Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby zakladám tu úplne novú diskusiu potrebujem počuť názor z viacerých strán. Snažíme sa už dlho o bábätko ďakujem.
Pozitivni test to neni, vidim tam ducha, ale presne, asi jsi to moc namocila.
A znacku neznam, jaka je citlivost?
@Neboj tak išla som podľa návodu presne
nezdá sa mi to rozmočene naživo ![]()
@Sanny422 píše: Více
Tak co ti na to máme říct, hodila jsi nám k posouzení tři dost nekvalitní fotky, na kterých vypadá ten test pokaždé jinak… Odečítat výsledek se má opravdu v limitu, ne po něm, to pak ten test může ještě pracovat, rozlévat se a můžeš pak vidět falešný výsledek. Není lepší mít fakt jistotu, než přemítat nad tímto?
A kolik jsi DPO? S vysokou citlivosti bych se mozna bala falesneho ducha, nevim, jak jsou tyhle spolehlive ![]()
No tak testni zase zitra a pozitri tim samym testem a uvidis
ducha vidim, ale neznam tuto znacku, takze kdo vi ![]()
Chápu, že je to velké těšení, napětí a očekávání. Vidím na tom testu, co tam vidíš. Neřekla bych, že je to pozitivní, ale čárka se tam rýsuje. Taky se mi to zdá dost nacucané a teoreticky může prosvítat i ryska, na kterou se to barvivo chytá, některé testy dělají i falešné duchy. Zatím vydrž a raduj se až jestli ti vyjde test třeba po víkendu. Kup si pro jistotu dvě různé značky s citlivostí 10 (na Mamatest se vyprdni).
@ivašot. Áno ja viem našťastie som nebola doma za toto by som sa hanbila aj ja 😁
@ivašot. píše: Více
Nebudu lhát, též jsem si toho všimla… Bohužel jsem v něčem podobném vyrůstala, mám respirační potíže dodnes.