protože jinak nevím kolik korunek do toho chcete nebo můžete dát a taky na jaké Praze to má být?
Na jaké Praze to má být je jedno, ať si dojedou, ale doma nee. Byt máme malý a v baráku…to by tchýni trefil šlak, a mě následně u úklidu. Mladá má cca 4000Kč. Oni to dělají tak, že oslavenec zaplatí rezervaci a první drink a pak pijou každej za svý.
Aha tak to jo, no dobrý klub je celkem na Všehradě, bývalé Hany Bany, je to tam velké hlavně, ale nevím jaké kluby mají rádi. At jí poradí kamarádi, určo něco vymyslí.
Ahoj a co Praha 7 club KAMIKAZE je to all inclusive (po zaplacení asi 3OOkč)
A nebo Karlovy lázně tam mám pocit, pokud si dobře vzpomínám tak se dá zamluvit i jedno patro (myslím, že i zdarma) je to 5 patrový klub, takže i v muzice se dá vybírat
(a vstup je asi kilo max když přijdeš do určité hodiny, tak i míň )a nebo Lucerna, ale tam bývá natřískáno a hlavně hrozné vedro ![]()
![]()
No, do Karlovek bych svojí 18ti letou dceru nepustila. Je tam hodně cizinců a nejednou se mi stalo, že jsem tam natrefila na fetku nebo oplzlý chlapy, to ta Lucerna je lepší si myslim.Teda byla jsem v Karlovkách asi třikrát, ale dceru bych tam takhle mladou nepustila prostě no.
Ještě můžu poradit Zlatý Strom, to si myslím, že je celkem slušný klub, sice tam holky tančí u tyče spoře oblečené, ale to myslim nevadí, tam jsou lidi vcelko OK.
Je fakt, že cizinců je tam docela dost, asi máš pravdu. Ale kdyby se dalo to patro zamluvit, třeba by to nebylo tak hrozný…(hm asi bych tam svojí Elu taky nepustila takže to nee )
V tom případě ( co se týče zábavy, myslím že lepší ty 80, 90 léta v lucerně- (nebo i ve futuru - ale tam jsem zatím ještě nebyla
) na to se lépe zablbne a nebo ten kamikaze klub.. Ale občas jsou tam takové ty úchylné programy alá doktor Buben, ale to tam není vždy.
Všude je něco
třeba z té lucerny jsem minule odcházela naprosto zpruzená, kolik tam bylo lidí..nedalo se ani tancovat…
Ať si v metru vezme housera tam něco vyberete ![]()
![]()
Holky díky - hlavně Caty, nakonec vybrala to bývalé Hany Bany, dneska Óčko. Podle netu se jí to líbilo a volali jsme tam a byl i příjemnej pán u telefonu. Tak pak dám vědět, jak se jí tam líbilo.