Vážu šátek správně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
weruuunka
23.6.11 14:54

Vážu šátek správně???

Ahoj :mavam: tak jsem si pořídila šátek Šanami. Dneska jsem zkoušela vázat kříž s kapsou uvnitř a chtěla bych se zeptat jestli vážu správně nebo ne. :lol: Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
23.6.11 14:55

A ještě z boku.

• Citovat
  • Upravit
269
23.6.11 15:00

ahoj, dle mého laického pohledu by měly být nožičky v jedné výšce - takhle se zdá trochu nakřivo, ale koukni na www.nosenideti.cz tam je víc odbornic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.6.11 15:08

Mně se to docela zamlouvá, jen jak píše aaaja, nožičky ve stejné výšce. Jinak OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.6.11 15:14

Nožky máš pěkně od sebe, prdelka je podsazená, jen dotáhni pravej popruh, ať má nožky stejně vysoko. Ale jinak bezva. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
23.6.11 15:27

Děkuji nožky už má stejně vysoko. :mrgreen: Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý. :lol: Akorát pořád nemůžu správně dotáhnout kříž s kapsou venku, ale to se podá. :-)

• Citovat
  • Upravit
14721
23.6.11 15:34
weruuunka píše:
Děkuji nožky už má stejně vysoko. :mrgreen: Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý. :lol: Akorát pořád nemůžu správně dotáhnout kříž s kapsou venku, ale to se podá. :-)

Tak ho nevaž :mrgreen: On je docela těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
23.6.11 15:36
chuanitka píše:
weruuunka píše:
Děkuji nožky už má stejně vysoko. :mrgreen: Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý. :lol: Akorát pořád nemůžu správně dotáhnout kříž s kapsou venku, ale to se podá. :-)

Ale mě se líbí víc. :-P

• Citovat
  • Upravit
14721
23.6.11 15:42
weruuunka píše:
chuanitka píše:
weruuunka píše:
Ale mě se líbí víc. :-P

Estét jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.6.11 16:01

mě se úvaz taky docela líbí, akorát ty nožičky, ale to už je pořešeno :)

KsK venku se mi tedy esteticky víc lelíbí - takhle může mimi víc větrat, když se nerostáhnou popruhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.6.11 08:35

Ahoj holky, jdu pro radu.
Mimi má necelých 3,5kg, vážu si ji do kříže s kapsou uvnitř, když má bečící náladu a já potřebuju něco dělat.
Když ji uvážu, tak drží jak přibitá, ale chvíli třeba zametám vytírám, a úvaz se mi tak nějak povolí, při předklonu se mi mrně začne „odchlipovat“ a celkově nedrží tak pevně.

Co dělám špatně? Uzel dotahuju jak nejvíc umím :nevim: Nebo je to normální, že se uváže a po chvíli musí dotahovat? :think: Šátek mám Hoppediz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.6.11 09:51
Etcetera78 píše:
Ahoj holky, jdu pro radu.
Mimi má necelých 3,5kg, vážu si ji do kříže s kapsou uvnitř, když má bečící náladu a já potřebuju něco dělat.
Když ji uvážu, tak drží jak přibitá, ale chvíli třeba zametám vytírám, a úvaz se mi tak nějak povolí, při předklonu se mi mrně začne „odchlipovat“ a celkově nedrží tak pevně.Co dělám špatně? Uzel dotahuju jak nejvíc umím :nevim: Nebo je to normální, že se uváže a po chvíli musí dotahovat? :think: Šátek mám Hoppediz…

Je to možné. Ona je ještě lehoučká. Jednoduše povol, dotáhni a pokračuj :wink: Napodruhé už by se to stát nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.6.11 14:20

Děkuju :kytka:
„Jednoduše“ nehrozí, jsem začátečník a než ten šátek uvážu, malá dostane hlad a můžu rozvazovat, ale snažím se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
5.3.13 10:48

Ahoj,
jdu si pro radu. Vazu teprve treti den do satku medley(pevneho) a vazu kriz s kapsou uvnitr, ale neco delam blbe. Kdyz se skoro na konci roztahuji pres mimi ty pruhy toho krize, tak me jde roztahnout jen jeden. nechapu proc…cucim na navody na youtube, ale tenhle krok mi proste nejde. Poradite?

• Citovat
  • Upravit
5829
5.3.13 10:52

@zrzana2 asi máš jeden pruh moc silně utáhnutý? :think: třeba tím, že vzadu děláš uzel na straně nebo nevím. :nevim: chtělo by to vidět
já se to učila podle videí od „VOZINO“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko