Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luccindo ahoj chci tě jen ujistit že to je naprosto normální a pocity jestli budu dobrou mámou mám pořád i teď, ono už to tak nějak asi nepřejde ![]()
Užívej si posledních pár týdnů bříška a těš se na prťouse, porod je jen chvilka v tvým životě i životě toho malého a to špatné je velice rychle pryč a v lepším případě ani nic takového nepřijde. ![]()
Luccindo .. tipuju, ze mas termin v breznu 10, zkus se mrknout na diskuzi Brezen 2010 ![]()
hodne stesti!
ahoj, jsem 35+5 teda podobně jako ty. bolesti se nebojím tomu neuniknu tak jako tak
, spíš se bojím abych dojela včas aby byla malá zdravá aby nebyly komplikace, abych moc nekrvácela nebo aby se něco nestalo malý ještě před porodem a toho se bojim straaašně
Ahojky Luccindo,já jsem 39tt,takže mě to čeká už skoro každým dnem.Pro mě je nejhorší to čekání,kdy že se prcek už odhodlá na svět a tak taky přemýšlím.Jestli to budu umět s miminkem a jestli nebudu dělat něco špatně,samozřejmě se bojím i porodu,jak se to blíží.Že to bude bolet a nevím,co se bude se mnou dít a tak.Ale jak se s tím srovnáš psychicky,tak to zvládneš.Jak tady už někdo napsal,ten porod je opravdu chvilinka v tvém životě a to malé za to stojí,teda aspoň já se to takhle říkám.A ještě,že ženská vydrží jak kůň…
jsem ráda že v tom nelítám sama
vím že samotný porod musí proběhnout a že je u každé jiný…jen se nějak bojím těch doktorů aby něco nezanedbali atd.
ahoj,to je hezoučké téma
si ráda zavzpomínám ![]()
Vím,si pamatuju přesně dodnes
,že když jsem zjistila,že jsem poprvé těhotná-šííílenéééé štěstí celé těhu,euforie,žádný strach,jen nadšenííí,náádhera,těšení na porod,bolesti,na pláč mimča
..ovšem porod a pár týdnu po něm mě dokonale rozhodilo
![]()
Ahojky…
Tak já musím říct, že jsem se maličko bála, ale čím víc se porod blížil a já byla těžší a těžší přála jsem si jedinné…RODIT. Bylo mi jedno kdy, kde a jak. Bylo mi jedno, kdo se mnou u porodu bude, jestli mi poteče krev a takové ty věci. Prostě jsem už jen chtěla rodit a aby maličká už byla konečně venku. A ve stejném duchu jsem vlastně i rodila. Vydržela jsem cokoliv, jen abych to měla co nejrychlejc za sebou.
Budeš ta nejlepší máma,tak jako jsme my všechny…už jen proto,že máš tyhle obavy,že ti to není fuk…můj porod byl vyvolávany kvůli porodu KP a byl to děs běs…ale vše bylo zapomenuto,protože můj pocit,když jsem poprvé viděla své miminko byl,že víc už milovat nelze a že vše,co bylo dosud se nepočítá.Neboj a nikdo nic nezvrtá… ![]()
Luccindo… porod může být KRÁSNÝ zážitek…já rodilazatím třikrát a potřetí mi došlo, že i ta boelst se dá únosně snést, pokud člověk používá dýchání a bere to pozitivně a nejen snést, ale hlavně užít si to!
Opravdu krásný zážitek.,hned po porodu bych šla rodit znovu..
myslím si, že hodně problémů u porodů tvoří hlavně ten strach vyvolaný těmi řžečmi, jak to strašně bolí.. já to měla taky tak… dnes už vím, že je to jinak a přála bych i Tobě, aby sis to mohla prožít a užít! Žádný strach! Jen radost z blízkosti zrození nového človíčka! ![]()
přeji hodně sil a zdraví!ať tpo zvládnete v pohodě!
Ahoj maminy,
Jsem tu nová, právě v 35tt moc se na mimíse těším, ale zároveň se bojím porodu (hlavně bolesti) a i toho abych byla dobrou mámou…
zajímá mě jak to máte vy? (vaše pocity)