Včera byly ještě //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
navstevnici
13.4.10 14:00

to je krása

Ahoj.To je úžasný pohled a od srdce závidím :potlesk: .Já testuji už rok jak tydýt a stále stejně bílé :cry: .Jen já tam vždy u sebe vydim slabého ducha a pak bum a je po všem a dostaví se menzes…

• Citovat
  • Upravit
Jiřina Kiki
13.4.10 14:05

Pregnyl jsem vůbec neměla… nikdy.

• Citovat
  • Upravit
9868
13.4.10 14:25

jiri neboj se… jeste jsi nenapsala tedy, jak dlouho se snazite, ze jsi tak netrpeliva a vynervovana…
ale urcite je to zbytecny.
ber to prosim realne - bud se to podarilo, spojilo se zdrave vajicko se zdravou spermii, ktere se nasledne uchytilo do akorat tak vysoke sliznice, anebo bylo neco spatne a priroda to vyresi - k dobremu konci.

ja vim, ze je to smutny, ale ja prisla o mrnouska v 9tt, kdy už jsem viděla, jak mu bije srdicko a jak mava rucickama - a najednou za 14 dni mu srdicko nebilo… :-(
mam vysledky z genetiky, melo opravdu spatne poskladane chromozomy a bylo by moooc nemocne, takže příroda řekla „stop“.
Bolelo to srašn moc, určitě bych si raději přála, aby se to bývalo do tohohle týdne ani nedostalo.
A to si vem, že je spousta maminek, které se špatnou diagnozu, postizeni plodu, dozvi mnohem později… :-(

Jak už tu někdo psal - je stresující a nemá se dělat to, že se testuje takhle brzo.
jakž tak výsledek může být vidět 26 den MS, já jsem měla s Vojtíškem negativni test jeste snad 30 den a // až nějaký 35 den…

Já vím, že tím teď žiješ a nemyslíš na nic jiného, ale po své zkušenosti - poprvé jsem taky taková nedočkavá byla, podruhé už raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
15.4.10 13:37

Navštěvníci ono bohužel ani z těhle krásných testů to těhotenství nedopadlo dobře. V 10tt jsem byla na revizi.
Jiři, tak jak? něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
15.4.10 13:53

Andik333

Tak to mi je hrozně líto a přeji jen samé úspěchy do budoucna :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jiřina Kiki
15.4.10 13:56

Ahoj, tak jsem byla včera na krvi a výsledek negativní. Zítra čekám MS..
Tak to nechápu, jak se mi na 1 testu mohla ukázat znatelná druhá čárka a na dalších dvou méně znatelné druhé čárky, ale jsou tam.
Doktor říkal i něco o retroreakci těla.. nějakých hormonů snad či co. Chápete to někdo?
tak to těhotná asi určitě nebudu, to by asi už v krvi něco bylo, že? :-(( Ach jo, to je škoda :-((

• Citovat
  • Upravit
101562
15.4.10 13:59

Co říkal doktor nechápu, ale podle mě se prostě vajíčko se spermijkou spojilo, ale nebylo úplně v pořádku, proto byly vidět 2 čárky, HCG šlo nahoru, ale tím že se zárodek nevyvíjí tak zase kleslo a odejde s MS… tohle je fakt celkem časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
15.4.10 14:01

Jiřina kiki

Tak to mi je líto a přeji ať se brzyčko zadaří úspěšně :kytka: .Já nemám ještě zkušenosti s krví,tak bohužel nemůžu dát radu.....

• Citovat
  • Upravit
15584
15.4.10 14:37

Přesně tak Jiři. Podle mne se taky vajíčko sice chytlo, ale neuhnízdilo se pořádně nebo se nedělilo dobře a proto odešlo. Sice existují případy, kdy bylo hcg i v krvy dýl, ale už bych tomu nevěřila :-(
Dobrá zpráva je, že po tomhle biochemickém těhu se fakt dobře těhotní. Takže hned tento cyklus zkus vyčíhat ovulaci a snažte se. Určitě bude velká šance, že to vyjde. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiřina Kiki
15.4.10 18:36

Andiku333, a jak píšeš, že existují případy, že bylo HCG v krvi dýl… tak jak jako dýl? Třeba až po termínu očekávané MS?
Já mám MS dostat nejdřív zítra.. anebo taky až za týden :-) mám to nepravidelné hrozně moc.
Ach jo… už asi fakt nemá cenu doufat. A já těm dvěma čárkám tak věřila :-(((((

• Citovat
  • Upravit
15584
16.4.10 18:19

no nedávno jsem tu četla že byl někdo na krvi den před MS a hcg tam ještě nebylo a přitom je těhotná. Ale podle mne je to fakt velká´výjimka. Musela bys mít tu luteální fázi hodně krátkou (třeba 10 dní) a zahnízďování hodně dlouhé (10 dní), pak je to možné.
ale radši bych tomu nevěřila. Ať nejsi zklamaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital