Ve dne málo jí - 10,5měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ve dne málo jí
Zdravím. Chtěla bych vědět, jestli má někdo podobnou zkušenost jako já a co s tím? Anetka 10,5m v noci špatně jí. Myslím si, že je to tím, že hodně pije v noci. Ráno si dá jogurt, to je většinou největší porce za den co sní. Svačina pár lžiček ovoce, oběd zelenina skoro nechce, odpoledne už je hladová a má hlad po 2h. Pokaždé sní misku, ale většinou ji nedojí. Nebaví ji jíst, nemá na to čas, neustále je akční… Večer si dá kaši, pak 250 ml mléka a pak to začíná. O půlnoci 150ml, ve tři 120ml, nad ránem 120-150ml. Kdbych ji v noci dala víc, vypije to. No a pak 2-3× musím v noci přebalit a ráno začíná nanovo, jídlo je boj. V noci spí hrozně špatně, ale to řešit nechci. Potřebuju, aby víc jedla ve dne, jak to mám udělat, když pak u jídla řve? Nechci násilím…Díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jí v noci nedávej mlíko, ale čaj nebo vodu. Předpokládám, že pije UM, tak je taky možný začít dávat méně odměrek a postupně to snižovat, až jí tam zbyde vlastně jen voda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem to u starší dcery. Byla 7× za noc kojená a ve dne neměla tolik hlad. Po odstavení se krásně rozjedla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevim, ktera varianta je lepsi, jestli ta vase nebo ta nase, ze v noci neji (spi celou noc), ale neji ani ve dne ![]()
co zkusit byt tvrdak odpoledne a nedavat po 2hod, ale az po 3, ale vetsi porce nebo vyzivnejsi jidlo, aby proste vecer nez jde spat byla fakt plna? a v noci fakt pomalu ubirat, vic redit vodou a davat min a min. budila se v noci vzdycky?
Příspěvek upraven 11.11.13 v 08:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No odpovedela sis sama, je to tim, ze ji v noci, takhle velke dite uz jist v noci nepotrebuje. Snaz se nocni jidlo odbourat, zacne ti i lip spat, nebude tolik curat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to jednou zkoušela, 45 minut plakala a to víc nechci zkoušet. Asi by to šlo, ale nejsem zastánce prostě nedat. Míň nemá cenu, vzbudí se víckrát. To ředění by asi taky nešlo, voda ani čaj nepomůže. Jiné řešení není? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak už jen jí vzít do náruče a uhoupat, trpělivě vysvětlovat, že v noci se spí. Stejně asi bude ječet a je riziko, že si zase zvykne na to chování.. Jinak malá se v noci budila na kojení až do patnáctého měsíce, pak to přeslo samo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak psaly holky- v noci nedávat jíst. Navíc skoro roční dítě a na snídani jogurt? Na oběd zeleninu?
Já se nedivím, že má odpoledne hlad
Už by měla dávno žmoulat-snídaně pečivo na kostky s něčím, oběd v podstatě, co vy, ale bez soli a chutidel, koření ano, svačina ten jogurt klidně, s piškotkem třeba, večeře co oběd, nebo kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak teda na oběd jí uvař vývar, neznám dítě, co by nerado polívky. Stačí kus masa, mrkev, petržel, nějaký bylinky. V papiňáku je to za chvilku, pak udělej nejlépe domácí drobení (vejce a mouka). S pečivem se nají i dospělej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
Jak psaly holky- v noci nedávat jíst. Navíc skoro roční dítě a na snídani jogurt? Na oběd zeleninu?Já se nedivím, že má odpoledne hlad
Už by měla dávno žmoulat-snídaně pečivo na kostky s něčím, oběd v podstatě, co vy, ale bez soli a chutidel, koření ano, svačina ten jogurt klidně, s piškotkem třeba, večeře co oběd, nebo kaši.
Vysvětli to děcku, které nejí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy píše:
Vysvětli to děcku, které nejí
Jak psala @Sibyla0 dítě, co nerado polívky např.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky me napadlo, ze ma mozna moc kasovite stravy a malo tuhe, nebo jak to rict… Zaradim vic peciva. Tak to bude mozna ten problem. Mozna i proto ji to jidlo nebavi? A co ovoce - to uz ji taky muzu dat do ruky, treba jablicka, banan, na kousky, ze? Rukou ji vlastne rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 no i já mám nejedlíka, takže já mám pochopení. Moje třeba nejí absolutně žádné pečivo, ani to sladké. Takže snídaně a svačiny jsou utrpení. Polívky jsou jediná jistota ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Berry…blafy urcite neji… spis hodne kasovitou kdyz uz potrebuje neco jinyho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janajelinkova9 jestli jí ráda sama, tak jí prostě udělej brambory na kusy, měkké maso na kousky, vařenou zeleninu na kousky a nech jí, ať to zkusí sama. Těstoviny s něčím, lepivé rizoto atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit