Věčný tlak pod levými žebry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.11.22 20:33

Věčný tlak pod levými žebry

Ahoj, setkal jste se s tím někdo?
Doktor neví, poslal mě zatím na rehabku zad. (Bolí mě záda, hlavně mezi lopatkama, když je dám k sobě) Odběr krve ( nepatrně zvýšený cholesterol, bílé krvinky, vitamín B)
Jinak všechno v pořádku.
Už delší dobu pociťuji tlak uplne dole pod levými žebry. Ve stoje ani tak ne, ale jak si sednu, začne mě tam tlačit, občas když se sehnu, tak cítím takové,, nebolestivé tlakové přeskočení,, jak kdybych si tam skřípla sval a ten hned vyskočil zpět :nevim: Nevím, jak jinak to popsat. Ten tlak mě otravuje, je to pořád, ale nebolí to. Jen mě to tam hrozně tlačí, když ležím, tak ne, když stojím, tak nepatrně ale neotravuje mě to tak, že bych na to pořád musela myslet, ale jak si sednu, okamžitě mě tam začne tlačit a tlačí bez přestávek. Neměl někdo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
29.11.22 20:48

Já se momentálně setkávám s něčím podobným. Mívám takové nepříjemné pocity pod levými žebry. Nelze úplně říct, že se jedná o bolest. Dost často to cítím i tak nějak v levém boku a také v levých žebrech, nicméně to vychází z levého podžebří. Byl jsem na ultrazvuku břicha, nějaké krevní testy, EKG, neurolog, rtg. žeber a plic, ale nic se neobjevilo. Mám teď také napsané rhb. Na začátku prosince jdu k rehabilitačnímu lékaři a pak zřejmě fyzioterapie. No, jsem zvědavý. Mě napadlo, že by to mohly být zablokovaná žebra, protože tam jsou projevy dost podobné. Našel jsem si nějaké cviky a ty cvičím a alespoň se mi zdá, že to pomáhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.11.22 21:51

Ja to mivala. Byl to budto stres nebo skolioza. To preskoceni mam i dneska obcas. Mam krivou pater prechod krcni a hrudni, je to videt v zrcadle, ze mam na ty levy strane spodni oblouk zeber trochu niz. A obcas me to boli vpravo, blokuje se mi tam od toho jedno zebro. Najdi si na youtubku jogu na pater, dr mi rikala, ze je to ucinny a mela pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí