Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alladina píše:
Já viděla, jak si mysleli, že rodiče čekají dvojčata a přitom šlo o pristavbu domu a loď
Jj, to jsem taky zahlédla. Ono už to jede asi potřetí.
@Alladina Joo, některé díly stojí za nic. To přiznávám. Jsou tam, ale tři, který jsou skvělý.
1.) Ženě zemře partner a ona si nechá poslat robota, který mu je podobný, pak, ale zjisti, že ikdyz vypadá jak on, tak prostě je to jen pořád stroj.
2.) Za mě nejlepší - trošku možná budoucnost
Je o tom, že lidi žijí „lajkovanim“, čím víc lajku, tím víc jsou populární a můžou podle toho žít.
3.) Tam bylo, že přes nějaké hodinky vám najdou partnera se kterým stráví jen určitý čas, teď už úplně nevím jak to tam bylo, ale nějak tak.
Viděla si nějaký z nich? Pokud ne, pošlu odkazy.
Netflix: Lucifer, Vis a vis, Orange is the new black, Dar, Ochránce, Koruna, Retchedová, Bariéra, Proces, Black mirror a Bridgertonovi - když jsem chtěla úplně vypnout. Sice mě točily u toho posledního seriálu historické nepřesnosti, no spíš nesmysly, ale ten seriál je prostě roztomile oddechově praštěný.
HBO GO: Příběh služebnice, Pustina, Knick - doktoři bez hranic, Terapie - česká verze i ty ostatní byly zajímavé, Zpřítomnělí, Veliká, Gentleman Jack, 2 Dope Queens, Mělas to vědět.
Pak taky se mi líbili Šílenci z Manhattanu a mám za to, že jsem je viděla na HBO nebo právě Netflixu, ale nemůžu je tam teď najít.
Hodný holky
Smrt nás spojí
Dobré místo
Záchranný plán Čarodějnice navždy
Ledová archa
The bold type
Ví o tobě
Ginny a Georgia
Zámek a klíč
Holky z červenýho gauče
Santa clarita diet
Control Z