Věcný kolotoč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
yse
994
9.8.21 01:08

Tak mne na tom nejvic zarazi, ze jsi se zenatym muzem a kdyby se mu neco stalo, tak dostane manzelka a jeho deti. Snad ho ma dite alespon zapsane v rod. listu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
10.8.21 18:14

Na mě to působí jako když chlap je zbabělec, chce se rozejít, ale nechce být ten co se rozejde, takže se snaží to směřovat k tomu abys rozchod iniciovala ty a byla ta „špatná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
11.8.21 12:24

No tak nechápu tedy proč se nerozvede když jste spolu 6 let… to mi hlava nebere to bych netolerovala ani po dvou letech… prostě bych to nepřekousla a to mám chlapa co má dvě děti s jednou dvě s druhou a dvě se mnou ale tedy nikdy si je nevzal v tom problém nevidím… další věc má dvě malé děti dva a půl a 9 měsíců a stíhám úplně vše ráno vstanu udělám snídani dětem cajicky společne se nasnidame muž je v práci nesnida… potom uklidim vyperu vytru povysavam uvařím oběd vařím na dva dny já jsem na dietě protože potřebuji zhubnout po těch dvou pořadech takže zvlášť vařím ještě sobě a zvlášť manželovi a detem pak dám deti spát vše dodělám a jdeme na celé odpoledne ven vrátíme se domů vrátí se muž z práce já mu naserviruji jídlo vykoupu děti sebe dětem dám večeři uložím je uspim je a večer ještě zvládneme sex takže já spíš vidím problém v tom že si neumíš práci rozložit tak aby to bylo efektivní vše si stihla a nebyla naprosto vyčerpaná jo a vstávám k malému 3× za noc a někdy i kW staršímu… muze miluji dře se aby jsme se měli dobře takže mu uvařím co mu chutná a když mi chybí nějaká ingredience tak ještě jdeme do obchodu vše jde když se chce ale taky jsem k tomu musela dozrát a dělá mi radost když mám vše hotové uklizene a děti spokojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
11.8.21 13:20
@Alušáček píše:
Já myslím, že to je takový standart dopřát chlapovi dobré jídlo a sex. V podstatě je super, že jim ke spokojenosti stačí tak málo :lol: Nechápu proč mu neuvaris co má rád? Mě dělá radost vařit rodině jídlo na kterém si pochutnaji. No a ten sex snad není potěšteni jen pro něj, ale i pro tebe..

nesouhlasim, zenska na rodicaku ma dost a dost starosti, nez varit denne dva az tri typy jidel (diteti, sobe, chlapovi). At se teda ve vareni stridaji. Klasicky plny uvazek fakt neni neco, kvuli cemu by clovek prisel domu nemohouci a svalil se na gauc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
11.8.21 13:41
@Liberalissima píše:
nesouhlasim, zenska na rodicaku ma dost a dost starosti, nez varit denne dva az tri typy jidel (diteti, sobe, chlapovi). At se teda ve vareni stridaji. Klasicky plny uvazek fakt neni neco, kvuli cemu by clovek prisel domu nemohouci a svalil se na gauc.

Zakladatelka nikde nepíše, že se její chlap doma svalí na gauč když přijde z práce, nebo jo? Vždyť mu může vrazit dítě a neco uvařit, píše že má rád omáčky, to má hned jídlo na 2dny. Taky mám děti a manžela a že bych sobě udělala salát a jemu nic, protože nemám čas, se mi fakt nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.8.21 18:20
@Paliska píše:
dře se aby jsme se měli dobře

Spíš se dře, aby zvládl čtvery alimenty, ne? :nevim:
A nezlob se, ale k čemu si dělal 6 děcek, když se jim nemůže věnovat? Popisuješ, jak se honíš a jemu vyvařuješ, no tak to se mu asi u Tebe líbí. Předchozí partnerky po něm nejspíš něco i chtěly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.8.21 18:21
@Liberalissima píše:
Klasicky plny uvazek fakt neni neco, kvuli cemu by clovek prisel domu nemohouci a svalil se na gauc.
Člověk ne, ale chlap jo. :D
Souhlasím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
11.8.21 20:46
@Cimada píše:
Spíš se dře, aby zvládl čtvery alimenty, ne? :nevim:
A nezlob se, ale k čemu si dělal 6 děcek, když se jim nemůže věnovat? Popisuješ, jak se honíš a jemu vyvařuješ, no tak to se mu asi u Tebe líbí. Předchozí partnerky po něm nejspíš něco i chtěly. :think:

Tak dvě děti které měl jsou už dospělí a plnoletí na ty alimenty neplatí a na další dvě platí ale není to nějaká závratné částka starší děti přijdou kdy chtějí bydlí ve stejném městě a mladší děti jsou u nás každý víkend a plně se jim věnujeme nemyslím si že by to byla zas taková hrůza… jsem o 10 let mladší tak pochopitelně jsem chtěla děti a dře se aby zaplatil nájem elektřinu plyn internet vodu jídlo zaplatil nájem dílny a provoz a ještě nas všechny vezme na dovolenou když já jsem na rodicaku s mimcem uklizim po těch našich čertech vařím aby se najedl a i děti a ven chodím kvůli dětem nemám pocit že bych se predrela ;) ;) jen jsem chtěla poukázat na to že se starat o domácnost a děti a vařit je normální rutina a každodenní činnost asi u 80% žen a dokonce to stihaji a ještě chodí do práce a ano taky si myslím že muž není tak náročný když má plné bříško a sex snese nám modré z nebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.8.21 10:12
@Paliska píše:
Tak dvě děti které měl jsou už dospělí a plnoletí na ty alimenty neplatí a na další dvě platí ale není to nějaká závratné částka starší děti přijdou kdy chtějí bydlí ve stejném městě a mladší děti jsou u nás každý víkend a plně se jim věnujeme nemyslím si že by to byla zas taková hrůza… jsem o 10 let mladší tak pochopitelně jsem chtěla děti a dře se aby zaplatil nájem elektřinu plyn internet vodu jídlo zaplatil nájem dílny a provoz a ještě nas všechny vezme na dovolenou když já jsem na rodicaku s mimcem uklizim po těch našich čertech vařím aby se najedl a i děti a ven chodím kvůli dětem nemám pocit že bych se predrela ;) ;) jen jsem chtěla poukázat na to že se starat o domácnost a děti a vařit je normální rutina a každodenní činnost asi u 80% žen a dokonce to stihaji a ještě chodí do práce a ano taky si myslím že muž není tak náročný když má plné bříško a sex snese nám modré z nebe

Jsem dojatá :)
Stačí naplnit manželovi bříško a podržet a i na dovolenou vás manžel vezme.
To si musím někam zapsat:)

• Citovat
  • Upravit
12884
12.8.21 12:51
@Alušáček píše:
Zakladatelka nikde nepíše, že se její chlap doma svalí na gauč když přijde z práce, nebo jo? Vždyť mu může vrazit dítě a neco uvařit, píše že má rád omáčky, to má hned jídlo na 2dny. Taky mám děti a manžela a že bych sobě udělala salát a jemu nic, protože nemám čas, se mi fakt nestalo.

reaguju ne na zakladatelku, ale konkretne na tvoji radu, se kterou proste zasadne nesouhlasim a myslim si, ze to je spatna rada.

Osobne mam za to, ze mnohem vic si chlap vazi zenske, ktera mu obcas nekompromisne vrazi dite a zije si dal svuj zvot, nez te, ktera mu vari denne extra jidlo, protoze on prece nebude jist to, co zbytek rodiny, nerkuli si sam varit, kdyz prece chodi DO PRACE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
12.8.21 12:53
@Paliska píše:
když má plné bříško a sex snese nám modré z nebe

EIWWWW 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
12.8.21 13:35
@Lucie008 píše:
Poslala bych ho k manželce, jestli má s něčím problém

A on se za trest nerozvede a zustane u manzelky i bydlet! :lol:

Mas recht, to bude pro zakladatelku Vyhra! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
12.8.21 14:01

@Svetluska55 No tak zapis si co chceš bereš to moc do slova nesexuju s manželem proto že to chce nebo že musím ale proto že nás to společně baví naplňuje nás to a potřebujeme to oba vařím protože mě to baví vařím ráda a můj muž nemá problém s tím že uvaří pro celou rodinu sám je výborný kuchař uklizim protože mám ráda pořádek když to doma voní a protože mám dvě malé děti které drobi a tahají hračky a podobně a aby nebehali po nějaké špíně nevim co je na tom nenormalniho ale můžeš to doma vyzkoušet 3 měsíce nevar a nemiluj se s mužem vůbec neuklizej a běhej si po konickach a pro mě za mě třeba barech a budete mít jistě nejpevnejsi a naprosto ideální vztah ;) a nemám potřebu muži děti cpát vezme si je prostě sám a sám jim vymysli program… já vše dělám pro svou rodinu dobrovolně s láskou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.21 14:21
@Betani píše:
Jsem s přítelem 6 let a máme spolu 9 měsíční holčičku. On už jedno dítě ( 15 ) má z bývalou manželkou, se kterou se ještě nerozvedl. Už jsem to s ním řešila mockrát a mockrát se kvůli tomu pohádala, ale stejně se nic nestalo. Každopádně, od té doby co máme dceru, tak není tolik času abych vařila každý den, a když už něco uvařím, tak to partnerovi nechutná, protože jsem spíš na zdravé jídla než omáčky atd… a další věc co mu vadí je, že nemáme tolik sexu jako dřív. Už jsem z té situace unavená :,( Na jednu stranu chápu, že chlap když přijde z práce chce mít co jíst a taky má svoje potřeby, ale každý den hold není posvícení. Mám ho ráda moc i přes to, že si skoro v ničem nerozumíme a pořád se hádáme. Je to takový kolotoč, ze kterého nevím jak vystoupit :,(

Nechci radit, ale neni ti divný, proč se nerozved po šesti letech a dítěti? Jeho manželka ví, že spolu máte dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.8.21 09:19
@Paliska píše:
@Svetluska55 No tak zapis si co chceš bereš to moc do slova nesexuju s manželem proto že to chce nebo že musím ale proto že nás to společně baví naplňuje nás to a potřebujeme to oba vařím protože mě to baví vařím ráda a můj muž nemá problém s tím že uvaří pro celou rodinu sám je výborný kuchař uklizim protože mám ráda pořádek když to doma voní a protože mám dvě malé děti které drobi a tahají hračky a podobně a aby nebehali po nějaké špíně nevim co je na tom nenormalniho ale můžeš to doma vyzkoušet 3 měsíce nevar a nemiluj se s mužem vůbec neuklizej a běhej si po konickach a pro mě za mě třeba barech a budete mít jistě nejpevnejsi a naprosto ideální vztah ;) a nemám potřebu muži děti cpát vezme si je prostě sám a sám jim vymysli program… já vše dělám pro svou rodinu dobrovolně s láskou :*

V pohodě, mě zaujala ta péče o manzela:) my doma s mužem děláme všechno společně, spolu uklizime, varime, sexujeme.. a pak taky spolu jedeme na dovolenou, ne, že delam všechno já, aby byl muž spokojený a muž mě vyveze. Ale každý to má jinak, me to jen pobavilo :) a když přestanu spolupracovat s mužem v péči o domacnost, třeba že odjedu pryč, nevypukne anarchie a i po kavárnách můžu behat:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky