Foto: Včera duch, dnes nic

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
26.3.26 14:55

Včera duch, dnes nic.

Ahojte milé holky. :srdce:
Snažíme se o miminko po předčasném porodu dvou holčiček minulý srpen. (25. týden a žily dva měsíce) :,(
Zkoušíme to znova, ale mám protilátky proti svému embryu (beru na to Medrol) a spermiím partnera. Proto jsme podstoupili IUI.
Minulé těhu jsem měla ducha již 9DPO, tak jsem testla včera 11DPO. Je tam vidět dušík, avšak dnes 12DPO již vůbec nic. Stalo se to taky některé? Je to biochemické?
Děkuju moc všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5878
26.3.26 15:43

U biochemického těhotenství je test pozitivní do doby, než začneš krvácet.

Tady spíše jeden z těch testů lže a abych byla upřímná, bude to ten s duchem.

Před tím si měla pozitivní test brzo, protože si čekala dvojčátka.

Určitě test může být teprve pozitivní, ještě 2 dny vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.26 16:31

Takže to bude spíše ryska?🥲 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5878
26.3.26 16:39
@Anetka543 píše: Více

Jako ryska to nevypadá.
Nicméně občas nějakého ducha ty testy hodí, ikdyž těhotná nejsi.

Ale jak jsem psala… ještě je na test brzo. Udělej znova za 2 dny, ten už by ti měl říct pravdu a držím palce :srdce:

Ještě mě napadlo, jestli mají oba testy stejnou citlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.26 16:51
@Markéta188 píše: Více

Ano, 10 IU :,(….a mám bolest v prsou, jakobych je měla nalité, jak když jsem odstříkávala a křece v podbřišku. Ale beru 300 mg Progesteronu, tak možná je to tím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
26.3.26 16:55

Jsou to různé značky testu to nejde úplně porovnávat…když jsem testovala já tak takhle na začátku jeden mi dělal slabou čárku a druhý neukazoval nic…a těhotná jsem byla…zkus test za den dva znovu a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.26 17:12
@Vladusxx píše: Více

Dobře, zkusím. Ten kde je dušík je PEPINO, ten druhý Dr.Max.
Jako bolest prsou šílená, špatně mi je (dnes vařila kuře a :poblion: ) v podbřišku taky dosti křeče (dokonce jak jsem stála dlouho u plotny, jakoby mi ztvrdla děložka. Znám to, protože jsem těhu už byla). Jak říkáte holky, možná je to tím, že každý test jiný. Na klinice říkali “testovat nejdříve 27. března, ale já blbka zkoušela dřív. Jako vím, že HCG se zdvojnásobuje cca každých 48 hodin. Tak si říkám, zda ale není na Pepinu moc slabá ta čárka a že by dnes 12DPO Max nic neukázal? :srdce:
Vše moc řeším žejo, protože smrt holčiček mě zasáhla a roli maminky bych chtěla naplnit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.3.26 17:31

IUI, nebude to tedy spis jeste odbouravajici se ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.26 17:48
@Liskulaska píše: Více

Ovitrelle jsem píchala před 15 dny. Tak nevím, zda ještě může být v těle. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 18:46

Ahoj, Dr. Max má málo barviva, ale údajně nedělá falešný duchy. Já testovala až 15dpo a čarka byla dobře vidět, ale žádná dálnice to zdaleka nebyla. Takže těžko říct, jak by to vypadalo 12dpo, ale myslím, že by tam nic nebylo nebo by to bylo lovení duchů. A ovitrelle by měl nejdéle do 10 dnů zmizet.
Ale moc držím palce a je hrozné, co jsi musela prožít :srdce:

• Citovat
  • Upravit
941
26.3.26 19:03

To neni pravda, kazdy odbourava ovitrelle jinak :nevim: nekdo ma 7 dni po bilo, nekdo ho ma na testu az do MS.
Na Dr. Maxovi se duchove 12DPO lovit normalne daji, zalezi na tom, kdy doslo k nidaci a telo zacne produkovat svoje hcg.
To je taky u kazdeho individualni.
Zakladatelce drzim palce, at se tam zitra ukaze carka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 19:06
@Liskulaska píše: Více

Já neříkám, že se nedají 12dpo lovit duchy, ale chtěla jsem zakladatelku povzbudit, že já bych tam třeba ani 12dpo ducha neměla, takže ona ho taky nemusí mít a může to i tak být prosperující těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
15
26.3.26 19:37
@Anonymní píše: Více

Holky, jste úplně zlaté. Ale já raději vždy nedoufám, než se zklamat. :(
Uvidíme no, zítra mám právě ofiko doporučení od centra asistované reprodukce udělat testík. Pokud tam nic nebude, vysazuji Progesteron 300 mg a začínáme nanovo. I když ten dnešní Dr.Max test jsem dělala až z druhé ranní moči, neboť jsem vstávala 3:30 na záchod a pak až 10:30 (7 hodin rozestup) dělala dopoledne ten Dr. Max test. Tak nevím, zda to mohlo ovlivnit, že se čárka neukázala (někde jsem četla že nemusí být ranní moč, ale dostatečný rozestup a mezitím nepít).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.26 19:40

Předtím jsem čekala dvojčátka žejo, tak se test ukázal krásně.
Nevím ale, zda se zítra ukáže II. Jako od dušíka to bude 48 hodin, což se říká, že se HCG zdvojnásobuje, ale nevím…uvidíme. Budu věřit, že se to prostě jen ještě neukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
26.3.26 19:43

Za mě je drmax test 100% spolehlivý s vysokou citlivostí. Možná je jen brzy, udělej test za pár dní znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí