Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ano, ale protože to je právě tenhle partner a máme to tak oba. V tomto jsme otevření. Jinak to nepovažuju za moc dobrý nápad. Spoustu věcí partner vědět nemusí.
My s manželem ano, ale jinak u předchozích vztahů ne.
Ale za mě bych řekla, že není dobré zabíhat do moc velkých podrobností. Pochybuji, že by se nějakému muži líbilo poslouchat, jaký byl někdo jiný v posteli atd…
Takže pokud ano, tak jen v té obecné rovině, jako třeba proč ten vztah nevyšel, jestli se jednalo o delší vztah…ale víc se v tom radši nepitvat.
Člověk by se mohl zbytečně dozvědět něco, co nechce slyšet. Co považuji za nejhorší, co občas někteří lidé asi dělají je, když začnou ty předchozí partnery googlit apod…pár takových lidí znám a nic příjemného to neřinese podle mě.
Jelikož jsme byli před vztahem kamarádi, tak bohužel ano
Jinak bych si většinu nechala pro sebe. Jsme spolu už hodně let a pořád si manžel občas rýpne (ze srandy, ale i tak
). To on byl proti mě dost slušný, tak možná, kdyby i on v mládí experimentoval…
@Anonymní píše: Více
Ne, proc? Nevidím v tom žádné plus mu takové věci vykládat. Stejně, jako mě nezajímá jeho minulost
Tak nejak castecne, spis vtipny anekdoty, kdyz jsem si na ne vzpomnela, nez zevrubnej vycet sexualnich partneru. rekla jsem mu duvody, proc uz spolu nejsme s predchozim ex. on v podobne mire. spis to zajimalo me, on si tak nejak udelal obrazek a vic ho to nezajimalo. ![]()
Všeobecné informace ano, jako s kým jsem.mela vztah a proč se to rozpadlo. Vtipné historky taky, manzel jich taky nemá zrovna pomálu. Ale rozhodně jsem mu nevykladala žádné pikantnosti z intimního života.
Nevidím to jako nějaké tabu téma, Manžel měl hodně žen, tudíž když nějakou potkáme, tak aspoň vím o koho se jedna
jsem hold zvědavá
.
Ale všeobecně jsme k sobě hodně přímí a otevření, tak tohle je jen další součást balíčku. Samozřejmě náš model by nejspíš většině lidem nevyhovoval.
@Anonymní píše: Více
Přiznal jsem vše na co se zeptala. Pak už se raději ptát přestala ![]()
Všechno ne, kdo si to má pamatovat
ale takhle, na co se zeptal, to jsem mu řekla.
@Ulrike píše: Více
Mám to stejně, mě historky všech partnerů vždy zajímaly a bavily
Když o nich dotyční mluví v minulém čase a jde cítit, že je to uzavřené, tak nemám nejmenší problém
A to historky i detailní a pikantní ![]()
Ne. Partnera to nezajímá, stejně jako mě nezajímají jeho bývalky ![]()
Asi nejhorší pro chlapa je, když o vašich předchozích nic neví.
Pak třeba přijde do hospody a po pár pivech se dozvíte realitu… a následuje vnitřní zděšení apod. Lépe si o tom promluvit doma ať vás nic pak šeredně nepřekvapí
Rekli jste partnerovi vse, co bylo pred vasim vztahem? Myslim ruzne vztahy, ulety.. sex. zivot.
Proc ano/ proc ne?