Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zoe1 píše:
To by ale znamenalo, že na nás někdo kouká z vyšší dimenze a na ty zas někdo z vyšší dimenze a taky to přece někde musí končit
nemusí…pokud je počet dimenzí nekonečný tak nemusí ![]()
ale taky může, když se ten týpek z dimenze 264 nafere a vypne jistič, těm pod ním…to jako jóóóó
z tohoto hlediska je mít i vysokou hypotéku vlastně na pohodu ![]()
@Borrealis píše:
nemusí…pokud je počet dimenzí nekonečný tak nemusí![]()
ale taky může, když se ten týpek z dimenze 264 nafere a vypne jistič, těm pod ním…to jako jóóóó
z tohoto hlediska je mít i vysokou hypotéku vlastně na pohodu
Ale stejně ty dimenze musí někde něčím končit, ale čím no
uff, ještěže nám mozek funguje jen z 10 procent
nebo mně
snad, jinak bych se z toho zbláznila, komu funguje víc, nezávidím
Mmch, čekám v lékárně, jdu si pro něco, pani přede mnou
" a prooooč mám těch léků jen 50? dycky mám 100"
lékárnice trpělivě vysvětluje, že to má takto od paní doktorky na receptu, a vydává jí přesně to co má na receptu
" ale proooooč jen 50, když dycky mám 100? "
tak vysvětlení znovu, s dovětkem, at se domluví s paní doktorkou, že lékárnice prostě neví
paní uznale pokývá hlavou a pak se zeptá " no a nevíte proč? v únoru jsem jich měla psanejch 100? čím to bude? JAK TO? "
lékárnice získává svatozář a popáté vysvětluje…
to samý
to jsou pro mne chvíle kdy raděj mizím do přídatných dimenzí, raděj…zlatý dimenze, proti tomu co mají někteří v hlavě ![]()
tomu říkám pravý nekonečno ![]()
@Zoe1 píše:![]()
tak jsem ráda, že jsem se mohla dneska zasmát, za to děkuji
Ale stejně ty dimenze musí někde něčím končit, ale čím no
uff, ještěže nám mozek funguje jen z 10 procent
nebo mně
snad, jinak bych se z toho zbláznila, komu funguje víc, nezávidím
proč by musely končit? pokud je jich nekonečný počet, tak nikde končit nemusí…prostě se přidá N plus 1 a jedem dál…v klidu ![]()
to s tím mozkem na deset procent je už překonané…není tomu úplně tak, to se říkavalo dřív… i když pravda, někdy, když na to jeden kouká / v lékárně, např. / ![]()
@Borrealis píše:
Mmch, čekám v lékárně, jdu si pro něco, pani přede mnou" a prooooč mám těch léků jen 50? dycky mám 100"
lékárnice trpělivě vysvětluje, že to má takto od paní doktorky na receptu, a vydává jí přesně to co má na receptu
tak vysvětlení znovu, s dovětkem, at se domluví s paní doktorkou, že lékárnice prostě neví
paní uznale pokývá hlavou a pak se zeptá " no a nevíte proč? v únoru jsem jich měla psanejch 100? čím to bude? JAK TO? "
to samý
to jsou pro mne chvíle kdy raděj mizím do přídatných dimenzí, raděj…zlatý dimenze, proti tomu co mají někteří v hlavě
tomu říkám pravý nekonečno
Ještěže tak
ještěže se neznáme, bych byla úplná nula proti Vám
ale jsem ráda i za to málo, někdo se mnou tu trpělivost má a když nema, tak nepatří do mého života a já do jeho ![]()
mmch, to vám raděj ani nepíšu o fázovém přechodu
ten někde prostě v nějakým koutku vesmíru začne…po chvíli slupne celej vesmír a ani se to nedovíme
a všechno bude jinak, naprosto jinak uspořádanýk, jiný přírodní zákony, všechno jinak…včetně atomů v naší hlavě…ten mám taky ráda, proti fázovému přechodu je každá hypotéka vlastně na těžkou pohodu… ![]()
@Zoe1 píše:
Ještěže takněkdo se mnou tu trpělivost má a když nema, tak nepatří do mého života a já do jeho
lidi co mají trpělivost s ostatníma jsou cennější než zlato, o tom žádná
to mi taky v tý lékaárně tak nějak došlo a lékarnici teda jako…klobouček ![]()
nepokrytě jsem jí obdivovala, příště jí to řeknu
@Zoe1 píše:
Ale doufám, že si bude každý žít na svém písečku
To by bylo nejlepsi ![]()
@stinga píše:
a co je za ním?
Bůh ne
. Sedí tam týpek a láduje se nezdravýma věcma. Víš jak to musí být zajímavý mít možnost sledovat tolik příběhu ![]()
@Borrealis píše:
Mmch, čekám v lékárně, jdu si pro něco, pani přede mnou" a prooooč mám těch léků jen 50? dycky mám 100"
to samý
to jsou pro mne chvíle kdy raděj mizím do přídatných dimenzí, raděj…zlatý dimenze, proti tomu co mají někteří v hlavě
tomu říkám pravý nekonečno
Nedávno jsem v lékárně zažila něco podobného, šlo o lék s různým obsahem účinné látky, paní, co se jí to lékárnice snažila vysvětlit, byla zcela mimo náš časoprostor a paní magistra se projevila jako skutečná profesionálka. Jen v narůstající frontě nálada dost rychle houstla, no. ![]()
@Albert-ok píše:
Ted v 11 vecer se koukam z okna a najednou na miste blika zelene a cervene nejaka vec a nehybe a po chvilce zmizela nevite nekdo co to je![]()
![]()
Spionazni satelit?