Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 21tt s poslední dny, možná měsíc na sobě cítím že blbnu čím dál víc. Něco píšu na pc, a najednou koukám kolik se mi podtrhlo překlepů. Píšu sms a pak v seznamu nevím komu jí chci poslat. V obchodě lítám nesmyslně od regálu k regálu- protože mi když odejdu od zeleniny dojde u pečiva, že chci ještě cibuli. Nechci s ničím poradit/uklidnit. Jen se pobavit jestli taky nějaká začíná blbnout
? Jak se říká, jíst za dva. Tak chápu, že se neříká myslet za dva- u mě to nehrozí
![]()
Hoj. Všechno mi padá z ruky a už jsem rozbila i par sklenicek..
Nejhorší na tom je, že to porodem neskončí, ale se zvětšující se tvorbou mléka na mozku se to asi nějak vryje do paměti a člověk ani po ukončení laktace nezmoudří…
Tehotenska demence, plynule prejde v kojodemenci. Strasny obdobi, jsem i normalne roztrzita, ale v tehotenstvi jsem delala strasny veci, polozit nekam mobil nebo klice znamenalo, e je bude nasledujici hodinu hledat ![]()
Nestraš
Já už si teď příjdu neschopná, to nedám dohromady ani větu jestli to půjde dál
Ja se 3× spalila o zehlicku. Asi 6× sem chytla kastrol nebo plech bez rukavice…
nekolikrat se pichla nozem.
Bricho si zaviram do lednice..
Mela sem to i v prvnim tehu.
O zapominani nemluvim…
Ja takhle v sestinedeli naskladala spinave nadobi do lednice.
Jo, chtěla jsem si uvařit karo ačaj, konvička na ča byla špinavá, tak jsem si řekla, že počkám na večeři a pak umyju náobí a konvičku, mezitím jsem si to karo nasypala do hrníčku… pak myju nádobí a koukám, že mám nějákou tmavou vodu… já tam strčila i ten hrníček i s obsahem ![]()
![]()
![]()
![]()
Já včera uklidila nákup a přítel nemohl pochopit proč uklidím jeden jogurt, dva nechám na lince, uklidím jeden sýr, jeden nechám na lince
Nějak mi to v půlce asi vypadlo
Tak to souhlasim.. Minimalne deset let jsem neupadla.. No a minuly tyden jsem zakopla spadla ramenem a bradou na skrin pod televizi a pak na zem primo na bricho… To nevymyslis bohuzel.. ![]()
Všechno mi padá z rukou. Vždycky jsem byla manuálně neschopná, ale teď je to až na obtíž:) demence zatim dobrý, jen se snažím dělat max 3 věci zároveň, né 16 věcí zároveň jako obvykle ![]()
Upřímně me to pobavilo.
já většinou něco zadní dělat, ale už to zapojení dokončit. Pak mám v konvici pul dne uvarenou vodu na čaj. Prádlo od rána v pracce apod. Než odejdu z bytu, dvakrát ho proudu a většinou i na podruhé najdu něco zapnutyho, odlozenyho,…
Ze své zkušenosti můžu říct, že kam se hrabe těhotenství na období kojení. To jsem se bála nechat sama sebe bez dozoru
Blbla jsem, zapomínala, dělala kraviny.