Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mně to připadá normálně ostříhané, nemáš vlasy úplně rovné, takže když se ti pak prameny různě přehodí, nemůžou být vlasy všude úplně přesně stejně dlouhé…
No zepředu to vypadá divoce, jako bys to vzala sama do roviny, ale zezadu celkem v pohodě
Záleží, jak si sama ty vlasy upravuješ a jak je nosíš přehozené.
@unuděná píše:
No zepředu to vypadá divoce, jako bys to vzala sama do roviny, ale zezadu celkem v pohoděZáleží, jak si sama ty vlasy upravuješ a jak je nosíš přehozené.
Měla jsem je všechny stejne dlouhý. Jen jsem je mela hrozně zničené, proto jsem je nechala o tolik zkrátit. A holčina že mi to sestriha, aby vlasy vypadaly opticky hustší.
Ted mám jakoby dvě řady vlasů.
Jak to bylo natočený vypadalo to hezky, ale teď coto mám rovný tak to vypadá vselijak.
Taky mi to strihla k jedné straně, i když jsem jí říkala že to nosim na pesince. Takže mám k jedné straně tu první radu trochu delsi. My význam to jít opravovat? Nebo proste cekat až to zas doroste?
Ahoj mela jsem to to samy a ver mi ve predu je to hrozny ale kdyz to das do zadu tak je to dobry
a kdyz mas strach ze ty vlasy pujdou furt do predu vyzehli je a nalakuj a nebo nemusis lakovat ja to udelala a libi se mi to
takze staci vyzehlit aby ti to nepripadalo strasny
Podle původního popisu jsem si představila, že to budeš mít nějak zubatě sestříhané pod ušima. Tohle je v pohodě. Neupozorňuj na to a lidi si nevšimnou vůbec ničeho. Ty si taky za pár dní zvykneš, až se na to přestaneš tak soustředit.
@annali píše:
Podle původního popisu jsem si představila, že to budeš mít nějak zubatě sestříhané pod ušima. Tohle je v pohodě. Neupozorňuj na to a lidi si nevšimnou vůbec ničeho. Ty si taky za pár dní zvykneš, až se na to přestaneš tak soustředit.
Asi máš pravdu. Místy mi to zubaté přijde. Ja jsem proste strasnej pintlich.
Nosivala jsem dlouhý rovne strizeny vlasy tak je to strašný nezvyk.
Tohle jsou normálni postupně sestříhaný vlasy. Nosím je stejně, zvětšuje to objem a za mě to vypadá líp, než střižený doroviny. Špatně sis to vykomunikovala. Měla jsi říct, že to chceš mít všechno stejně dlouhý.
Jsou to jenom vlasy. Možná by to chtělo ostříhat víc. Přijdou mi ty konce nezdravé, takové moc rozčepýřene, zamuchlane. Nějakou důkladnější kůru
.
No nevím teda, mě to zezadu přijde špatně ostříhaný. Vždyť je to samý zub. Domluvila bych se s kadeřnicí, ať ty konce vezme trochu efilačkama, ať z toho není taková koudel a trochu se ty zuby ztratí. Ale jako zas žádná děsná hrůza to není, když na to nebudeš upozorňovat, tak si toho nikdo nevšimne.
@Atisia píše:
Jsou to jenom vlasy. Možná by to chtělo ostříhat víc. Přijdou mi ty konce nezdravé, takové moc rozčepýřene, zamuchlane. Nějakou důkladnější kůru.
Brala mi to hodně ![]()
@Janli píše:
Tohle jsou normálni postupně sestříhaný vlasy. Nosím je stejně, zvětšuje to objem a za mě to vypadá líp, než střižený doroviny. Špatně sis to vykomunikovala. Měla jsi říct, že to chceš mít všechno stejně dlouhý.
Dala jsem na její slovo, že to bude vypadat lépe na mých jemných vlasech. ![]()
@Anonymní píše:
Brala mi to hodně
Máš na tom nějakej lak nebo tužidlo, ta poslední fotka.. přijdou mi unavený
možná se mi to zdá. Takhle hustý vlasy nemam ![]()
Ahoj holky moje zlatý. Ja jsem taková káča hloupa.
Normálně chodím ke svoji kadeřnici.. Ted ve městě otevřeli nový salon, moje kadernice má dost narvano. Tak jsem sla do toho nového. Holčina mladá, příjemná. Vlasy jsme zkrátili tak o 10-15cm určitě. Různě to prostrihala, ale já jsem z toho zoufala. Strihala to za mokra, a ke konci mi to ještě natocila, takže finish jsem vlastně viděla až doma. Protote si různě vlasy prehazovala, že jsem neměla sanci to vidět když byly rovne vyfoukany. Vlasy mam takovyhle. Přijde Vam to střižené v pohode? Pár zubu jsem si odstrihla sama..Vlasy jsou Různě dlouhé, ale ty konecky mi přijdou že jsou špatne ustrizene…Ted uz snad ke kadeřnici nechci, ráda bych aby mi na ty hlavě něco zůstalo