Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
můj syn (10m.) má neustále zpocenou hlavičku, v autosedačce, v postýlce, po kojení… a to i když není žádné velké horko
Má ve vláskách úplné krůpěje potu, ale tělíčko nijak zpocené nemá.
Máte někdo podobnou zkušenost? Máme celkem dost vlásků, ale to tím nebude…
Díky moc za odpovědi!!!
Z.
Ahoj,
no moje Nikolka je to samé, hlavně po kojení má úplně mokré vlásky, v autosedačce taky..
Jarka a Nikolka
Taky se mi Terka šíleně potí na hlavince i ručičkách. A to je míň oblečená než já
![]()
u nás to samý, potí se jak horník dole v dole…
jen na hlavě, vpředu a vzadu za krkem a to lítá skoro nahatej. Nejvíc se zpotí u kojení…
myslím, že je to normální…
NiKi
Malá je také věčně zpocená, já také, doma na teploměru máme stále o 2-3st více než běžně. Vyvětrat to nejde. Usuzuji, že je to z toho.
Jéé, děkuju moc za odpovědi !!! Jsem ráda, že nejsme sami, tj. že nejde o nic nenormálního ![]()
Mám tendenci větrat a ochlazovat a akorát mu tim zadělám na rýmu nebo nachlazení
![]()
Nezbývá než mu občas otřít hlavu plenou a smířit se s mokrým flekem na prostěradle pod hlavičkou.
Když já trpim za něj, mít zpocenou hlavu není nic moc ![]()
Hezkej večer! Z.
U nas to same. A to nam jsou 2 roky, nekojime, ale staci, aby vypila vlazny Sunar, neni nabalena (jen tricko a teplacky) a ma mokrou pulku hlavy! Pri spani se taky desne poti (ale desne !!!), mokre vlasy, za krkem, pod krkem… Spaci pytel ma do 2 dnu u krku zluty od potu, no nechapu… takze peru, peru,… po mne to poceni nema… u jinych deti jsem to zatim nevidela, ale diky tehle diskusi mi to snad bude pripadat normalejsi ![]()
Pa
H.
Ahoj,
mě se malá taky strašně potí, přesně jak píšete - v autosedačce, když usne v kočárku, v postýlce, při kojení a když si vášnivě hraje…
Snad nikdy neměla o vrstvu víc než já, spíš méně než já a já klepala zimu a ona teploučká. Jen mám někdy problém, že nevím co jí obléknout
Vlasinka
ahojte,
moja dcérka sa takto potí od narodenia do teraz…
Poobede spáva nahatá, v noci len v tričku s krátkym rukávom a neustále odkopaná. Po podlahe bez kobercov behá bosá aj v zime.
Už to vobec neriešim, proste viem, že ju musím obliekať podľa toho ako to cíti ona a nie ja … lebo ja by som zamrzla. A chorá nebýva vobec.
My mame to same, rano ma Helenka uplne promocene prosteradlo pod hlavickou a me je i treba v noci zima. Nejak to neresim, nemocna neni, jen se snazim ji davat dost pit, protoze mi prijde, ze toho desne moc vypoti.
Bara a Helenka 9m