Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vem si vlozku jestli jeste neco potece tak je to voda..
Ja ted udelala to same ikdyz to byla troska.. ![]()
Jj ale já mám dva kruhy na posteli ale budu to teď sledovat.díky za radu ![]()
Ahoj, jestli to z tebe teklo ještě když jsi byla vzhůru, jak píšeš, tak to bys poznala, že čůráš, ne? Zkus třeba zavolat do porodnice, jestli tam nechceš hned jezdit. Je lepší třeba trochu plašit, než něco zanedbat.
Raději bych do porodky zajela,za to nic nedáš…Měla jsem podobný problém…Pořád jsem měla mokré kalhotky.Prve jsem si říkala,že mám výtok,ale pak mi začalo tvrdnout břicho a tak jsem raději jela.Protože jsem přenášela,tak si mě tam nechali i když první test vyšel negativně…Druhý za půl hoďky už byl pozitivní…
Ahoj
radši jeď do porodnice. Všude říkají, že lepší několikrát zbytečně než jednou pozdě. Pokud se ti tu tekutinu povedlo někde zachytit, třeba na vložku, vem ji s sebou. V porodnici udělají rychlý a jednoduchý test pomocí jakéhosi činidla, jestli je to plodová voda. Mě takhle unikala několik dní po troškách a nakonec si mě nechali v porodnici, protože je tam riziko komplikací pro miminko, hlavně vznik infekce.
Držím pěsti!
Tak já si vzala vložku a nic neteče jen ta postel smrdí močí
ale díky za rady
Ahojky,ja jsem se takhle vzbudila akorat ze jsem mnela ikrev v kalhotkach,tak jsem si dala vlozku a leteli jsme na pohotovost,tam mi dali na vlozku takovou tekutinu na zjisteni jestli odteka plodova voda a zbarvilo se to,tak mi rekli,ze mam poslicky,pustili mne domu a druhy den rano jsem uz rodila,uz mi v noci odtekla plodova voda,rodila jsem ve 38 tydnu,bejt tebou,dam si vlozku a jedu do nemocnice,oni te prohlidnou a mozna ti daj taky tu vodicku na kontrolu,jestli je to plodova voda ![]()
Určitě poslechni holky, vem si vložku a když na ní jen trochu něco bude tak s tím dojeď do porodky. Udělaj test. A jestli je to jen moč tak se taky ničemu nediv, v těhotenství a po porodu se pánevní dno oslabí a moč může unikat. Já jsem asi měsíc po porodu poskočila…a už jsem se šla převlíknout…proboha jsme snad lidi a ty nejsou dokonalý ![]()
presne tak,znam holky,ktere uz par tydnu pred porodem,museli nosit vlozku,nebo jim unikala moc,takze vem vlozku a bez do porodky a vubec se tim netrap,mne moc neunikala v prvnim tehu,jenom jsem furt chodila curat,ale cekam druhe a co nebylo muze bejt,treba taky budu muset nosit ke konci vlozku,hlavne klidek a bez
![]()
ahoj, urcite jed s vlozkou do porodky, nikdo ni nevynada. Me unikala plodovka den pred porodem, sla jsem tam s vlozkou a zbarvila se pul na pul takze delal dr. utz a rikal ze mimi ma plodovky dost. -Nakonec me poslal domu a me zacli kontrakce. Druhy den jsem prijela znovu do poro uz se silnymi bolestmi , pichli vodu a mala se narodila. Tim jak unikala dlouho plodovka pak byla zkalena a mala mela zanet v ocicku takze rozhodne jed i kdyz to nebude plodovkaa jistota je jistota !!! jinak mala se narodila den pred terminem, zadne prenaseni… takze i tak to muze byt.
Ja asi taky pojedu porad mam pocit jako ze ze me neco unika nasla jsem takovy zluty vytok tak nevim co si o tom myslet.. ![]()
Mě nic neutíká jen pořád chodím na wc.Do porodnice sem volala ráno a tam mi řekla at si vezmu vložkua pokud poteče něco že pak mám přijet zatím nic neteče.Ale když tobě jo samozřejmě jeď a držím palečky.Mi se zdá že se m pořád mokrá ale vložka je suchá pořád to kontroluji. ![]()
pocit mokra je do porodu vetsi a normalni
rika se ze deloha ma pred porodem syndrom lacici pochvy nebo tak nejak=telo se pripravuje na porod
ja mela vytok ciry a behem pul dne se zmenil na hnedy…
Ahoj píšu jako anonymní protože je mic trapně ale nevím co mám dělat
Teď jsem se vzbudila a mokrá něco ze mě teklo ale jak sem vstala tak trošku ještě taky.Mám dva kruhy na posteli.Chci se zeptat ta plodovka je pruhledna?Ale ona nejde cítit moči asi že.Já si teď nejsem nějak jistá
nechci panikařit ale bojím se o miminko.Jsem sice teprve 34 týden ale aby se mu nic nestalo.Když k tomu čuchnu cítim moč.Tak sem se asi počůrala .Je mi tak trapně ach jo nezlob te se