Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ve 2 u nas frcel Krtek, ti Tarbíci, Chuggington, Šmoulové a Všetečkovi, ty fakt miloval..
@Veru1987 píše:
My poustime youtube pres televizi…ale ty anglicke kraviny me desi
Jo, tak to jo.. My takhle občas staršímu něco pustili na pc třeba, zacal na statecnych autíčkach a u ceho skoncil to bylo neskutečný
hodne rychle se naučí na tom pracovat a pak uz ani zadny video nedojel do konce jen koukal na ty maly ukázky vedle a prepinal
kdyz jsme mu to dali na celou obrazovku tak si to sam dal zpátky, takže fakt peklo ![]()
Dcera má taky 2 roky a hodně se jí líbí Koulelo se jablíčko (červík Pepík), O človíčkovi, Žížaláci a samozřejmě Krteček ![]()
V tomhle veku hlavne Krtek. Pozdeji Ovecka Shawn, Pat a Mat, Jaja a Matysek, Jen pockej zajici, Zizalaci, Statecna Auticka, Pozarnik Sam, Vesele vlacky, Masinka Tomas…
Ja teda chtela, at se tam mluvi, nemluvici Krtek, Pat a Mat mi prijdou k nicemu ![]()
Mame na CD Misa Kulicka, Medovi Medvidci, Bob a Bobek (ale nevim zda pro 2 letaka), pozdeji Rakosnicek, Vila Amalka - pro holky, jsou toho spousty.
Ted je starsi a je to horsi, frci tlapkova patrola a dalsi nesmysly, neda se to poslouchat dlouho a navic se musim dohadovat, ze to pak nechce vypnout. Doporucuji CD.
@blumen píše:
Ja teda chtela, at se tam mluvi, nemluvici Krtek, Pat a Mat mi prijdou k nicemu
Mame na CD Misa Kulicka, Medovi Medvidci, Bob a Bobek (ale nevim zda pro 2 letaka), pozdeji Rakosnicek, Vila Amalka - pro holky, jsou toho spousty.
Ted je starsi a je to horsi, frci tlapkova patrola a dalsi nesmysly, neda se to poslouchat dlouho a navic se musim dohadovat, ze to pak nechce vypnout. Doporucuji CD.
No, je pravda, ze nasemu se vic libi krtek a panda nez klasickej krtek.
Ja vzdycky mela rada kremilka a vochomurku, racochejla, Rákosníčka..
@a12 moje taky klasickeho Krtka nemusi. Ja ho mela rada, ale primarne chci, at ta TV tomu diteti pokud mozno i neco da, treba se tim ucila barvy a podobne, jazyk (zijeme v cizine - vybiram to, kde se mluvi zretelne)…
jo a spletla jsem se - pribehy vcelich medvidku to mely byt
a ne medovi medvidcim ![]()
@blumen píše:
@a12 moje taky klasickeho Krtka nemusi. Ja ho mela rada, ale primarne chci, at ta TV tomu diteti pokud mozno i neco da, treba se tim ucila barvy a podobne, jazyk (zijeme v cizine - vybiram to, kde se mluvi zretelne)…
jo a spletla jsem se - pribehy vcelich medvidku to mely byta ne medovi medvidcim
Jo, starsi hodne koukal na nakou „pohadku“ o číslech na youtube, tak to bylo fajn naucil se tam uz dost brzo pocitat do deseti a tvary, barvy..
Pak si tam naklikal ruzny anglicky blbiny ale taky se tam naučil počítat v angličtině atd. Jenže pak k cemu se tam dokazal proklikat ty jo ![]()
Jako malej, rozmazlenej Číňan co rozbaluje milion novych hracek je jeste krásný ![]()
Nebo kdyz dospely rozbalujou auticka od mcqueena apod. Nechapu, ale syn to desne zral ![]()
Proto preferuju hodit pohadky na flashku a na tv at se fakt koukaj jen na to, co jim tam pustim
@a12 prave, clovek to musi hlidat. My nakoupili ty CD v levnych knihach