Věci do porodnice

Anonymní
9.1.11 18:49

věci do porodnice

ahojky, možná je to blbá otázka, ale k čemu jsou vlastně jednorázové kalhoty a jsou opravdu tak nutné? A ještě k čemu se používá gel z dubové kůry?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
9.1.11 18:56

Jedorázové kalhotky mají nohavičku, pružnou gumu v pase a jsou síťované, tzn.prodyšné, což je po porodu důležité, proto se používají i porodnické vložky, nemají zdola igelit, tudíž dýchají a je menší riziko z infekce. Nutnost to není, nikdo ti to nenařídí, ale dáš za to pár kaček a pokud ti to nebude vyhovovat, nos co je libo a nijak zvlášť netratíš. Gel z dub.kůry je na hemeroidy, resp. celkově na křečové žíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.11 18:57

Já bych bez kalhotek nepřežila. Jsou prodyšnější a hlavně ušpiněné vyhodíš a nemusíš v porodnici prát. Případně přepereš a jsou do půl hodiny suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.11 18:59

a jak dlouho se to pak nosí, kolik toho budu potřebovat?

• Citovat
  • Upravit
1587
9.1.11 19:11

Stačí ti pět kusů… já je přepírala a nosila první týden i doma, než jsem přestala hodně krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.1.11 19:32

pět kusů do porodnice doma jsem měla už svoje…
dubová kůra je na hemeroidy… pokud na ně trpíš.. i na stehy a jejich hojení by mohly zabrat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.1.11 19:40

Já je nosila ještě asi 14 dní po porodu :mrgreen: oni jsou totiž děsně pohodlný :dance: A měla jsem jich 6ks(dva balíčky) a prala jsem si je v ruce :palec: Sice jsem je měla pak skoro až pod uši :lol: ale prostě byly super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.1.11 19:44
prodigy222 píše:
Já je nosila ještě asi 14 dní po porodu :mrgreen: oni jsou totiž děsně pohodlný :dance: A měla jsem jich 6ks(dva balíčky) a prala jsem si je v ruce :palec: Sice jsem je měla pak skoro až pod uši :lol: ale prostě byly super
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.1.11 19:44

když si vemeš, že jedny levnější vyjdou cca na 15,– Kč a ještě blbě seděj…tak je lepší si je za 15,– koupit u vietnamců bavlněný, budou pohodlnější a můžeš je pak taky vyhodit…
taky jsem to tak dělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.1.11 19:48

já si ty jednorázový kalhotky koupila, ale bohužel nebyly moc pružný, měla jsem ty od Canpol babies, takže jsem si musela vzít svoje, naštěstí jsem si jich do porodky vzala víc a ty jednorázovky jsem předem nezkoušela, no byly mi malý. Jinak ty síťovaný co mi dali v nemocnici byly pohodlný, jenže jsem je ušpinila a vyhodila a až potom zjistila svůj omyl. Jinak dubová kůra má plno možností, je dobrá na hemeroidy, ale taky na odřeniny, podlitiny a plno jinýho, když pohledáš, tak určitě vyhledáš k čemu je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.1.11 19:48

ja je nosila mesic, krvacela jsem a bolela me jizva, takze jsem potrebovala vysoke jednorazove, aby to nemackalo jizvu, uz mam nakoupeny dalsi na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.1.11 19:54

Mě teda ty síťovaný seděli nejvíc. Byli moc pohodlný, vše větralo a hned suchý když se přeprali.Dvoje bohatě stačili. Jen jak psala Prodigy222, tak se po těch 14-ti dnech vytahali, ale určitě bych je doporučila. Tak mě teď Prodigy napadlo… měli jsme je ještě 14 dní nosit a natáhli by jsme je i přes prsa… mohli držet vložky do podprsenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.1.11 20:19
trace píše:
Mě teda ty síťovaný seděli nejvíc. Byli moc pohodlný, vše větralo a hned suchý když se přeprali.Dvoje bohatě stačili. Jen jak psala Prodigy222, tak se po těch 14-ti dnech vytahali, ale určitě bych je doporučila. Tak mě teď Prodigy napadlo… měli jsme je ještě 14 dní nosit a natáhli by jsme je i přes prsa… mohli držet vložky do podprsenky :mrgreen:
:palec: :lol: :lol: :lol: No vidíš to!!! To mě nenapadlo!!! :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jinak, já jsem si je hodlala nakoupit a nosit je i normálně, ale po tom, co mě v nich jednou zahlíd můj mužskej a vytřeštil oči s vyjádřením „babičkááá“ :mrgreen: tak jsem je ze sebe shodila a už si je nevzala. Já je opravdu ve finále měla až pod prsa :mrgreen:

Jjinak zakladatelko, jsou dva druhy. jeden je normálně kalhotkovej a ten je úúúplně na prd, protože nejsou pružný a ještě tref velikost, že :-D a druhý jsou s nohavičkama, síťovaný. Počkej, zkusím pohledat po netu, který jsem měla já. Ny normální i když taky s názvem „porodnické“, jsem měla na sobě asi hodinu a musela jsem je sundat. Ty nohavičkový jsou fakt bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.1.11 20:24

Taky tak… manžel když mě v nich viděl, tak prý jestli mi nebude zima :mrgreen: a ať nechytnu vlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.11 20:28

Nejleší jsou ty bombarďáky z lékárny (zdravotních potřeb). Jsou jakoby s nohvičkou, vyšší, síťované. Pohodlné, pružné, lepší, než normální kalhotky. Měla jsem i z DM a ty byly blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí