Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
ahoj, dle mého laického pohledu by měly být nožičky v jedné výšce - takhle se zdá trochu nakřivo, ale koukni na www.nosenideti.cz tam je víc odbornic…
Mně se to docela zamlouvá, jen jak píše aaaja, nožičky ve stejné výšce. Jinak OK ![]()
Nožky máš pěkně od sebe, prdelka je podsazená, jen dotáhni pravej popruh, ať má nožky stejně vysoko. Ale jinak bezva. ![]()
Děkuji nožky už má stejně vysoko.
Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý.
Akorát pořád nemůžu správně dotáhnout kříž s kapsou venku, ale to se podá. ![]()
weruuunka píše:
Děkuji nožky už má stejně vysoko.Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý.
Akorát pořád nemůžu správně dotáhnout kříž s kapsou venku, ale to se podá.
Tak ho nevaž
On je docela těžký…
chuanitka píše:weruuunka píše:Tak ho nevaž
Děkuji nožky už má stejně vysoko.Já jsem si myslela, že to vázání je složitější a ono je to docela jednoduchý.
On je docela těžký…
Ale mě se líbí víc. ![]()
weruuunka píše:chuanitka píše:Ale mě se líbí víc.weruuunka píše:Tak ho nevaž
On je docela těžký…
Estét jo? ![]()
mě se úvaz taky docela líbí, akorát ty nožičky, ale to už je pořešeno ![]()
KsK venku se mi tedy esteticky víc lelíbí - takhle může mimi víc větrat, když se nerostáhnou popruhy ![]()
Ahoj holky, jdu pro radu.
Mimi má necelých 3,5kg, vážu si ji do kříže s kapsou uvnitř, když má bečící náladu a já potřebuju něco dělat.
Když ji uvážu, tak drží jak přibitá, ale chvíli třeba zametám vytírám, a úvaz se mi tak nějak povolí, při předklonu se mi mrně začne „odchlipovat“ a celkově nedrží tak pevně.
Co dělám špatně? Uzel dotahuju jak nejvíc umím
Nebo je to normální, že se uváže a po chvíli musí dotahovat?
Šátek mám Hoppediz…
Etcetera78 píše:
Ahoj holky, jdu pro radu.
Mimi má necelých 3,5kg, vážu si ji do kříže s kapsou uvnitř, když má bečící náladu a já potřebuju něco dělat.
Když ji uvážu, tak drží jak přibitá, ale chvíli třeba zametám vytírám, a úvaz se mi tak nějak povolí, při předklonu se mi mrně začne „odchlipovat“ a celkově nedrží tak pevně.Co dělám špatně? Uzel dotahuju jak nejvíc umímNebo je to normální, že se uváže a po chvíli musí dotahovat?
Šátek mám Hoppediz…
Je to možné. Ona je ještě lehoučká. Jednoduše povol, dotáhni a pokračuj
Napodruhé už by se to stát nemělo.
Děkuju ![]()
„Jednoduše“ nehrozí, jsem začátečník a než ten šátek uvážu, malá dostane hlad a můžu rozvazovat, ale snažím se ![]()
Ahoj,
jdu si pro radu. Vazu teprve treti den do satku medley(pevneho) a vazu kriz s kapsou uvnitr, ale neco delam blbe. Kdyz se skoro na konci roztahuji pres mimi ty pruhy toho krize, tak me jde roztahnout jen jeden. nechapu proc…cucim na navody na youtube, ale tenhle krok mi proste nejde. Poradite?
@zrzana2 asi máš jeden pruh moc silně utáhnutý?
třeba tím, že vzadu děláš uzel na straně nebo nevím.
chtělo by to vidět
já se to učila podle videí od „VOZINO“
Ahoj
tak jsem si pořídila šátek Šanami. Dneska jsem zkoušela vázat kříž s kapsou uvnitř a chtěla bych se zeptat jestli vážu správně nebo ne.
Díky.