Včera jsem byla u kadeřnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
17.1.24 12:05
@Lilian1980 píše:
Vlasy máš dost zničené, prostříhání v pohodě, líbí se mi to. Nechápu, proč si den po kadeřnici umývat vlasy, když Ti je navíc natočila a vypadalo to dobře. Přijde mi, že na tom střihu prostě hledáš chyby a řešíš teda strašné prkotiny. Jsou to jen vlasy. Ostříhala bych na mikádo, koupila kvalitní přípravky a nežehlila.

Mikado? 8o Neblbni, vzdyt neni na materske a musi chodit mezi lidi. :jazyk: Ne ted vazne, mikado na zvlnenych vlasech je za trest, pokud to nechces kazdy den tepelne upravovat nebo myt. Vlastni zkusenost, kazdy den jsem se vzbudila, jak kdyby na me celou noc foukal vichr jednim smerem, to fakt nechces. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
17.1.24 12:07
@Tarena píše:
Ja mam taky za to, ze prostrihanym vlasum zehleni dohladka neslusi. To jsou pak videt ty ruzne delky.
Prostrihani je super na trosku zvlnenych, doda objem, podpori ty vlny.

Prave, to je cela pointa toho, to sestrihani prave leccos schova a zehlenim to zpatky jeste zvyraznis.

• Citovat
  • Upravit
12635
17.1.24 12:16
@Anonymní píše:
Nezkoušela. Jakou řadu bys doporučila? :think:

Mám teď tohle a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 12:17

@Silverine247 Vlasy jsem před strihanim mela vselijaky :zed:

• Citovat
  • Upravit
624
17.1.24 12:19
@Silverine247 píše:
Mikado? 8o Neblbni, vzdyt neni na materske a musi chodit mezi lidi. :jazyk: Ne ted vazne, mikado na zvlnenych vlasech je za trest, pokud to nechces kazdy den tepelne upravovat nebo myt. Vlastni zkusenost, kazdy den jsem se vzbudila, jak kdyby na me celou noc foukal vichr jednim smerem, to fakt nechces. :lol:
:mrgreen: Saakra, taky nejsem na mateřské a chodím mezi lidi a delší mikádo mám, dokonce na těch blbě se vlnících vlasech, kdy každý jde, kam chce. Občas přitočím kulmou, ale většinou nechávám tak, navíc teď furt v čepici, tak v práci sepnu vzadu skřipcem a pohoda. Ale je fakt, že já vlasy nijak moc neřeším a holá hlava pro mě není tragédie. Ale teda jako pečuju o sebe a chodím co dva měsíce ke kadeřnici, aby to nevypadalo zas, že na sebe kašlu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KerrisKate
17.1.24 12:21

Sestrihane je to za me OK. Ja jsem blondyna a roky jsem se barvila doma na cerno a pak tmave hnedou, nez jsem se rozhodla, ze toho mam dost a ze chci zpatky svoji barvu. Trvalo me rok, nez jsem si vlasy dala doporadku a vypadaji prirozene a zdrave a ne jako slama.

Nejde jen o kvalitni kosmetiku, ale jde hlavne o to, jak ji pouzivas. Ja osobne pouzivam londu professional (o neco levnejsi varianta, doporucila me ji ma kadernice jako levnejsi variantu k redkenu). Nicmene pokud vlasy mydlis denne a cpes do nich spoustu oleju, tak jim to z mych zkusenosti nedela dobre a vypadaji pak o to hur (alespon ty moje - primo kadernice me upozornovala, ze mam „prepecovany“ vlas - pouzivam moc produktu).

Presla jsem na myti hlavy 2-3× tydne (driv jsem myla kazdy den), sampon vzdy pouze do korinku a ne do delek, na delky kondicioner, nechat pusobit, oplachnout, po umyti nastrikat bezoplachovym kondicionerem. Nic jineho nepouzivam a takhle fajn jsem vlasy uz dlouho nemela, veskere olejicky, masky a dalsi veci jsem vyhodila. Vlasy neupravuju tepelne (kdyz vyjimecne ano, pouziju vzdy ochranny sprej proti teplote).

Dost me pomohlo shlednout par videi z tohohle a podobnych kanalu: https://www.youtube.com/watch?… :)

• Citovat
  • Upravit
624
17.1.24 12:22
@Anonymní píše:
@Silverine247 Vlasy jsem před strihanim mela vselijaky :zed:

Tak to, co máš teď, je o sto procent lepší. Buď spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
17.1.24 12:37
@Anonymní píše:

Tak vzhledem k fotce „pred“ si myslim, ze si fakt nemas na co stezovat, spis naopak si myslim, ze bys te slecne mela podekovat.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
17.1.24 12:39
@Silverine247 píše:
Mikado? 8o Neblbni, vzdyt neni na materske a musi chodit mezi lidi. :jazyk: Ne ted vazne, mikado na zvlnenych vlasech je za trest, pokud to nechces kazdy den tepelne upravovat nebo myt. Vlastni zkusenost, kazdy den jsem se vzbudila, jak kdyby na me celou noc foukal vichr jednim smerem, to fakt nechces. :lol:

Souhlasím a navíc záleží také na tvaru obličeje. Mikádo je za trest. Snad jedině krátké a na jemných, rovných vlasech.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
17.1.24 12:42
@Anonymní píše:

Beru zpět. Vlasy nemáme podobné ani omylem. A ano, teď je máš opravdu mnohem lepší. Myslela jsem si, že ti opižlala krásné, zdravé, dlouhé vlasy.

• Citovat
  • Upravit
34473
17.1.24 12:49
@Anonymní píše:
Právě. Když jsem odcházela přišlo mi to fajn, protože mi je natočila. Dneska ráno jsem to umyla, a chce se mi brecet. :? Nechala jsem si to ostříhat protože jsem vlasy mela hodně zničeny..

Nezehli je, když úpravu, tak přes kulatý kartáč vyfoukat. K pláči to určitě není, maximálně bych se domluvila se svou kadeřnicí na úpravě. Ale sestříhaný to není dobře, to teda nechápu, co nosí na hlavě ty, co tu tvrdí, jak je to normální a pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.1.24 13:02
@terien píše:
Nezehli je, když úpravu, tak přes kulatý kartáč vyfoukat. K pláči to určitě není, maximálně bych se domluvila se svou kadeřnicí na úpravě. Ale sestříhaný to není dobře, to teda nechápu, co nosí na hlavě ty, co tu tvrdí, jak je to normální a pěkné.

Tak ono je rozdíl sestrihany a sestrihany vyzehleny, coz udelala zakladatelka….

Ja sestrihany nosim nekolik let, mam svoje vlnité vlasy a stříhaný do rovna nevypadaly nikdy tak upravené, navic nechavam si svy přirozený vlny na misto mit rovné nebo vyžehlené…

Ted mi to prijde v centru pomalu jak uni střih - kazda druha holka tmavě na černo nabarvene vlasy, ostrihany do rovna a vyzehlene a k tomu kaceri pysk, ale to je zas na jinou diskusi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
17.1.24 13:10
@Hanka1 píše:
Tak ono je rozdíl sestrihany a sestrihany vyzehleny, coz udelala zakladatelka….

Ja sestrihany nosim nekolik let, mam svoje vlnité vlasy a stříhaný do rovna nevypadaly nikdy tak upravené, navic nechavam si svy přirozený vlny na misto mit rovné nebo vyžehlené…

Ted mi to prijde v centru pomalu jak uni střih - kazda druha holka tmavě na černo nabarvene vlasy, ostrihany do rovna a vyzehlene a k tomu kaceri pysk, ale to je zas na jinou diskusi… :mrgreen:

Taky nosím roky sestříhané a i když je vyžehlim, tak tam zuby nemám. Své vlasy mám rovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
17.1.24 13:18

Milá anonymní, za mě je to v pořádku. Je dobře, že si podpořila novou začínající podnikatelku a kadeřnici. sluší moc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.1.24 13:55
@terien píše:
Taky nosím roky sestříhané a i když je vyžehlim, tak tam zuby nemám. Své vlasy mám rovné.

Já nezehlim, max si necham vyfoukat do hladka u kadernice a stejne se po par hodinách zvlni, zvlast je-li venku vlhko nebo kdyz tam nemam tunu stylingu, aby to drželo. Vyzehlena si připadám jako urousana a ac jsem pouzivala přípravky na tepelnou úpravu, tak ty vlasy na omak byly po čase jine, divne… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml