Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že bys měla trošku zvolnit nebo se z toho zblázníš. Spousta příznaků jako pobolívání v podbříšku…atd může být psychosomatických. Uvidíš co ti řeknou zítra v centru, každopádně, test si udělej aspoň s rozestupem 2 dnů. Já měla v prvních dnech také jednou ducha, potom za dva dny nic a nakonec jsem byla těhotná. ![]()
Velice uprimne si myslim, ze 12 dni po IUI bys uz mela mit ducha i z druhe moci.
IUI spociva v tom, ze vis presny cas ovulace, a touhle dobou uz by melo byt po nidaci.
Takze ciste z casoveho hlediska uz bys mela neco videt.
Priznaky muzes mit zpusobene utrogestanem, nejde rozeznat, co je zpusobuje, pokud uzivas hormony.
Vim, ze to ctes nerada a moc ti drzim palce, at tam zitra ty presto // mas.
Ono to IUI neni nijak zazracne
meli jsme jich 6.
@Liskulaska píše: Více
Já vím, ale jsme mladý a zdravý pár (kromě těch protilátek). Partner 85 milionů spermií v 1ml ejakulátu, hybnost 79 %, morfologie 5. Plus ještě jsme IUI připojistili 2× sex. No uvidíme zítra. Děkuji Vám moc holky jste zlaté. ![]()
@Anetka543 tak dej vědět
Nám vyšlo hned první IUI. Zatím je to tedy celkem na začátku. Taky mám těhotenství po ztrátě a i po dlouhý snaze, tak vím, že to prostě někdy je na hlavu
@Anetka543 Je mi to moc líto. Určitě může vyvolávat příznaky psychika nebo hormony, ale určitě může být ještě brzy a těhotná být můžeš. Držím palce. ![]()
Ahoj holky!
Tak hlásím, že SNĚHOBÍLO.
![]()
Ale děkuji moc Všem, snad příště
![]()
@Anetka543 to me mrzi
ono to IUI bohuzel je spis takova berlicka, i u zdraveho paru je to 10-15% sance na uspech ![]()