Večerní splín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
16.7.17 23:36
@stupkyn1 píše:
Já mám zase opak. pracuju v zahraničí, peněz mam dost.ale to je vše. za deset let v San Tropez jsem vybudoval dost ale tim promarnil možnost se seznámit a mít rodinu.tak budoucnost tak práce. Teď akorát pomáhám mladým maminkám, posílám jim peníze. jinak rodina už je jen sen

No abys neměl po tomhle příspěvku SZ plnou zájemkyň o post přítelkyně/manželka :lol:
Dej pozor, ať tě nějaká „neklofne“ jen kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A ještě bych chtěla říct, že bych brala kohokoli, kdo se na FB chlubí informacemi a fotkami ze svého soukromí, hodně s rezervou. Nejen kvůli tomu, že ty fotky nekorespondují vždy se skutečností, ale hlavně proto, že lidé, kteří potřebují ostatní neustále informovat a zásobovat novinkami a jsou v podstatě závislí na pozitivním feedbacku a „lajcích“, nebývají sebevědomí šťastní jedninci, ale lidi, co se snaží o svém štěstí urputně přesvědčit. Ostatní, ale hlavně sebe. Taková je aspoň má zkušenost.

Příspěvek upraven 16.07.17 v 23:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

@stupkyn1 :mrgreen: :mrgreen: Dobrej trollik, pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Maminanamatersky píše:
Prohlizim si na socialnich sitich sve byvale spoluzaky ze stredni skoly a tajne zavidim, co vsechno dokazali… Napr holcina, o ktere byste rekli hloupa blondyna, co se nikdy nic moc dobre neucila, ted dokoncila vysokou skolu v Americe. Vdala se tam a provozuje nejaky luxusni hotel. Jina zase co mesic, to cesta nekam po svete, jiny se pysni tituly…Bude mi za chvili 30. Jsem ted doma na rodicaku, mam malou dcerku, na kterou jsem moc pysna. No a to je asi vsechno, co jsem v zivote dokazala. Nemam zadnou vysokou skolu, moje kariera nula. Pred md jsem delala praci, kterou jsem k smrti nesnasela. Nejaky hodnotnejsi majetek nula, sebevedomi v tuto chvili nula. Jo, mam rodinu, jsme vsichni zdravi, mame co potrebujeme a jsem za to rada… Ale prepadla me nejaka depka, ze jsem doted nic v zivote nedokazala :( Hrozne lituju, ze jsem nikdy nesla nazkusenou za praci nekam do ciziny :nevim: A ted uz to asi nehrozi. Manzel je domaci putka, ten by nesel ani za hranice naseho okresu :-/ Chtela bych taky cestovat po svete, ale kdyz nasetrime jednou za rok na Chorvatsko, tak jsme radi. Nevim o cem chci vlastne diskutovat, jenom si tak povzdechnout…

Někdy to člověka přepadne. Ale na druhou stranu není pozdě s tím něco udělat. Třeba studovat můžete i ve Vašem věku, rodičovská dovolená je k tomu ideální příležitost, pokud Vám může někdo pohlídat. Zjistěte si, co by Vás bavilo. Také jsem studovala nejdříve při zaměstnání a pak při rodičovské. Je to příjemné zpestření, člověk se setká s lidmi. Kdybych nestudovala, tak nyní nemohu dělat práci, ke které je dle zákona nutné vzdělání a která mě baví.

• Citovat
  • Upravit
2839
16.7.17 23:38

@BloomingGorgeous Mas recht. Uz jsem se mnohokrat presvedcila, ze kdo zije opravdu stastny a spokojeny zivot nema potrebu o vsem komentovat na facebooku a dalsich socialnich sitich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.7.17 23:40

Zakladatelko, precti si tohle https://www.emimino.cz/…vnik-292939/ a hned zjistis, ze resis malichernosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 23:45

@lauraka
V mém okolí to nedělá téměř nikdo. Hodně mých přátel lpí na svém soukromí a fotky dětí nebo z dovolených by na Facebook nedali ani za zlaté prase. Myslím, že když je člověk opravdu šťastný a vyrovnaný, tak si váží toho, co má. Nechce tím „provokovat“ a vzbuzovat třeba v někom lítost nebo závist nebo působit dojmem, že se vytahuje. Stejně tak se o úspěchu a štěstí v mém okolí mluví opatrně, lidi jsou spíš skromní a nechtějí nic zakřiknout nebo působit nabubřele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
16.7.17 23:49

Tak si zarid v ramci moznosti zivot tak, jak si ho predstavujes ;) Zase ne kazda blondyna, ktera vystuduje v zahranici skolu a vede hotel, nebo si vezme milionare, musi byt nutne nestastna/bez sebevedomi/neschopna otehotnet etc. Jsou lidi, kteri maji to stesti, ze se jim dari vse. Ale to by si pak clovek musel lamat hlavu i nad tim, proc se nenarodil jako princezna. Pokud se ti neco nelibi, tak to zmen. Nejaka omezeni sice mas (manzel, mrnous), ale i tak si porad muzes zaridit zivot, jaky budes chtit. Netrapila bych se tim, ze jsi nepracovala/nestudovala v zahranici. Zkus se treba zamyslet nad tim, jak se dostat do zamestnani, ve kterem budes jezdit do zahranici na sluzebni cesty. Pokud po tom tedy touzis. A podobne to zkus i ve zbytku. Jasne, jsou lidi, co jsou na tom hur nez ty (urcite se 100 % byvalych spoluzaku nema jako v raji), ale jsou pak take lidi, kteri jsou na tom lip. Tak se snaz, abys byla se svym zivotem v pohode a vsechno bude v poradku. Dokud nebudes se svym zivote spokojena, do te doby budes resit ostatni.

Příspěvek upraven 16.07.17 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.7.17 23:50

@BloomingGorgeous Ja to mam uplne stejne. Facebook teda mam, ale nejsem na nem zavisla. Fotky tam nedavam zadne, ja jsem lina si i zmenit profilovku a fotku na timeline, nikdy jsem nepochopila tu potrebu nekterych lidi rvat denne hned nekolik fotek deti, informovat o kazdem prdu. jde to uplne mimo me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 23:52
@lauraka píše:
@BloomingGorgeous Ja to mam uplne stejne. Facebook teda mam, ale nejsem na nem zavisla. Fotky tam nedavam zadne, ja jsem lina si i zmenit profilovku a fotku na timeline, nikdy jsem nepochopila tu potrebu nekterych lidi rvat denne hned nekolik fotek deti, informovat o kazdem prdu. jde to uplne mimo me.

Naprosto presne ;) Me FB fascinuje jako fenomen. Co tam lidi vyvadi a jak si pracne buduji svou image, tu vysnenou verzi sebe samych. Zabavne i desive :jazyk:

Příspěvek upraven 16.07.17 v 23:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.7.17 23:54

@BloomingGorgeous I me, ja byla uplne v soku, ze nektere zenske jsou schopne cpat na facebook verejne i ultrazvuk, jsem na to zirala jak blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
16.7.17 23:55

@Maminanamatersky vykašli se na to ;) tráva je vždycky zelenější. Chápu, jak ti je… pro mě byl celkem šok, když jsem zjistila, že moje první platonická láska žije s holkou, která by mohla být mým dvojčetem :lol:
Ale jinak, vážně si myslíš, že všichni ti na facebooku mají ideální a spokojený život? No tak :) Nikdo si tam nenapíše, že byl na třech potratech, že střídá známosti na jednu noc, že po nocích řve do polštáře nebo že může cestovat kolem světa, protože nemá nikoho, kvůli komu by byl doma… :-)
Tohle není mix závisti a plivání na druhé, to je jen upozornění na to, že realita životů je málokdy to, co si lidi vystaví na facebook :) a ani tyhle objektivní „úspěchy“ ještě nemusí znamenat, že ti lidi jsou spokojení uvnitř a že mají po čem toužili… ani že je jim co závidět. Já si na facebook taky nepíšu o nemoci mámy, o mizerných vztazích se ségrou nebo jak dopadla moje výběrová řízení, než jsem se postavila na vlastní nohy… :)

Klidně si to obreč, život je mix šancí a otevřených dveří, z nichž některé prostě chtě nechtě musíme zavřít… :hug: a pak to pusť z hlavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 23:55
@lauraka píše:
@BloomingGorgeous I me, ja byla uplne v soku, ze nektere zenske jsou schopne cpat na facebook verejne i ultrazvuk, jsem na to zirala jak blazen.

A kdyz embryo nedostalo dost lajku, sla na potrat. O tom jsem jednou cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
16.7.17 23:57
@lauraka píše:

Kdežto na emiminu jen veřejně sdílejí svou bazální teplotu a detailní popisy toho, co kdy najdou v pochvě a co dělají v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jojo, ten facebook je sodoma gomora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.17 00:00
@LAlezane píše:
Kdežto na emiminu jen veřejně sdílejí svou bazální teplotu a detailní popisy toho, co kdy najdou v pochvě a co dělají v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jojo, ten facebook je sodoma gomora :mrgreen:

Na emiminu je stale moznost vystupovat jako castecny nebo uplny anonym a zamer vetsiny pritomnych je poradit nebo rict svuj nazor. Ze nekteri uzivatele nemaji soudnost a vkus nesouvisi s ucelem tohoto webu. Ale souhlasim s Tebou, fascinujici je to i tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová