Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diskuze na odlehceni
Nazev zni jasne.Mate nejake sve ritualy? proste co delate kazdy den. Pozor, nemyslim to, ze se starate o dite, myjete nadobi atd. Myslim, co delate kazdy den, protoze vas to bavi? Ja mam dva.1) kazdy den, ihned jak vstanu, jdu si udelat oslazeneho turka a toho si vychutnam.Po ranu mi to nejvic chutna a nastartuje me to. A 2)kazdy den cucim na Ulici, krom vikendu, to je jasny. Vzdycky si vsechno udelam a pripravim detem tak, abych mela klid na svuj serial.
A co mate vy? Rada si poctu
Máme se synem(skoro dva) taky rituál. Po probuzení udělám do postele jemu sunar, sobě kafe a koukáme u toho na déčku na pohádky. ![]()
Každý den kolem oběda, když dcera usne, tak si udělám kávu a pustím si zpětně Gilmorky
A ještě jednu kávu si udělám večer, když usne a tu si jdu vypít ven. Jsou to takové moje chvilky…
Každý den po příchodu do práce si vařím silného turka, mám na to asi 20 minut. Pak se začnou scházet děti…kromě středy, to mám ranní dozor, kávu piju za poklusu a už mi tak nechutná.
A každé pondělí snídám řízek, jsem čuně. Máme kousek od práce malé potraviny, kde ho mají ještě teplý s čerstvým chlebem. Nemůžu si to odpustit ![]()
Příspěvek upraven 29.09.16 v 20:21
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vys*at
Edit admin - vulgarismus
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vy*rat
Se stydíš za houno? ![]()
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vysrat
Dělali to oba mí EX ![]()
Ráno jdu běhat, tedy pondělí až pátek. A teď to budu muset změnit na chůzi. A každou sobotu ráno si jedu sama na velký nákup ![]()
Příspěvek upraven 29.09.16 v 20:36
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vysrat
No toto!
Nevím, co všechno do toho zahrnout, ale kafe mám taky. Dávám si většinou dvě denně. Prnví během dopoledne. Nemám to jako startovací nebo probouzecí, ale prostě mi chutná a hrozně se na něj těším.
A ráno velký hrnek černého čaje, bez toho neexistuju. Teď snídám, až hodím děti do školky a není to ono, jak nesnídám a nemám ten svůj kýbl čaje v pyžamu.
Víc mě asi nenapadá.
Tak mě tak napadá, že si jdu do sklepa pro lahvinku. Sklenička červeného se stává poslední dobou taky mým rituálem. ![]()
1.teplá voda s citronem vypiju 1-2 vysoke sklenice a 2 lzicky chia sním, banány, pustim si hudbu, pak pustim psa na zahradu a jdu budit decka, že vstavame.
2.I za cenu toho, že jdou decka semnou cvičit, jdu na školní ovál nebo na zahradu/před TV na trampolínu.
3.snidam, svacim, obedvam nejraději při čtení, cokoli takže bulvár, emimino
, letaky
4.denně piju ty své lektvary, jako puehr čaj, zelenou kávu