Vaše denní rituály

1247
29.9.16 20:08

Vase denni ritualy

Diskuze na odlehceni :) Nazev zni jasne.Mate nejake sve ritualy? proste co delate kazdy den. Pozor, nemyslim to, ze se starate o dite, myjete nadobi atd. Myslim, co delate kazdy den, protoze vas to bavi? Ja mam dva.1) kazdy den, ihned jak vstanu, jdu si udelat oslazeneho turka a toho si vychutnam.Po ranu mi to nejvic chutna a nastartuje me to. A 2)kazdy den cucim na Ulici, krom vikendu, to je jasny. Vzdycky si vsechno udelam a pripravim detem tak, abych mela klid na svuj serial. :) A co mate vy? Rada si poctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36720
29.9.16 20:13

Máme se synem(skoro dva) taky rituál. Po probuzení udělám do postele jemu sunar, sobě kafe a koukáme u toho na déčku na pohádky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
29.9.16 20:19

Každý den kolem oběda, když dcera usne, tak si udělám kávu a pustím si zpětně Gilmorky ;-) A ještě jednu kávu si udělám večer, když usne a tu si jdu vypít ven. Jsou to takové moje chvilky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.9.16 20:19

Každý den po příchodu do práce si vařím silného turka, mám na to asi 20 minut. Pak se začnou scházet děti…kromě středy, to mám ranní dozor, kávu piju za poklusu a už mi tak nechutná.
A každé pondělí snídám řízek, jsem čuně. Máme kousek od práce malé potraviny, kde ho mají ještě teplý s čerstvým chlebem. Nemůžu si to odpustit :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.09.16 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.9.16 20:20

Ranní cigareta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.9.16 20:25

Kafe a cigaro po ranu a jdu se vys*at

Edit admin - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
29.9.16 20:27
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vy*rat

Se stydíš za houno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.9.16 20:27
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vysrat

Dělali to oba mí EX :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.16 20:28

Ráno jdu běhat, tedy pondělí až pátek. A teď to budu muset změnit na chůzi. A každou sobotu ráno si jedu sama na velký nákup :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.09.16 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.9.16 20:28
@Anonymní píše:
Kafe a cigaro po ranu a jdu se vysrat

No toto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
29.9.16 20:31

Nevím, co všechno do toho zahrnout, ale kafe mám taky. Dávám si většinou dvě denně. Prnví během dopoledne. Nemám to jako startovací nebo probouzecí, ale prostě mi chutná a hrozně se na něj těším.
A ráno velký hrnek černého čaje, bez toho neexistuju. Teď snídám, až hodím děti do školky a není to ono, jak nesnídám a nemám ten svůj kýbl čaje v pyžamu.
Víc mě asi nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
29.9.16 20:33

Tak mě tak napadá, že si jdu do sklepa pro lahvinku. Sklenička červeného se stává poslední dobou taky mým rituálem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
29.9.16 20:37

@LadyBrigit

políbím svého muže
děti a zase děti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
29.9.16 20:43
@micta píše:
Se stydíš za houno? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: néé ale je to velmi citlivá informace :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.9.16 20:54

1.teplá voda s citronem vypiju 1-2 vysoke sklenice a 2 lzicky chia sním, banány, pustim si hudbu, pak pustim psa na zahradu a jdu budit decka, že vstavame.
2.I za cenu toho, že jdou decka semnou cvičit, jdu na školní ovál nebo na zahradu/před TV na trampolínu.
3.snidam, svacim, obedvam nejraději při čtení, cokoli takže bulvár, emimino :-D, letaky
4.denně piju ty své lektvary, jako puehr čaj, zelenou kávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová