Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@dana.dv to vypadá super. A to může to dítě normálně smo řídit? Nebo ho musí někdo tlačit? A vejde se tam teda i 5-ti leté?
v tom se dítě samo odráží nohama, jak velké se tam vejde nevím, ale asi ano, když to @dana.dv píše
prostě dítě sedí a jde a přitom jede - nemá to dno ![]()
@modravlocka napadá tě nějaká konkrétní vlackodraha? Aby byla víc pro holky?
upřednostňuji dřevo
a ten zvukostrom jsem se ddívala, že je až od 3 let. Nejsou ty kuličky moc malé?
@Veru1987 tohle je nejlepsi varianta pro klid vsech!
bohuzel u nas jedna strana rodiny takhle osovcena neni, takze kazdorocne slychame, jake maji honky neco o vanocich apod vymyslet… ![]()
@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprcha
jen nevim, jestli by nebyla voda všude ![]()
@Anonymní píše:
@bertoldina sanky máme, tatru takymně přijde, že máme všechno
A musí to být vyloženě hračka? My třeba pořizujeme i oblečení od Reimy, ať může řádit venku i ve sněhu. Co nějaká permanentka na kroužek, do zoo?
@Anonymní píše:
@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprchajen nevim, jestli by nebyla voda všude
no já jsem všechny hračky tohoto typu zavrhla, mám dost temperamentní dítě a voda byla vždycky všude i bez yokkidoo hraček
@janickaIII píše:
@Veru1987 tohle je nejlepsi varianta pro klid vsech!bohuzel u nas jedna strana rodiny takhle osovcena neni, takze kazdorocne slychame, jake maji honky neco o vanocich apod vymyslet…
Jooo u nás to nejvíce „obrečela“ žena od tatky…ona je taková dajná, že ji mrzí že nám nemůže shánět a nakupovat dárky… říkala jsem jí že mě klidně může obdarovávát celý rok
. U nás jsem to vymyslela já. Navrhla sestře a ta ráda souhlasila.Pak jsme jen přednesli rodině. Předtím jsem kupovala na vánoce všem rodičům, segře, jejímu muži, jejím dětem, bratrovi… a pak ještě doma rodině… děsné to bylo.
@Anonymní píše:
@modravlocka napadá tě nějaká konkrétní vlackodraha? Aby byla víc pro holky?upřednostňuji dřevo
a ten zvukostrom jsem se ddívala, že je až od 3 let. Nejsou ty kuličky moc malé?
Konkrétní pro holky bych neřešila. Máme klasiku dřevěnou, miluji ji holky i kluci. Za mě je to jedna z nejvdecnejsich hraček, permanentně je v oběhu (stejně jako lego). Výhodou těch klasických drevenych je, že jsou snad všechny typy vzájemně kompatibilní, takže se dají různe rozšiřovat a dokupovat další prvky a vláčky. Pokud bys viděla nekde růžový vláček, měl by k těm klasickým typům sedět. ![]()
Zvukostrom je také moc fajn, jen je potřeba kvůli těm kuličkam hraní pouze pod dohledem. Posílají se tam klasické skleněnky. Ale zas u toho děti vydrží sedět hodiny, vyloženě je to hypnotizuje. ![]()
Pokud nemáte tu vlackodrahu, osobně bych ji z těchto 2 věci dala přednost.
@Anonymní píše:
@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprchajen nevim, jestli by nebyla voda všude
Tu jsme davali k prvnim narozeninam a fungovala asi 3 dny. Holt trvrda voda ![]()
@bertoldina píše:
A musí to být vyloženě hračka? My třeba pořizujeme i oblečení od Reimy, ať může řádit venku i ve sněhu. Co nějaká permanentka na kroužek, do zoo?
Presne tak. Rocni permice do zoo je pro dite v tomto veku top. No a ta Reima take… Zrovna dnes, cely den lilo a v klidu jsme dali s dvema dobre oblecenymi detmi cely den zoo.
Zakladatelko, u nas se tedy shodou okolnosti take 18 mesici dite veze s triletym, ale pro ty, co nevedi, mame vybrane permice do Zoo a Mirakula a dale sourozenecke obleceni. Ciste pro to mensi dite my budeme kupovat serii obrazkovych knizek jaro, leto… od Suanne Bernerove, tento typ knizek bodoval u starsiho ditete a mladsimu se libi tez.
@Anonymní píše:
@dana.dv to vypadá super. A to může to dítě normálně smo řídit? Nebo ho musí někdo tlačit? A vejde se tam teda i 5-ti leté?
Male dite tam ma dno a tlaci ho rodice. Starsi sedi a soupe nohama a jede. Petileta se tam jeste narve
. Kdyz byla mensi, tak ho porad umyvala, tankovala (prodava se i benzinova pumpa a kara). Bavilo ji vylezat, nastupovat, zavirat dvere. Davat klice do startovani, troubit. Vozila plysaky. Do kopce sla za autickem a tlacila ho. Fakt jsem necekala, jak se s tim zabavi. Lepsi nez zahradni domecek a kuchynka. Maji ruzne verze, my mame dinosaura.
@Cuddy píše:
Zakladatelko, u nas se tedy shodou okolnosti take 18 mesici dite veze s triletym, ale pro ty, co nevedi, mame vybrane permice do Zoo a Mirakula a dale sourozenecke obleceni. Ciste pro to mensi dite my budeme kupovat serii obrazkovych knizek jaro, leto… od Suanne Bernerove, tento typ knizek bodoval u starsiho ditete a mladsimu se libi tez.
Ty máme taky v plánu, kamarádky dcera je miluje. Tady jsem ještě dostala tip na individualizované knížky od Modrého slona, ty jsou taky skvělé. Leporela mají i lepší vazbu než jiná, co dcera dostala.
Zakladatelko a nemáte někde nějaké dětské koutky, kam by to šlo jít s dítětem omrknout? Hřiště, kde by byly erární hračky? My teď v několika hezky vybavených koutcích byly a bylo relativně hned poznat, co se dceři líbí a co ne. Každé dítě má jiný vkus.
@bertoldina sanky máme, tatru taky
mně přijde, že máme všechno