Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
pocit mokra je do porodu vetsi a normalni
rika se ze deloha ma pred porodem syndrom lacici pochvy nebo tak nejak=telo se pripravuje na porod
ja mela vytok ciry a behem pul dne se zmenil na hnedy…
No me v poradne rekli ze bych mela do konce tydne porodit ze mam CS 9 a udelali mi jeste hamiltonuv hmat.. To bylo v utery a ve stredu rano mi odesla zatka..
Tak ja jsem to mela tak, ze ke konci tehu jsem se bez vlozky neobesla. Mela jsem tak silne vytoky, ze jsem se citila jak pocurana. Barva bila lehoucce do zluta. Kdyz jsem se ptala na kontrole jestli je to normal, rekli ze ano, ale jak poznam plodovou vodu, to me vysvetlit nedokazali-odbornici. Ale vim, ze jsou na to nejake papirky, neda se je sehnat trebas v lekarne? Ja o tom moc nevim, rodila jsem v zahranici. Ale co hlavne chci sdelit je, ze jsem odjela do nemocnice v bolestech rodit a az tam se zjistilo, ze uz vodu nemam, byla to hruza, nevedela jsem kdy odtekla a jak vsechno vubec s mimi dopadne. Dopadlo to dobre, nastesti
. Preji take stesticko, at vam to dopadne dobre.
ahoj,je to moje už 3.těhu,ale můžu potvrdit,že také plašánkuju,protože mám výtok asi už od 20 tt,a od 30 tt se mi párkrát stalo,že jsme měla únik moči,nyní začínám 35 tt,a mám pocit,že mám dole pořád vlhko
![]()
Ahoj holky
chci se zeptat,at zbytečně neplaším.Jsem ve 20tt a občas mám pocit,jak kdyby ze mě něco vytíkalo
.Doktorovi jsem to říkala a dal mi čípky na zánět.Občas jsem měla bílý výtok na kalhotkách.Ale tak 3× za den ze mě vyteče i jakoby čirá tekutina a nevím jestli to může být moč nebo plodovka
Měla jste to některá taky,at nejsem za hysterku???Velký UZ mě teprvá čeká za týden
Me se tohle taky stavalo par dni pred porodem… Ja bych se sla urcite ukazat k doktorovi a vzala bych vlozku, na kterou bych to zachytila. V porodnici bezne delaji testy, zda se jedna o plodovku, tak myslim, ze na ten test bude vybavenej i gynekolog. Lepsi plasit, nez neco zanedbat, i kdyz je dost pravdepodobne, ze to je moc.
Holky děkuji
S močákem mám problémy cca tři roky a v poradně jsem byla v pondělí a pohmaten řekla,že je vše v pořádku.Koukala i přes zrcadla a dala ty čípky,ale dnes ráno jsem vstala a prostě zas vlhko
![]()
Anonymní, mě taky prosakovala, mudra mi dělala kontrolovala jak píšeš ty a prý plodovka to není, ale já byla na pohotovosti a tam dělali test přímo na plodovku, arborizační, kdy se dělá stěr z čípku a to bylo pozitivní, nakonec jsem musela porodit v 31+3 určitě bych zažádala o lepší test, mě taky pořád odbvali, že to voda není a ona byla, nekonec jsem ji měla skaženou, tudíž infekci v těle. Držím pěsti ať to plodovka není.