Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Chtela bych se vás zeptat. Jak jste rodině vašeho přítele oznámily, kdy máte narozeniny?
Nebo se zeptali oni vás? ![]()
Děkuji za odpovědi.
Nikdy jsem to nikomu neoznamovala, když se zeptali, odpověděla jsem. Spíš se to ale dozvěděli tak, že jsme je zvali na oslavu.
Co řešíš? Když tě budou chtít obdarovat, tak si to zjisti. Tohle jsem opravdu neřešila. Ty už víš, kdy maji narozeniny jeho členové rodiny?
Nikdy jsem nic neoznamovala. Ani narozeniny, ai cokoliv jinýho - když je něco zajímá, tak se zeptají. Ale dozvěděli se to, asi od něj, jak jinak, protože kytku každoročně dostávám ![]()
@Coky000 píše:
Co řešíš? Když tě budou chtít obdarovat, tak si to zjisti. Tohle jsem opravdu neřešila. Ty už víš, kdy maji narozeniny jeho členové rodiny?
Vím kdy mají. Partner sám od sebe mě vezme sebou k nim na narozeniny.
@MyDestinka píše:
A proč bys jim to měla oznamovat?
Já nevím. Nebo jestli oni se mají zeptat.
![]()
Narozeniny nikomu nehlasim. A s manzelem to asi prasklo pres nej, to nevim a neni to pro me dulezite.
To ani nevím, ale nejspíš se zeptali oni, určitě jsem své narozeniny nikomu nevnucovala.
@PetronelaMisa píše:
Já nevím. Nebo jestli oni se mají zeptat.![]()
třeba je tvoje ani ničí narozeniny nezajímají ![]()
@PetronelaMisa píše:
Já nevím. Nebo jestli oni se mají zeptat.![]()
a proc, ze by se meli zeptat? ![]()
si to neumim predstavit.. ze tam jako nakracis jo a ikdybyste to nevedeli, tak narozeniny mam 8.cervence, nebo jak? ![]()
ja nikomu nic nerikala.. asi se to dozvedeli nejak sami, od pritele, nevim..ale ja mam na narozeniny na svatek jeho babicky, tak mozna nejak v ty souvislosti..
Proč jim to chceš říkat? Taky bych si počkala, jestli se sami zeptají, případně, jestli budeš na svý narozeniny chtít dělat i rodinnou popářku, tak jim to včas říct (pozvat je na oslavu).
A pokud chceš, aby se tahle informace sdělila, šla bych na to oklikou, zeptej se tchýně, kdy má narozeniny ona (a pak je docela pravděpodobné, že odpovědí bude i dotaz „a kdy je máš ty?“)
Řekla jsem jim to na první návštěvě a hned jsem jim oznámila, že dárky pod 5000,– nepřijímám
měli velkou radost a mají mě moc rádi
![]()
Nějak nechápu, proč bych měla rodičům přítele oznamovat, kdy mám narozeniny. Pokud chtějí zeptají se sami, když ne tak nevadí. Není povinnost dávat dárky.