Večerníček pro dvouleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10880
7.10.19 21:01

Ve 2 u nas frcel Krtek, ti Tarbíci, Chuggington, Šmoulové a Všetečkovi, ty fakt miloval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
7.10.19 21:12
@Veru1987 píše:
My poustime youtube pres televizi…ale ty anglicke kraviny me desi

Jo, tak to jo.. My takhle občas staršímu něco pustili na pc třeba, zacal na statecnych autíčkach a u ceho skoncil to bylo neskutečný :zed: hodne rychle se naučí na tom pracovat a pak uz ani zadny video nedojel do konce jen koukal na ty maly ukázky vedle a prepinal :roll: kdyz jsme mu to dali na celou obrazovku tak si to sam dal zpátky, takže fakt peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.10.19 22:59

Broučci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.10.19 00:00

Dcera má taky 2 roky a hodně se jí líbí Koulelo se jablíčko (červík Pepík), O človíčkovi, Žížaláci a samozřejmě Krteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.10.19 04:26

V tomhle veku hlavne Krtek. Pozdeji Ovecka Shawn, Pat a Mat, Jaja a Matysek, Jen pockej zajici, Zizalaci, Statecna Auticka, Pozarnik Sam, Vesele vlacky, Masinka Tomas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.10.19 04:48

Busy buses…znělku umím ještě teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
8.10.19 05:28

Ja teda chtela, at se tam mluvi, nemluvici Krtek, Pat a Mat mi prijdou k nicemu :nevim:
Mame na CD Misa Kulicka, Medovi Medvidci, Bob a Bobek (ale nevim zda pro 2 letaka), pozdeji Rakosnicek, Vila Amalka - pro holky, jsou toho spousty.
Ted je starsi a je to horsi, frci tlapkova patrola a dalsi nesmysly, neda se to poslouchat dlouho a navic se musim dohadovat, ze to pak nechce vypnout. Doporucuji CD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
8.10.19 08:21
@blumen píše:
Ja teda chtela, at se tam mluvi, nemluvici Krtek, Pat a Mat mi prijdou k nicemu :nevim:
Mame na CD Misa Kulicka, Medovi Medvidci, Bob a Bobek (ale nevim zda pro 2 letaka), pozdeji Rakosnicek, Vila Amalka - pro holky, jsou toho spousty.
Ted je starsi a je to horsi, frci tlapkova patrola a dalsi nesmysly, neda se to poslouchat dlouho a navic se musim dohadovat, ze to pak nechce vypnout. Doporucuji CD.

No, je pravda, ze nasemu se vic libi krtek a panda nez klasickej krtek.
Ja vzdycky mela rada kremilka a vochomurku, racochejla, Rákosníčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
8.10.19 22:33

@a12 moje taky klasickeho Krtka nemusi. Ja ho mela rada, ale primarne chci, at ta TV tomu diteti pokud mozno i neco da, treba se tim ucila barvy a podobne, jazyk (zijeme v cizine - vybiram to, kde se mluvi zretelne)…
jo a spletla jsem se - pribehy vcelich medvidku to mely byt :-) a ne medovi medvidcim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
8.10.19 22:44
@blumen píše:
@a12 moje taky klasickeho Krtka nemusi. Ja ho mela rada, ale primarne chci, at ta TV tomu diteti pokud mozno i neco da, treba se tim ucila barvy a podobne, jazyk (zijeme v cizine - vybiram to, kde se mluvi zretelne)…
jo a spletla jsem se - pribehy vcelich medvidku to mely byt :-) a ne medovi medvidcim :lol:

Jo, starsi hodne koukal na nakou „pohadku“ o číslech na youtube, tak to bylo fajn naucil se tam uz dost brzo pocitat do deseti a tvary, barvy..
Pak si tam naklikal ruzny anglicky blbiny ale taky se tam naučil počítat v angličtině atd. Jenže pak k cemu se tam dokazal proklikat ty jo :roll:
Jako malej, rozmazlenej Číňan co rozbaluje milion novych hracek je jeste krásný :mrgreen:
Nebo kdyz dospely rozbalujou auticka od mcqueena apod. Nechapu, ale syn to desne zral :mrgreen:
Proto preferuju hodit pohadky na flashku a na tv at se fakt koukaj jen na to, co jim tam pustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
8.10.19 22:51

@a12 prave, clovek to musi hlidat. My nakoupili ty CD v levnych knihach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie