Večerní hysterický “pláč” u syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
23.6.22 11:39
@Stará známá píše:
Jasne, to je dobre, ze jste sledovani. Prvni, co me napadlo, ze by byla dobra kinzultace s neurologem nebo prave psychologem.

Mě napadla ještě kraniosakralni terapie. Ale je s nim fakt hrozně tezke pořízení, bojím se ze vyplacnu deset tisíc a on nebude stejně chtít spolupracovat. Jedna ta hodina stojí kolem tisícovky a počet je individualni, jak jde s ditetem pracovat, ale možná by nejake “odblokování” pomohlo. Ale je to fakt vysoká skola života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.6.22 21:34
@Sarusss píše:
Je pravda ze včera večer z nej vylezlo pri tom placi ze si chtěl uklidit kolo - řešili jsme to totiž před koupanim aby si ho uklidil, než jsme šli ze zahrady domu. Ale to kolo bylo uklizene.Predevcirem se zase strašně rozeřval pri tom ze ho taťka odnesl ze zachodu do postele do loznice a ne z pokojicku do loznice. To jsem myslela ze nam vyletí skla v oknech, má fakt brutalni hlasivky.
Ale většinou z neho nedostanem nic a proste brečí, a čim víc se ptáme tím horší.
A to v noci na dnesek mel jeden pláč, sel do loznice, usnul docela rychle a za asi hodinu další s tím kolem. Mysleli jsme jestli se třeba nebojí v pokojicku nebo něco ale děla to ikdyz jde spat večer do loznice rovnou. Proste nechápu. Přijde mi to jak kdyby neumel vypnout a jeho mozek pořád něco musí řešit.

Napadla mě porucha autistického spektra, nebo aspergrův syndrom, beru to podle syna, který nezvladal změny napr. kdyz se jelo autem jinou cestou do školky tak řval. Ale zase usínal v pohodě po pohádce, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí