Vcestná placenta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sarenka
9.3.10 10:33

Vcestná placenta

Ahojte,
chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s placentou na zadní stěně (dosahující až k vnitřní brance). Byla mi zjištěna ve 22.tt. Teď jsem ve 26.tt. Jedna doktorka na ultrazvuku mi řekla, že se to do konce těhotenství může spravit, ale druhá zase, že už se to nespraví… Zatím jsem neměla problémy s krvácením, ale bříško mi tvrdne. Dočetla jsem se tu o placentě na přední straně - jestli tomu rozumím dobře tak placenta se vytáhne tím, jak roste bříško. Ale to asi neplatí u mého případu, kdy je placenta vzadu… Snažím se šetřit, ale stejně jsem z toho pořádně vyděšená… Už mám jedno dítě, ale těhotenství i porod proběhl normálně a bez potíží. Může mi prosím někdo poradit? Díky S.

• Citovat
  • Upravit
1
18.10.24 10:20

Ahoj holky, jsem ve 22tt a byla mi diagnostikována placenta partialis (přesahuje branku o 4mm). Miminko je navíc natlacene úplně dole a na placentu tlačí.
Měl prosím někdo stejnou nebo podobnou diagnózu a nemusel být hospitalizován v nemocnici? S císařem se smiruji, klidový režim se také budu snažit dodržet, ale do nemocnice opravdu nechci. Mám ještě tříletou dceru a postiženého syna, kterého mám doma. Všem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 13:38

@Barborado já jsem ji měla přes celé porodní cesty a prorostla mi do dalších orgánů, v nemocnici jsem ležela 7×…vydržela jsem do 34plus4 a pak jsem s miminkem byla 15dni v nemocnici…také jsem doma měla starší první dítě, staral se manžel a prarodiče, vzali ji k moři, aby ji to čekání na sourozence uteklo…

• Citovat
  • Upravit
3
14.1.26 14:57

@Barborado zdravím, jak to prosím dopadlo, byl císař? Jsem 25tt a jsem na tom úplně stejně. Placenta vzadu dole, doléhá na branku a mimco natlačené strašně nízko. 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí