Věcný kolotoč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
14.8.21 12:03

@Svetluska55 to je opět moc brane do slova můj muž má autoservis dělá cca od 5 od rána vrací se mezi 7 až 9 domů nevím kdy by měl ještě tedy stíhat uklízet když já jsem doma každý víkend máme 4 děti a každý víkend je doma každý víkend vaří a stará se o ně a dělá nám plán opět jste to špatně pochopila nedělám to pro něj dělám to pro rodinu ale mě je to jedno myslete si co chcete ja se mám dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.21 21:21

Nemyslím si, že dieťa a stvorenie kompletnej rodiny bolo dôvodom, cieľom a zmyslom vášho šťastného šesťročného vzťahu. O toto mu nešlo. Šlo o to, čo mu dnes chýba. Ste na kopci a teraz to pôjde dole kopcom, inej cesty niet. Prepáč, takto to vidím ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.8.21 22:59
@Betani píše:
Jsem s přítelem 6 let a máme spolu 9 měsíční holčičku. On už jedno dítě ( 15 ) má z bývalou manželkou, se kterou se ještě nerozvedl. Už jsem to s ním řešila mockrát a mockrát se kvůli tomu pohádala, ale stejně se nic nestalo. Každopádně, od té doby co máme dceru, tak není tolik času abych vařila každý den, a když už něco uvařím, tak to partnerovi nechutná, protože jsem spíš na zdravé jídla než omáčky atd… a další věc co mu vadí je, že nemáme tolik sexu jako dřív. Už jsem z té situace unavená :,( Na jednu stranu chápu, že chlap když přijde z práce chce mít co jíst a taky má svoje potřeby, ale každý den hold není posvícení. Mám ho ráda moc i přes to, že si skoro v ničem nerozumíme a pořád se hádáme. Je to takový kolotoč, ze kterého nevím jak vystoupit :,(
´tak třeba mě by zajímalo, proč ho máš stále ráda a jeho klady… ;) každej tu vlastně trpí a není schopnej napsat, proč toho druhýho má pořád rád..pro jeho vlastnosti? hmmmmm? Všichni milují a ani neví pro co? ;) takže je třeba vyložit karty na stůl… ;) ;) ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.8.21 23:44
@Svetluska55 píše:
Jsem dojatá :)
Stačí naplnit manželovi bříško a podržet a i na dovolenou vás manžel vezme.
To si musím někam zapsat:)

To je strašné, že? :D :,(
Ale u většiny těch chlapů to tak bohužel funguje. Ženská nemusí mít mozek, stačí, že uvaří a podrží a má „vyhráno“. Kdyby začala mít zdravotní problém nebo místo vaření chtěla zajít na výstavu nebo studovat ještě nějakou školu ke zvýšené své pracovní kvalifikace, to by bylo po manželství do dvou měsíců. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.8.21 23:45
@ontario7 píše:
Všichni milují a ani neví pro co? ;)
… se říká, že láska je bezpodmínečná, ne? ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.8.21 23:48
@Liberalissima píše: … protoze on prece nebude jist to, co zbytek rodiny, nerkuli si sam varit, kdyz prece chodi DO PRACE :nevim:

Na tohle jsem taky alergická. Do práce chodí i ženské a je na nich po příchodu z práce daleko víc naloženo než na chlapa. I v tomto století. :zed:
Ale samozřejmě záleží nejvíc na tom, jak si to doma přece jen domluví, jakou mají povahu (ženská submisivní, vychovaná v roli služky, nebo chlap přece jen sem tam ten svůj talíř po sobě umyje) :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.21 14:04
@Betani píše:
Jsem s přítelem 6 let a máme spolu 9 měsíční holčičku. On už jedno dítě ( 15 ) má z bývalou manželkou, se kterou se ještě nerozvedl. Už jsem to s ním řešila mockrát a mockrát se kvůli tomu pohádala, ale stejně se nic nestalo. Každopádně, od té doby co máme dceru, tak není tolik času abych vařila každý den, a když už něco uvařím, tak to partnerovi nechutná, protože jsem spíš na zdravé jídla než omáčky atd… a další věc co mu vadí je, že nemáme tolik sexu jako dřív. Už jsem z té situace unavená :,( Na jednu stranu chápu, že chlap když přijde z práce chce mít co jíst a taky má svoje potřeby, ale každý den hold není posvícení.

Když by ses naučila během mateřské vařit, vařit chutně, nemohlo by se stát, že Ti pak stoupne sebevědomí? A třeba i na sex bys pak měla větší chuť? Když by ses víc cítila „být ženou“? Určitě v nějakém knihkupectví budou kuchařku prodávat, udělej si s kočárkem procházku okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.21 15:01
@Cimada píše:
Na tohle jsem taky alergická. Do práce chodí i ženské a je na nich po příchodu z práce daleko víc naloženo než na chlapa. I v tomto století. :zed:
Ale samozřejmě záleží nejvíc na tom, jak si to doma přece jen domluví, jakou mají povahu (ženská submisivní, vychovaná v roli služky, nebo chlap přece jen sem tam ten svůj talíř po sobě umyje) :-).

Tohle, co jsi napsala, je chůze po tenkém ledě :D Ale i jako chlap nepopírám, že nemáš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
19.8.21 15:16
@Cimada píše: … se říká, že láska je bezpodmínečná, ne? ;-)

Tak to slyším poprvé, ale znám: „láska prochází žaludkem“ (a o to jde i u zakladatelky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.8.21 23:31
@Luboš P píše:
Tak to slyším poprvé, ale znám: „láska prochází žaludkem“ (a o to jde i u zakladatelky)

Jasně, takže když se má ženská umlátit jen proto, že chlap není schopen si v dnešní době zajistit jídlo, tak není vaší „lásky“ hodná.
Ale když dá ženská (v podobném duchu) najevo, že pro ni je zas důležité materiální zabezpečení, hned je pejorativně nazývána zlatokopkou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.8.21 23:34
@Fanfán Tulipán píše:
Tohle, co jsi napsala, je chůze po tenkém ledě :D Ale i jako chlap nepopírám, že nemáš pravdu

Jaká chůze po tenkém ledě? Je to popis fungování průměrné české domácnosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.8.21 23:36
@Montauk_INTJ píše:
Když by ses naučila během mateřské vařit, vařit chutně, nemohlo by se stát, že Ti pak stoupne sebevědomí? A třeba i na sex bys pak měla větší chuť? Když by ses víc cítila „být ženou“?

Pomoc!
Můžeš napsat, prosím, kolik je Ti roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.21 23:37
@Cimada píše:
Jaká chůze po tenkém ledě? Je to popis fungování průměrné české domácnosti. :D

Hm 8o :pankac: :mrgreen:
podivej se ke lvum… to je nemlich to samy :lol: proste kral zvirat, s tim rozdilem, ze lev nejde ani do ty prace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
20.8.21 12:18
@Cimada píše:
Jasně, takže když se má ženská umlátit jen proto, že chlap není schopen si v dnešní době zajistit jídlo, tak není vaší „lásky“ hodná.
Ale když dá ženská (v podobném duchu) najevo, že pro ni je zas důležité materiální zabezpečení, hned je pejorativně nazývána zlatokopkou, že?

To koukám, co se z obyčejného přísloví dá udělat. Při vyslovení přísloví: „jak se do lesa volá…“, aby se člověk obával ochránců zvířat. A dnes říci, že jel někdo v MHD na černo, je už na žalobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
21.8.21 22:35
@Luboš P píše:
To koukám, co se z obyčejného přísloví dá udělat. Při vyslovení přísloví: „jak se do lesa volá…“, aby se člověk obával ochránců zvířat. A dnes říci, že jel někdo v MHD na černo, je už na žalobu.

Myslíš přísloví „ta ženská je zlatokopka“? :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí