Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Servus ženský,
je léto a určitě jste některá vyrazila na nějaký hrad nebo zámek anebo zříceninu a opevnění. Jestli jste nějakou tuto památku navštívili, tak nám to tu vepsati můžete a můžete nám i říci výhody a nevýhody této památky. Ženský pište!
Zdar Ženska, konkurujes soutezi emimina? ![]()
Ja teda hrady a zamky obecne povazuju za takovy umely cil nejakeho vyletu, protoze stejne neudrzim celou historii a la: puvodne zde stala tvrz, ale pani ze Zemanova ji prebudovali na rane renesancni zamek, to ale neuvidite, protoze se to pak cele zbouralo… ale budiž. Kdyz uz, tak me kdysi bavily jihoceske hrady a zamky, protoze me bavila historie a Rozmberkove v ni hrali vyznamnou ulohu.
Interier me bavil na zamku Loučeň, je krasne zachovaly z pocatku 20.stoleti
@FlorenceF Jenkins píše:
Zdar Ženska, konkurujes soutezi emimina?![]()
Ja teda hrady a zamky obecne povazuju za takovy umely cil nejakeho vyletu, protoze stejne neudrzim celou historii a la: puvodne zde stala tvrz, ale pani ze Zemanova ji prebudovali na rane renesancni zamek, to ale neuvidite, protoze se to pak cele zbouralo… ale budiž. Kdyz uz, tak me kdysi bavily jihoceske hrady a zamky, protoze me bavila historie a Rozmberkove v ni hrali vyznamnou ulohu.
Interier me bavil na zamku Loučeň, je krasne zachovaly z pocatku 20.stoleti
Pane Bože! Co tys za člověka!?
Jsi tu jen dva měsíce a již máš třikrát více příspěvků než já
a z toho skoro všecky se srdíčkem
!
@JohanaRottova píše:
Pane Bože! Co tys za člověka!?Jsi tu jen dva měsíce a již máš třikrát více příspěvků než já
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
To je, vid
husťarna ![]()
My byli letos kolem Brna. Bítov, Lednice, Vranov nad Dyjí. Za mě nejhezčí asi Hazmburk a Hluboká.
@JohanaRottova píše:
Pane Bože! Co tys za člověka!?Jsi tu jen dva měsíce a již máš třikrát více příspěvků než já
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
NO tak když chceš dostat křidýlka z emimina zadarmo, tak se musíš sakraotáčet.
Ale zas se jí neutopí dítě. ![]()
@Lama Lama píše:
NO tak když chceš dostat křidýlka z emimina zadarmo, tak se musíš sakraotáčet.Ale zas se jí neutopí dítě.
Ty wee, žebříčky jsou ale jina liga
to chce celyho cloveka a ne blejt, jak te co kde napadne ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty wee, žebříčky jsou ale jina ligato chce celyho cloveka a ne blejt, jak te co kde napadne
NO a kolik máš doma křidýlek?
@FlorenceF Jenkins píše:
No zadny
Já teda už jedno slíbila bagristový, ale druhý bych ti mohla věnovat. ![]()
@Lama Lama píše:
Já teda už jedno slíbila bagristový, ale druhý bych ti mohla věnovat.
Tak jo, harant bude nadsenej ![]()
Bych se upsala. Favorit jsou Trosky, je z nich nádherný výhled do krajiny. A ze zahraničních Eilean Donan Castle.
@divine woman píše:
Bych se upsala. Favorit jsou Trosky, je z nich nádherný výhled do krajiny. A ze zahraničních Eilean Donan Castle.
Dobré je Kokořínsko…
@JohanaRottova píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Zkus nepoužívat výkřik servus, ženský a třeba ti někdo taky přihodí srdíčko. A hlavně piluj češtinu, tam je to hodně slabé, to ti bodiky neudělá.
@inkakřivák píše:
Zkus nepoužívat výkřik servus, ženský a třeba ti někdo taky přihodí srdíčko. A hlavně piluj češtinu, tam je to hodně slabé, to ti bodiky neudělá.
Neee, ten styl ma tady svuj fanclub ![]()