Večerní řev před spaním - 19měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
18.5.12 20:01

večerní řev před spaním 19měs

Ahoj holky prosím o radu a zkušenosti,
syn 19měs mi už několik dní chodí večer spát s řevem, najedený, napitý. Ale vyžaduje pozornost a nejraději by šel spát asi v deset večer, ale to já naprosto neschvaluji, chci aby měl řád. Tohle dělat začal asi před týdnem, jinak naprosto v pohode, dala jsem mu pusinku na a odešla jsem. Ani nehlesl a usnul. Ted je to peklo :cert: co se děje? Přejde to? To je něco na moje nervy.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
18.5.12 20:05

Dadulus, měli jsme to taky tak, hotové pekloooooooo, ale přejde to časem. Tak jak to přišlo to zase odejde. Já tedy nenechávám vyřvat, takže jsem pochovala, pak držela za ručičku, popřípadě zpívala a hladila po hlavičce. Trvalo to vždycly cca půl hodinky, ale já si to vychutnávala tu blízkost a dívala jsem se jak andílekn usíná. U druhého prcka praktikuji stejně, ikdyž ten tedy začal už v půli roce řvát, prostě mi tam chce mít, tak mě tam má a dcerka měla taky. Vyplatilo se. Oba spín spolu v pokojíčku a ráno dcerka přeleze k nám.Neboj, přejde to.

• Citovat
  • Upravit
26574
18.5.12 20:05

A spí odpoledne? Moje když spala nebo ještě ted zřídka usne odpoledne, tak neusne do desíti, to je jistota a já se jí ani nedivím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.5.12 20:15

Malá má 20.měsíců a poslední dobou se to u nás stává taky.Většinou, když je přetažená. Jinak spávala v pohodě od miminka.Neusne se mnou, tak jdu za ní, dám ji napít, pochovám a znovu uložím.Většinou začne plakat, ale jak zavřu dveře, je klid.

• Citovat
  • Upravit
5077
18.5.12 20:17

Ahoj,
tak u nás to zhruba v tomto věku začal dělat syn. Do té doby taky klid, pusu a dobrou noc a spali. Najednou zlom a šílený řev. Vyřešili jsme to čtením pohádek když už jsou v postýlce, oni se zklidnili a pak už usínali bez řevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
18.5.12 20:17

usíná tak kolem 11 hod dopoledne, ale to jako vždy. Spí tak 2 hodiny a od té jedné pak je vzhůru do tech 19hod než zavelím že je čas jít do postýlky. A hlavně dopoledne žádný řev, prostě ho dám do pelíšku a je klidek. Někdy si jde i sám k postýlce a čeká až ho tam dám,tak nevím co ho to tedka čaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 20:19

Ja malej pravidelne kazdy vecer slubujem ze ju uskrtim a popravde, od rana sa uspavania bojim. Do postele uz chodime az o osmej, a vcera aj tak zabrala az o desiatej s hroznym revom ze nemoze. Hladam pani na uspavani :zed: :zed: :zed: :zed:
Lenze my s uspavanim bojujeme od narodenia, prve tri mesiace chodila spat pravidelne o druhej rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.5.12 20:43

Můj malej 18 nemlich to samy. Neresim to,on se vzteka,za chvíli usne. Ale zkusím to cteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
18.5.12 20:45

u nás pohádky vůbec nezabírají, neposlouchá je, ale jen natahuje ručky že chce z postele ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
18.5.12 22:00

Počkám si na odpovědi, protože u nás je řev v noci, usne sama v postýlce, ale pak v noci si vyřvává mou přítomnost. K ránu zase dobrý, ale já mám někdy fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.5.12 22:01
@klárka14 píše:
Počkám si na odpovědi, protože u nás je řev v noci, usne sama v postýlce, ale pak v noci si vyřvává mou přítomnost. K ránu zase dobrý, ale já mám někdy fakt dost.

kdyz rve v noci, tak mu soupnu flasku :-) on se ududla a napije a vydrzi dyl spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
18.5.12 22:04

U nás se před spaním řve doteď. Ne denně, ale tak 2× týdně ano. A když neřve, tak aspoň vylízá.
Donutilo mě to přestat ji dávat spát přes den, to jí byly 2 roky. Bylo to nehorázné, půlhodinu řvala, hodinu spala a půlhodinu řvala po probuzení. Večer opět řev.
Když přes den nespí, je pořádně utahaná a večer prudí max. 15min.
Ona hrozně nerada spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.5.12 09:24

Dadulus,
co ho dávat spát o něco později? Třeba až v 19:30-20hod a fakt zkusit číst. Děti to taky ze začátku moc nebavilo, ale jim stačil ten pocit, že tam s nimi ještě někdo chvilku je a sklidnili se a usnuli bez debat. Jo a taky máme takovou svítící želvu, která promítá hvězdné nebe, takže koukají na hvězdičky a u toho usínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.5.12 12:48

Ahojky, také to teď tak máme je to asi týden plus mínus, sice úplně někřičí,ale doráží a občas i zaječí…a když nikdo dlouho nejde tak ječí víc a víc.Když tam jdu já nebo manžel uložíme pohladíme dáme dudu tak je hned úsměv na tváři a žádná slzička není:-) Asi si z nás dělá šoufky potvůrka. A v noci se mi budí jednou na mlíko a pak taky ječí a poplakává než usne.Od miminka spala jak andílek, žádný potíže a čím je straší tím je to horší.Nenadarmo se říká malé děi malé starosti, velké děti velké starosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí