Včera jsem byla u kadeřnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.24 10:36
@Atisia píše:
Máš na tom nějakej lak nebo tužidlo, ta poslední fotka.. přijdou mi unavený :roll: :nevim: možná se mi to zdá. Takhle hustý vlasy nemam :nevim:

Mám v nich olejicek. Celkově mám vlasy hodně suché. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.24 10:38
@terien píše:
No nevím teda, mě to zezadu přijde špatně ostříhaný. Vždyť je to samý zub. Domluvila bych se s kadeřnicí, ať ty konce vezme trochu efilačkama, ať z toho není taková koudel a trochu se ty zuby ztratí. Ale jako zas žádná děsná hrůza to není, když na to nebudeš upozorňovat, tak si toho nikdo nevšimne.

Právě. Když jsem odcházela přišlo mi to fajn, protože mi je natočila. Dneska ráno jsem to umyla, a chce se mi brecet. :? Nechala jsem si to ostříhat protože jsem vlasy mela hodně zničeny..

• Citovat
  • Upravit
7221
17.1.24 10:39
@Anonymní píše:
Mám v nich olejicek. Celkově mám vlasy hodně suché. :?

Ses si jistá? Jinou vlasovou péči?
Jestli se ti nezdá stříhání tak si to nech poprosit a domluvte se se svojí kadeřnici na „opravě“. Nejspíš ty vlasy zná líp :nevim:
Mě přijdou unavený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 10:41
@Atisia píše:
Ses si jistá? Jinou vlasovou péči?
Jestli se ti nezdá stříhání tak si to nech poprosit a domluvte se se svojí kadeřnici na „opravě“. Nejspíš ty vlasy zná líp :nevim:
Mě přijdou unavený

Jojo, vlasy mám hodně zničené žehličkou a kulmou. Proto jsem je radikálně chtěla ostříhat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.24 10:49

Holky a budou se ty vlasy ničit když jsou takhle ostříhaný? O to mi jde asi nejvíc…

• Citovat
  • Upravit
7221
17.1.24 10:51
@Anonymní píše:
Právě. Když jsem odcházela přišlo mi to fajn, protože mi je natočila. Dneska ráno jsem to umyla, a chce se mi brecet. :? Nechala jsem si to ostříhat protože jsem vlasy mela hodně zničeny..

Před lety jsem chtěla ombré, na svatbu. Kadeřnice tvrdila, že to není problem. 1 čekala jsem, že budu mít vlasy víc do blond až do bíla. Ptala jsem se jí jestli to půjde. Tvrdila že ano a když ukončila vlasy byli spíš do rezavá. Nebylo to úplně ošklivé ale…
2. Natočila to, upravila, nastříkala. Večer jsem to musela umýt protože jsem měla z laku cucky a málem mě Švihlo. To ombré mělo zuby. Zuby o velikosti ovladače. Každej pramen jinde. No, když se to natočilo nebylo to vidět. Takže jsem to na tu svatbu natočila a pak prebarvila. Už jsem v tom jo salonu nikdy nebyla. Vlastne každý pokus o barvu skončí v odstínech rezavé. A to kadeřnice tvrdí, že bílá bude vidět. Houby. :nevim: možná je to mnou, možná mi nesedi jejich značky. Možná mi ta jo blond (bílá)není prostě souzená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 10:51
@Anonymní píše:
Holky a budou se ty vlasy ničit když jsou takhle ostříhaný? O to mi jde asi nejvíc…

Si trochu odpocinou 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 10:53
@Anonymní píše:
Jojo, vlasy mám hodně zničené žehličkou a kulmou. Proto jsem je radikálně chtěla ostříhat.

To je radikálně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
17.1.24 10:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky moje zlatý. Ja jsem taková káča hloupa. :zed: Normálně chodím ke svoji kadeřnici.. Ted ve městě otevřeli nový salon, moje kadernice má dost narvano. Tak jsem sla do toho nového. Holčina mladá, příjemná. Vlasy jsme zkrátili tak o 10-15cm určitě. Různě to prostrihala, ale já jsem z toho zoufala. Strihala to za mokra, a ke konci mi to ještě natocila, takže finish jsem vlastně viděla až doma. Protote si různě vlasy prehazovala, že jsem neměla sanci to vidět když byly rovne vyfoukany. Vlasy mam takovyhle. Přijde Vam to střižené v pohode? Pár zubu jsem si odstrihla sama..Vlasy jsou Různě dlouhé, ale ty konecky mi přijdou že jsou špatne ustrizene…Ted uz snad ke kadeřnici nechci, ráda bych aby mi na ty hlavě něco zůstalo :zed:

Já myslím že v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 10:54
@Atisia píše:
To je radikálně? :lol:

Pro mě je 15cm dost :nevim: :D Zas nechci mít vlasy po uši.

• Citovat
  • Upravit
7221
17.1.24 10:59
@Anonymní píše:
Pro mě je 15cm dost :nevim: :D Zas nechci mít vlasy po uši.

Vidíš, pokud mi kadeřnice řekne že jsou hodně zničeny. Půjdu klidně po uši. Vlasy dorůstají :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 11:02
@Atisia píše:
Vidíš, pokud mi kadeřnice řekne že jsou hodně zničeny. Půjdu klidně po uši. Vlasy dorůstají :nevim:.

Jenze ja nejsem doma na rodicaku, zase potrebuju trochu vypadat do prace. Nemám obličej pro krátký vlasy…

• Citovat
  • Upravit
7221
17.1.24 11:04
@Anonymní píše:
Jenze ja nejsem doma na rodicaku, zase potrebuju trochu vypadat do prace. Nemám obličej pro krátký vlasy…

Dovol. Nemyslíš si, že každá co je doma musí hned vypadat jak královna šmudla, že ne 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6687
17.1.24 11:06
@Anonymní píše:
Jenze ja nejsem doma na rodicaku, zase potrebuju trochu vypadat do prace. Nemám obličej pro krátký vlasy…

Co je tohle za komunikační faul?

Máš je prostříhané. Zjisti si o tom něco. Odpovídá to prostříhání.

Já to na sobě ale taky nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 11:08
@Atisia píše:
Dovol. Nemyslíš si, že každá co je doma musí hned vypadat jak královna šmudla, že ne 8o?

Co to placas? Já jen píšu ze chodím do práce, mezi lidi. Krátký střih vlasů mi neslusi. Takže ty se klidně ostrihej na ježka, ale ja to chci stříhat postupne. :nevim: Víc za tím nehledej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml