Včelí jed zkušenosti

1
1.8.24 05:30

Včelí jed zkušenosti.

Zdravím. Má někdo zkušenosti s včelím jedem? Prý léčí různé druhy kožních problémů od pih po bradavice. Je to docela drahé tak bych nerada investovala do něčeho co nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
1.8.24 06:02

Já mám jen jednu zkušenost a asi ne takovou, jakou bys chtěla. Šlápla jsem v trávě na včelu, píchla mě do paty, otekla mi celá hlava, šla mi pěna od pusy a do nemocnice jsem se dostala za minutu dvanáct. S tím léčebným zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
1.8.24 07:37

Pihy jsou přirozená pigmentace kůže a bradavice ti zadarmo vypálí dusíkem na kožním. Takže zbytečná investice do rizikového a neověřeného produktu. Toť můj názor. Zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.8.24 16:00

Sahni rukou do včelího úlu a máš to zadarmo, ano včelí jed má léčivé účinky. Ale ne ten jejich jed chemický upravený 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
1.8.24 16:08
@Newlife píše: Více

Dneska jsem dostala v lékárně vzorek koňské masti na které je napsané že obsahuje včelí jed, tak jsem na to hleděla s nedůvěrou, i když je mi jasné že tam bude nula nula prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.25 22:07

Také bych to chtěla vyzkoušet. psalo hodně lidí recenze někde na fb, i fotky přikladali. neni to pravý jed na který jsme alergictí, ale nějaký upravený a podle recenzí funguje skvěle, až vyzkouším napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.4.25 09:41
@mamule42 píše: Více

Kdyby tam byl opravdu včelí jed, tak by ta mast byla příšerně drahá? Ten tam bude obsažen v množství maximálně tak 0,0000000000001 % :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.25 18:25

Jestli to budete zkoušet, tak by mězajímalo, jak to fungovalo - dřív si soused léčil kolena tak, že se nachal bodat od včel a říkal, že mu to fungovalo více než léky od doktora… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.5.25 15:49

Ahoj holky, jako včelařka občas nějaké žihadlo schytám a za mě je to super na posílení imunity. :) Od doby co včelařím, nejsem nemocná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková