Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve kterem tydnu vam lekar sdelil, co se ma narodit?
Na velkém UTZ ve 20 t.t., ale je pravda, že jsem se dřív nezeptala.
V 8.tt mi řekl, že to bude dítě a v 16.tt, že to bude holka. ![]()
vetsinou se to rika v tom 20.ale holky ktere maji utz treba na kazde kontrole to uz vedi driv.teda aspon predbezne
ja musim cekat do utery
![]()
Ahoj,
zalezi na tom, jestli se mimino spravne natoci. U prvni dcery mi od 20tt rikali holku, ale jen na 60%, protoze se nechtela ukazat. Stejne se schovavala i na dalsich utz az do porodu.
Druha dcera se nam ukazala uz v 16tt na obyc. utz.
Terik
normalne kolem toho 19tt ale pokud holka ceka chlapecka tak se ji to sdeluje drive protoze je tam videt maly pindik.No ale samozrejme ze mimi musi byt hezky natocene jinak to doktor bohuzel nepozna.
mě to řekli už ve 14-týdnu ale je pravda že jsem čekala chlapečka a byl hezky otočený
Ahoj,
pohlavie sa niekedy neda urcit ani do konca tehu ak sa proste babatko nenatoci, tak to nevidiet. Mam kamosky co to nevedeli az do porodu.
Mne osobne lekar v 14 tt povedal na 3D ze to vyzera na chlapca, aj mne sa zdalo ze to medzi nozickami nieco ma a v 20 tt mi potvrdil ze to skutocne chlapec je
![]()
Já viděla v 19tt pindíka a před týdnem 23tt pytlíček. Jinak to před 20tt nechtějí moc říkat, jen na podrobnějších UTZ a je fakt, že holčička je vždycky méně jistá.
Lucík