Dárek pro 18měsíční do 1500 Kč

Anonymní
5.10.19 18:19

Dárek pro 18-ti měsíční do 1500Kč

Ahoj holky,
Prosím anonym, sestra sem také chodí. Chtěla bych Vás poprosit o tip, co si máme přát pro naši holčičku k Vánocům. Synovci budeme kupovat dárek, o který si jeho rodiče řekli za cca 1300Kč, máme si také říct, co chceme pro dceru, ale bohužel nás nic v této ceně nenapadá. Kuchyňku dostane od mámy, odrazedlo a hopsadlo máme. Stan s tunelem a bazének s míčky také. Co vás napadá? Z čeho mají vaše 18-ti měsíční holčičky radost, v ceně zhruba těch 1000Kč až 1500Kč. Díky moc za tipy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.10.19 18:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Prosím anonym, sestra sem také chodí. Chtěla bych Vás poprosit o tip, co si máme přát pro naši holčičku k Vánocům. Synovci budeme kupovat dárek, o který si jeho rodiče řekli za cca 1300Kč, máme si také říct, co chceme pro dceru, ale bohužel nás nic v této ceně nenapadá. Kuchyňku dostane od mámy, odrazedlo a hopsadlo máme. Stan s tunelem a bazének s míčky také. Co vás napadá? Z čeho mají vaše 18-ti měsíční holčičky radost, v ceně zhruba těch 1000Kč až 1500Kč. Díky moc za tipy :-)

Panenka a kočárek nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
5.10.19 18:39

Hudebni hracky, kreslici tabulka, doplnky do kuchynky, stavebnice (napr. Duplo), knizky, obleceni… musi to byt jeden darek v teto cene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
5.10.19 18:39

Tabuli na kreslení, vybavení do kuchynky, nějakou knížku, oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
5.10.19 18:43

Napadá mě udělat to jako u nás v rodině… nekupovat na vánoce dárky synovcům a neteřím :-). Je to takové oni mi za 1500 my jím za 1500 jen si to vrátite. Dětem to stejně nosí ježíšek. My to na vánoce utli i kvůli financím a taky co pořád vymýšlte. Neteřím kupují během roku na narozky, a na svátky maličkosti. Na vánoce si nakoupí dárky rodiče dětem (babičky přispějí) a mají prostě děti jen dárky na štedrý den pod stromkem, nemají dalších x vánoc.. Mezi dospělýma si dárky nedáváme už vůbec, jen na kulatiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 18:49

:-) kočárek a panenky máme, tabuli na kreslení nemáme, to je docela dobrý nápad. Ideálně jsem si ale představovala jeden dárek v této ceně :-). @Veru1987 ano, bylo by to nejlepší, ale my to zatím zredukovali tak, že si nedáváme sourozenci, ale už jenom těm dětem. My si to užíváme, když se pak sejdeme u babiček u stromečku a děti tam mají ještě něco pod stromečkem :-)

• Citovat
  • Upravit
2813
5.10.19 18:52

Vlackodraha, zvukostrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
5.10.19 18:54
@Anonymní píše: :-) kočárek a panenky máme, tabuli na kreslení nemáme, to je docela dobrý nápad. Ideálně jsem si ale představovala jeden dárek v této ceně :-). @Veru1987 ano, bylo by to nejlepší, ale my to zatím zredukovali tak, že si nedáváme sourozenci, ale už jenom těm dětem. My si to užíváme, když se pak sejdeme u babiček u stromečku a děti tam mají ještě něco pod stromečkem :-)
@Anonymní píše: :-) kočárek a panenky máme, tabuli na kreslení nemáme, to je docela dobrý nápad. Ideálně jsem si ale představovala jeden dárek v této ceně :-). @Veru1987 ano, bylo by to nejlepší, ale my to zatím zredukovali tak, že si nedáváme sourozenci, ale už jenom těm dětem. My si to užíváme, když se pak sejdeme u babiček u stromečku a děti tam mají ještě něco pod stromečkem :-)

Já právě zase nechtěla že jsou dárky ještě tam a tam. A hlavně s jednou babičkou bydlíme, takže tam je to pod jedním stromkem. Další babi je od nás 400km daleko takže tam to je že ne vždy se vidíme o svátkách, a máme i třeti babi a ti jezdí vesměs k nám 25.12 na oběd. My už to zkrouhli před pár lety. Babičky s dědami přispěji na vánoce pro vnoučata, ja nakoupím dárky za všechny. My nekupujeme ani rodičům ani oni nám, dávaji jen pro ty děti. A já chtěla at je jen ježíšek na štědry den prostě. A narozky jsme utli jak mezi rodičemi, babičkama tak i se segráma. To kupujeme jen těm neteřím. a zase babičky vnoučatům. Suma sumarům babičky a dědy jsou na tom nejhůře :-D jen nakupují, dávají peníze a nic nedostanou. Ale dávají jen dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
5.10.19 18:58

Vozitko Little Tikes Cozy Coupe. Dcera si s nim hraje od 1,5 roku az do 5 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
5.10.19 19:00

Sáňky? My letos budeme pořizovat ještě zahradní kolečko, Tatra už je připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
5.10.19 19:06
@dana.dv píše:
Vozitko Little Tikes Cozy Coupe. Dcera si s nim hraje od 1,5 roku az do 5 let :)

to vypadá výborně, na jaře to bylo na veletrhu vše pro dítě a děcka se o to málem rvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 19:06

@Veru1987 jasně, to chápu. U nás dáváme dárky i rodičům a prarodičům, ale někdy bych to opravdu už ráda utnula a nechala to jen pro ty děti. Je to hrozný sttes všem něco sehnat, o penězích ani nemluvím :roll:

• Citovat
  • Upravit
7674
5.10.19 19:10
@Anonymní píše:
@Veru1987 jasně, to chápu. U nás dáváme dárky i rodičům a prarodičům, ale někdy bych to opravdu už ráda utnula a nechala to jen pro ty děti. Je to hrozný sttes všem něco sehnat, o penězích ani nemluvím :roll:
@Anonymní píše:
@Veru1987 jasně, to chápu. U nás dáváme dárky i rodičům a prarodičům, ale někdy bych to opravdu už ráda utnula a nechala to jen pro ty děti. Je to hrozný sttes všem něco sehnat, o penězích ani nemluvím :roll:

Právě stresy, peněz fůra. Nás je ještě hodně. Můj manžel pak dostal od segry šampon na vlasy (je plešaty) ale prostě ze stresu jen udělala všem stejné balíčky. Je to jen o tom vrátit nebo on mi koupil tak já musím taky. Segra má letos 30, dám ji peníze do obálky, dělá větší oslavu. ale jinak si koupíme vždy vínko a pak ho spolu vypijeme. Vánoce jsou stejně pro děti, my si tam s manželem něco dáme aby děti věřili na ježíška. Na narozky zase prostě dětem. a dárek dostanu vždy od manžela, ten umí překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
5.10.19 19:14

Jako prvni jsem koupila Kouzelny kohoutek od Yokkidoo do vany a jeste bude kuchynka z Ikea.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 19:17

@dana.dv to vypadá super. A to může to dítě normálně smo řídit? Nebo ho musí někdo tlačit? A vejde se tam teda i 5-ti leté? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML