Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer přeji:)
Ráda bych se inspirovala vašimi oblíbenými pořady - jak v tv, na Netflixu, HBO apod.
Koukám na všechny žánry, a klidně i v originálním dabingu. Pokud máte nějaké tipy, sypte je sem, ráda se podívám, a zpříjemním si dlouhé večery ![]()
Díky!
@Noelia_Z píše:
Krásný večer přeji:)
Ráda bych se inspirovala vašimi oblíbenými pořady - jak v tv, na Netflixu, HBO apod.Koukám na všechny žánry, a klidně i v originálním dabingu. Pokud máte nějaké tipy, sypte je sem, ráda se podívám, a zpříjemním si dlouhé večery
Díky!
Neni to originalni i pralete, ale mam to rada..Odlozene pripady, Myslenky zlocince a Lucifer..uzasna byla Pustina, ale ta je taky stara.
@Noelia_Z Jéje, těch je ![]()
příběh služebnice - HBO go
Nevinná - Netflix
Kdo zabil Saru - netflix
Cizinka - Netflix
Hořká chuť sedmikrásek -Netflix
Oddechovka - Emily v paříži
Viděla jsem toho hodně, když tak dopíšu ![]()
The Middle (hbo go)
Once Upon a Time (netflix)
Terapie (hbo go)
@Russet píše:
Ped a jeho blog
Nech bejt, tuhle si to odpoledne pustila dcera a já se do toho zakoukala a fakt jsem se smála
.
Mně se líbí Heureka, Skladiště 13, Stargate, Stargate Atlantis, Futurama, Červený trpaslík.
Na bombuj seriál - černé zrcadlo (Black mirror), s titulky, něco s dabingem. Doporučuji! Díly na sebe nenavazují.
@alena1995 píše:
Na bombuj seriál - černé zrcadlo (Black mirror), s titulky, něco s dabingem. Doporučuji! Díly na sebe nenavazují.
Fakt? Já viděla pouze první díl a byla to tak nebetycna hloupost, že už jsem to ke konci proklikavala, na další už jsem neměla
.
@Alladina píše:
Nech bejt, tuhle si to odpoledne pustila dcera a já se do toho zakoukala a fakt jsem se smála.
Vždyť proto to píšu, aby to okoukla. Zrovna včera, jak děti přijela hlídat babička, byl supr. Akorát tam mělo být pes ![]()
Nebo Hodně štěstí, Charlie. Taky dobrý seriál.
@Russet píše:
Vždyť proto to píšu, aby to okoukla. Zrovna včera, jak děti přijela hlídat babička, byl supr. Akorát tam mělo být pesNebo Hodně štěstí, Charlie. Taky dobrý seriál.
Já viděla, jak si mysleli, že rodiče čekají dvojčata a přitom šlo o pristavbu domu a loď ![]()
Stranger things
Bordertown
Unorthodox
The Crown
Všechno na Netflixu ideálně v originálním znění, dabing je dost otřesný. A pak kdo nezná takový ty klasiky jako Červený Trpaslík, Futurama, Black Books… jako by ani nebyl
Netflix: Papírový dům, Anna s E na konci, TV- Policie Modrava-kvůli přírodě