Dárek pro 18měsíční do 1500 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.19 19:19

@bertoldina sanky máme, tatru taky :lol: mně přijde, že máme všechno :roll:

• Citovat
  • Upravit
77384
5.10.19 19:21
@Anonymní píše:
@dana.dv to vypadá super. A to může to dítě normálně smo řídit? Nebo ho musí někdo tlačit? A vejde se tam teda i 5-ti leté? 8o

v tom se dítě samo odráží nohama, jak velké se tam vejde nevím, ale asi ano, když to @dana.dv píše
prostě dítě sedí a jde a přitom jede - nemá to dno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 19:33

@modravlocka napadá tě nějaká konkrétní vlackodraha? Aby byla víc pro holky? :) upřednostňuji dřevo :) a ten zvukostrom jsem se ddívala, že je až od 3 let. Nejsou ty kuličky moc malé?

• Citovat
  • Upravit
10651
5.10.19 19:33

@Veru1987 tohle je nejlepsi varianta pro klid vsech! :potlesk: bohuzel u nas jedna strana rodiny takhle osovcena neni, takze kazdorocne slychame, jake maji honky neco o vanocich apod vymyslet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 19:36

@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprcha :) jen nevim, jestli by nebyla voda všude :lol:

• Citovat
  • Upravit
18243
5.10.19 19:38
@Anonymní píše:
@bertoldina sanky máme, tatru taky :lol: mně přijde, že máme všechno :roll:

A musí to být vyloženě hračka? My třeba pořizujeme i oblečení od Reimy, ať může řádit venku i ve sněhu. Co nějaká permanentka na kroužek, do zoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
5.10.19 19:43
@Anonymní píše:
@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprcha :) jen nevim, jestli by nebyla voda všude :lol:

no já jsem všechny hračky tohoto typu zavrhla, mám dost temperamentní dítě a voda byla vždycky všude i bez yokkidoo hraček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
5.10.19 19:49
@janickaIII píše:
@Veru1987 tohle je nejlepsi varianta pro klid vsech! :potlesk: bohuzel u nas jedna strana rodiny takhle osovcena neni, takze kazdorocne slychame, jake maji honky neco o vanocich apod vymyslet… :roll:

Jooo u nás to nejvíce „obrečela“ žena od tatky…ona je taková dajná, že ji mrzí že nám nemůže shánět a nakupovat dárky… říkala jsem jí že mě klidně může obdarovávát celý rok :D. U nás jsem to vymyslela já. Navrhla sestře a ta ráda souhlasila.Pak jsme jen přednesli rodině. Předtím jsem kupovala na vánoce všem rodičům, segře, jejímu muži, jejím dětem, bratrovi… a pak ještě doma rodině… děsné to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.10.19 20:10
@Anonymní píše:
@modravlocka napadá tě nějaká konkrétní vlackodraha? Aby byla víc pro holky? :) upřednostňuji dřevo :) a ten zvukostrom jsem se ddívala, že je až od 3 let. Nejsou ty kuličky moc malé?

Konkrétní pro holky bych neřešila. Máme klasiku dřevěnou, miluji ji holky i kluci. Za mě je to jedna z nejvdecnejsich hraček, permanentně je v oběhu (stejně jako lego). Výhodou těch klasických drevenych je, že jsou snad všechny typy vzájemně kompatibilní, takže se dají různe rozšiřovat a dokupovat další prvky a vláčky. Pokud bys viděla nekde růžový vláček, měl by k těm klasickým typům sedět. :-)
Zvukostrom je také moc fajn, jen je potřeba kvůli těm kuličkam hraní pouze pod dohledem. Posílají se tam klasické skleněnky. Ale zas u toho děti vydrží sedět hodiny, vyloženě je to hypnotizuje. :lol:
Pokud nemáte tu vlackodrahu, osobně bych ji z těchto 2 věci dala přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
5.10.19 21:08
@Anonymní píše:
@kytkalenka také jsem na to yokkidoo koukala, mně tam zaujala ta ponorka jako sprcha :) jen nevim, jestli by nebyla voda všude :lol:

Tu jsme davali k prvnim narozeninam a fungovala asi 3 dny. Holt trvrda voda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
5.10.19 21:11
@bertoldina píše:
A musí to být vyloženě hračka? My třeba pořizujeme i oblečení od Reimy, ať může řádit venku i ve sněhu. Co nějaká permanentka na kroužek, do zoo?

Presne tak. Rocni permice do zoo je pro dite v tomto veku top. No a ta Reima take… Zrovna dnes, cely den lilo a v klidu jsme dali s dvema dobre oblecenymi detmi cely den zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
5.10.19 21:18

Zakladatelko, u nas se tedy shodou okolnosti take 18 mesici dite veze s triletym, ale pro ty, co nevedi, mame vybrane permice do Zoo a Mirakula a dale sourozenecke obleceni. Ciste pro to mensi dite my budeme kupovat serii obrazkovych knizek jaro, leto… od Suanne Bernerove, tento typ knizek bodoval u starsiho ditete a mladsimu se libi tez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
5.10.19 22:19
@Anonymní píše:
@dana.dv to vypadá super. A to může to dítě normálně smo řídit? Nebo ho musí někdo tlačit? A vejde se tam teda i 5-ti leté? 8o

Male dite tam ma dno a tlaci ho rodice. Starsi sedi a soupe nohama a jede. Petileta se tam jeste narve :). Kdyz byla mensi, tak ho porad umyvala, tankovala (prodava se i benzinova pumpa a kara). Bavilo ji vylezat, nastupovat, zavirat dvere. Davat klice do startovani, troubit. Vozila plysaky. Do kopce sla za autickem a tlacila ho. Fakt jsem necekala, jak se s tim zabavi. Lepsi nez zahradni domecek a kuchynka. Maji ruzne verze, my mame dinosaura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
6.10.19 07:08
@Cuddy píše:
Zakladatelko, u nas se tedy shodou okolnosti take 18 mesici dite veze s triletym, ale pro ty, co nevedi, mame vybrane permice do Zoo a Mirakula a dale sourozenecke obleceni. Ciste pro to mensi dite my budeme kupovat serii obrazkovych knizek jaro, leto… od Suanne Bernerove, tento typ knizek bodoval u starsiho ditete a mladsimu se libi tez.

Ty máme taky v plánu, kamarádky dcera je miluje. Tady jsem ještě dostala tip na individualizované knížky od Modrého slona, ty jsou taky skvělé. Leporela mají i lepší vazbu než jiná, co dcera dostala.

Zakladatelko a nemáte někde nějaké dětské koutky, kam by to šlo jít s dítětem omrknout? Hřiště, kde by byly erární hračky? My teď v několika hezky vybavených koutcích byly a bylo relativně hned poznat, co se dceři líbí a co ne. Každé dítě má jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí