Věčně zpocená hlavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
19.9.06 19:50

Věčně zpocená hlavička

Ahojky,

můj syn (10m.) má neustále zpocenou hlavičku, v autosedačce, v postýlce, po kojení… a to i když není žádné velké horko :-( Má ve vláskách úplné krůpěje potu, ale tělíčko nijak zpocené nemá.

Máte někdo podobnou zkušenost? Máme celkem dost vlásků, ale to tím nebude…

Díky moc za odpovědi!!!

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
19.9.06 19:52

Ahoj,

no moje Nikolka je to samé, hlavně po kojení má úplně mokré vlásky, v autosedačce taky..

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.06 20:01

Taky se mi Terka šíleně potí na hlavince i ručičkách. A to je míň oblečená než já :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
19.9.06 20:02

u nás to samý, potí se jak horník dole v dole… :lol: jen na hlavě, vpředu a vzadu za krkem a to lítá skoro nahatej. Nejvíc se zpotí u kojení…
myslím, že je to normální…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
19.9.06 20:12

Malá je také věčně zpocená, já také, doma na teploměru máme stále o 2-3st více než běžně. Vyvětrat to nejde. Usuzuji, že je to z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.9.06 20:47

..

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.9.06 21:38

Jéé, děkuju moc za odpovědi !!! Jsem ráda, že nejsme sami, tj. že nejde o nic nenormálního :wink:
Mám tendenci větrat a ochlazovat a akorát mu tim zadělám na rýmu nebo nachlazení :roll: :roll: :roll:
Nezbývá než mu občas otřít hlavu plenou a smířit se s mokrým flekem na prostěradle pod hlavičkou.
Když já trpim za něj, mít zpocenou hlavu není nic moc :-(

Hezkej večer! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.9.06 21:39

U nas to same. A to nam jsou 2 roky, nekojime, ale staci, aby vypila vlazny Sunar, neni nabalena (jen tricko a teplacky) a ma mokrou pulku hlavy! Pri spani se taky desne poti (ale desne !!!), mokre vlasy, za krkem, pod krkem… Spaci pytel ma do 2 dnu u krku zluty od potu, no nechapu… takze peru, peru,… po mne to poceni nema… u jinych deti jsem to zatim nevidela, ale diky tehle diskusi mi to snad bude pripadat normalejsi :-)

Pa

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
19.9.06 22:38

Ahoj,

mě se malá taky strašně potí, přesně jak píšete - v autosedačce, když usne v kočárku, v postýlce, při kojení a když si vášnivě hraje…
Snad nikdy neměla o vrstvu víc než já, spíš méně než já a já klepala zimu a ona teploučká. Jen mám někdy problém, že nevím co jí obléknout

Vlasinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.06 09:39

ahojte,

moja dcérka sa takto potí od narodenia do teraz…
Poobede spáva nahatá, v noci len v tričku s krátkym rukávom a neustále odkopaná. Po podlahe bez kobercov behá bosá aj v zime.

Už to vobec neriešim, proste viem, že ju musím obliekať podľa toho ako to cíti ona a nie ja … lebo ja by som zamrzla. A chorá nebýva vobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
20.9.06 10:18

My mame to same, rano ma Helenka uplne promocene prosteradlo pod hlavickou a me je i treba v noci zima. Nejak to neresim, nemocna neni, jen se snazim ji davat dost pit, protoze mi prijde, ze toho desne moc vypoti.

Bara a Helenka 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová