Věc na obloze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
13.5.23 23:45
@Zoe1 píše:
To by ale znamenalo, že na nás někdo kouká z vyšší dimenze a na ty zas někdo z vyšší dimenze a taky to přece někde musí končit :-D

nemusí…pokud je počet dimenzí nekonečný tak nemusí :mrgreen:

ale taky může, když se ten týpek z dimenze 264 nafere a vypne jistič, těm pod ním…to jako jóóóó

z tohoto hlediska je mít i vysokou hypotéku vlastně na pohodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.5.23 23:49
@Borrealis píše:
nemusí…pokud je počet dimenzí nekonečný tak nemusí :mrgreen:

ale taky může, když se ten týpek z dimenze 264 nafere a vypne jistič, těm pod ním…to jako jóóóó

z tohoto hlediska je mít i vysokou hypotéku vlastně na pohodu :nevim:
:-D :-D tak jsem ráda, že jsem se mohla dneska zasmát, za to děkuji :-)

Ale stejně ty dimenze musí někde něčím končit, ale čím no :-D uff, ještěže nám mozek funguje jen z 10 procent :-D nebo mně :-D snad, jinak bych se z toho zbláznila, komu funguje víc, nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.5.23 23:50

Mmch, čekám v lékárně, jdu si pro něco, pani přede mnou

" a prooooč mám těch léků jen 50? dycky mám 100"

lékárnice trpělivě vysvětluje, že to má takto od paní doktorky na receptu, a vydává jí přesně to co má na receptu

" ale proooooč jen 50, když dycky mám 100? "

tak vysvětlení znovu, s dovětkem, at se domluví s paní doktorkou, že lékárnice prostě neví

paní uznale pokývá hlavou a pak se zeptá " no a nevíte proč? v únoru jsem jich měla psanejch 100? čím to bude? JAK TO? "

lékárnice získává svatozář a popáté vysvětluje… :roll: to samý

to jsou pro mne chvíle kdy raděj mizím do přídatných dimenzí, raděj…zlatý dimenze, proti tomu co mají někteří v hlavě :nevim:

tomu říkám pravý nekonečno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.5.23 23:51
@Zoe1 píše: :-D :-D tak jsem ráda, že jsem se mohla dneska zasmát, za to děkuji :-)Ale stejně ty dimenze musí někde něčím končit, ale čím no :-D uff, ještěže nám mozek funguje jen z 10 procent :-D nebo mně :-D snad, jinak bych se z toho zbláznila, komu funguje víc, nezávidím

proč by musely končit? pokud je jich nekonečný počet, tak nikde končit nemusí…prostě se přidá N plus 1 a jedem dál…v klidu :mavam:

to s tím mozkem na deset procent je už překonané…není tomu úplně tak, to se říkavalo dřív… i když pravda, někdy, když na to jeden kouká / v lékárně, např. / :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.5.23 23:52
@Borrealis píše:

lékárnice trpělivě vysvětluje, že to má takto od paní doktorky na receptu, a vydává jí přesně to co má na receptu

tak vysvětlení znovu, s dovětkem, at se domluví s paní doktorkou, že lékárnice prostě neví

paní uznale pokývá hlavou a pak se zeptá " no a nevíte proč? v únoru jsem jich měla psanejch 100? čím to bude? JAK TO? "

to jsou pro mne chvíle kdy raděj mizím do přídatných dimenzí, raděj…zlatý dimenze, proti tomu co mají někteří v hlavě :nevim:

Ještěže tak :-D ještěže se neznáme, bych byla úplná nula proti Vám :-D ale jsem ráda i za to málo, někdo se mnou tu trpělivost má a když nema, tak nepatří do mého života a já do jeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.5.23 23:54

@Zoe1

mmch, to vám raděj ani nepíšu o fázovém přechodu

ten někde prostě v nějakým koutku vesmíru začne…po chvíli slupne celej vesmír a ani se to nedovíme

:mrgreen:

a všechno bude jinak, naprosto jinak uspořádanýk, jiný přírodní zákony, všechno jinak…včetně atomů v naší hlavě…ten mám taky ráda, proti fázovému přechodu je každá hypotéka vlastně na těžkou pohodu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.5.23 23:55
@Zoe1 píše:
Ještěže tak :-D někdo se mnou tu trpělivost má a když nema, tak nepatří do mého života a já do jeho :-)

lidi co mají trpělivost s ostatníma jsou cennější než zlato, o tom žádná

to mi taky v tý lékaárně tak nějak došlo a lékarnici teda jako…klobouček :palec:

nepokrytě jsem jí obdivovala, příště jí to řeknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21014
13.5.23 23:57

SM Lomoz, co jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.5.23 00:07
@Zoe1 píše:
Ale doufám, že si bude každý žít na svém písečku :-D

To by bylo nejlepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30341
14.5.23 02:40

A sme v haji. Mimozemšťani už nás sleduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30341
14.5.23 02:47
@stinga píše:
a co je za ním? ;)

Bůh ne :roll:. Sedí tam týpek a láduje se nezdravýma věcma. Víš jak to musí být zajímavý mít možnost sledovat tolik příběhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42313
14.5.23 07:32
@Borrealis píše:

Nedávno jsem v lékárně zažila něco podobného, šlo o lék s různým obsahem účinné látky, paní, co se jí to lékárnice snažila vysvětlit, byla zcela mimo náš časoprostor a paní magistra se projevila jako skutečná profesionálka. Jen v narůstající frontě nálada dost rychle houstla, no. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
14.5.23 08:27
@Albert-ok píše:
Ted v 11 vecer se koukam z okna a najednou na miste blika zelene a cervene nejaka vec a nehybe a po chvilce zmizela nevite nekdo co to je :lol: :lol: :lol:

Spionazni satelit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová