Věděly jste, že jste těhotné?

Anonymní
26.3.24 10:20

Vedeli jste ze jste těhotné?

Ahoj maminy. Mám jeden dotaz. Poznali jste že jste těhotné ještě před testem? Četla jsem spoustu diskuzi na toto téma ale pořád nevím. Pár dní mě pobolívá podbrisek i prsa nafoukle neschopenku také mám. Měla jsem před pár dny ovulaci pokud jsem to spočítal dobře, vím že ty pocity můžou být z toho ale nikdy jsem je tolik nepocitovala. Četla jsem i články kdy žena mohla otehotnet po zakončení ms ale jsou to výjimečně případy. Chtěla jsem se tedy zeptat jak jste to měli vy jestli jste měli něco podobného nebo popřípadě názor. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76716
26.3.24 10:25
@Anonymní píše: Více

ty pocity si vsugerováváš tím, že na to urputně myslíš, pár dní po ovulaci nemůže nikdo pociťovat těhotenské příznaky - je to biologicky nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.3.24 10:28

A tu neschopenku máš proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
26.3.24 10:33

Když jsme se snažili o dítě, tak jsem měla pocit, že jsem těhotná každý měsíc :lol:
Naopak, když jsem to nečekala, tak jsem se cítila jako obvykle.
Až na to…., že v den ms jsem se pozvracela za jízdy autem a ms jsem už nedostala :lol:

Příznaky jsou často vsugerované…

Příspěvek upraven 26.03.24 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 10:33

To byl překlep, mělo tam být že mám nafoukle břicho 🤣

• Citovat
  • Upravit
72725
26.3.24 10:34
@Anonymní píše: Více

Ne, nikdy jsem to nepoznala. 2× jsem to zjistila při preventivní u dr, jednou mi přišlo fakt divné, že mám 14 dní zpoždění - mimino jsme neplánovali. Jen jedinkrát jsem dělala test v den, kdy měla být ms. To jsme se snažili a nebylo mi pak úplně nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.3.24 10:35

U prvního jsem to poznala dost jasně. U druhého jsem si jeden měsíc myslela, že to klaplo, měla jsem nějaké příznaky, ale nic z toho nebylo a hned o měsíc později jsem vůbec nic nepociťovala a bylo z toho mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16296
26.3.24 10:40

Nepoznala jsem to, jen mě pár dní bolela hlava a test jsem si dělala v den očekávané MS :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
26.3.24 11:06

V den vynechani jsem si udelala test, ale kdybych ho neudelala tak podle priznaku bych na nic neprisla, protoze zadne nebyly.
Jo parkrat jsem si myslela, ze se mozna zadarilo a nic. Bylo to jen v hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
26.3.24 11:16

U obou těhotenství jsem to poznala hned. Asi jsem nějak moc senzitivní ke svému tělu, ale u obou jsem cítila uhnizďovaní. Jiný druh píchání v podbříšku, než u přicházející MS. Bolavá prsa jsem neměla, ale nafouklé břicho děsně. A podotýkám, že to vsugerované nebylo, protože jsme se nesnažili cíleně, ale všemu jsme nechali volný průběh. Brala jsem to tak, že až to přijde, tak to přijde, a je jedno jestli za měsíc nebo půl roku. Rozhodně jsem nečekala s napětím každý měsíc a připravenými testy v šuplíku. :D ale u obou jsem u těch bolestí věděla, že je to něco jiného. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.3.24 11:17

Poznala, ale bylo to moje cca devátý těhotenství a mám dost specifický příznaky. Už jsem jen čekala na pozitivní test. U prvního ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
3021
26.3.24 11:18

Během čekání na první těhotenství jsem měla všechny zásadní příznaky každý měsíc. Včetně kovové chuti v puse, keterá byla v tom čase hodně „populární“ a nebylo z toho nikdy nic.
Když jsem pak opravdu otěhotněla, zpětně mi došlo, že mě před domnělou MS chvíli píchalo jinde než normálně a že mi v práci dva dni nechutnala voda, toť vše. Další byly až nevolnosti někdy od sedmého týdne.
U druhého jsem měla chuť na sýr jako později v prvním. U třetího jsem to věděla, ale fyzicky mi nebylo nic. Až někdy po pozitivních testech a nikdy ne v plné palbě, jak když jsem si to jen sugerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mm14
26.3.24 11:19

Hanykla33 není to tak že bych čekala každý měsíc až si můžu udělat test, to ne. Taky to necháváme náhodě, jen mi prostě přijde něco jinak a nevím jestli si dělat naděje nebo ne. Jsem náladová asi už 3 týden. Nálady se mi mění během 5 minut a nafoukle břicho mám jak kdybych byla tak v 5 nebo 6 měsíci. Přijde mi že i prsa mám větší ale to si nejsem jistá, jen mi jakoby překáží. :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 26.03.24 v 11:24

• Citovat
  • Upravit
275
26.3.24 11:20

Poznala jsem to podle toho že se mi motala hlava trochu. Normálně na to netrpim. Plus mi pak došlo že mám dva dny zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
26.3.24 11:51

U dcery jsem to věděla ještě před testem. Začaly mi smrdet vajíčka, tak jako u syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí