Oznámení, kdy máte narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32123
3.8.20 15:18

@roba18 proč by neměli radost? taková skromná, co bere dárky jen za 5 tisíc je přeci radost do domu :mrgreen: mohli dopadnout hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.8.20 15:25

Myslim, ze to nikdy nevedeli :nevim: Svagrova mozna jo, z Facebooku :mrgreen: Neslavime je moc. Jestli ty jo, tak je pozvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
3.8.20 15:29

Tak to bylo pěkně trapný. Celá jeho rodina má narozky v listopadu. Já taky. Na rodině oslavě všech se mne tchýně při přípitku zeptala. Já řekla, že minulý čtvrtek. Ona se cítila trapne, vynadala manželovi, že nic neřekl. Já se cítila trapne, páč hned druhý den běžela pro dárek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5128
3.8.20 15:31

Uz si ani nepamatuji, jestli se zeptali mne nebo jestli to zjistili pres manzela. Ale sama od sebe jsem nic neoznamovala, proc jako? Bud se zeptaji, nebo je pozves na oslavu, nebo to zjisti oklikou (treba pritel rekne ‘pristi vikend neprijdeme, X ma narozeniny tak nekam pujdeme’). Nebo zajem mit nebudou, a i kdybys jim to hlasila tak ti ani neporeji, natoz darky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
3.8.20 17:31
@Mar__tanka1983 píše:
Proč jim to chceš říkat? Taky bych si počkala, jestli se sami zeptají, případně, jestli budeš na svý narozeniny chtít dělat i rodinnou popářku, tak jim to včas říct (pozvat je na oslavu).A pokud chceš, aby se tahle informace sdělila, šla bych na to oklikou, zeptej se tchýně, kdy má narozeniny ona (a pak je docela pravděpodobné, že odpovědí bude i dotaz „a kdy je máš ty?“)

Vím kdy má jeho maminka a taťka narozeniny, už jsme u nich byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová