Vedlejší účinky těhotenství

1231
24.2.15 15:59

Vedlejší účinky těhotenství

Ahoj, jsem ve 21tt s poslední dny, možná měsíc na sobě cítím že blbnu čím dál víc. Něco píšu na pc, a najednou koukám kolik se mi podtrhlo překlepů. Píšu sms a pak v seznamu nevím komu jí chci poslat. V obchodě lítám nesmyslně od regálu k regálu- protože mi když odejdu od zeleniny dojde u pečiva, že chci ještě cibuli. Nechci s ničím poradit/uklidnit. Jen se pobavit jestli taky nějaká začíná blbnout :D? Jak se říká, jíst za dva. Tak chápu, že se neříká myslet za dva- u mě to nehrozí :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
631
24.2.15 16:04

Hoj. Všechno mi padá z ruky a už jsem rozbila i par sklenicek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.2.15 16:07

Nejhorší na tom je, že to porodem neskončí, ale se zvětšující se tvorbou mléka na mozku se to asi nějak vryje do paměti a člověk ani po ukončení laktace nezmoudří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 16:07

Tehotenska demence, plynule prejde v kojodemenci. Strasny obdobi, jsem i normalne roztrzita, ale v tehotenstvi jsem delala strasny veci, polozit nekam mobil nebo klice znamenalo, e je bude nasledujici hodinu hledat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
24.2.15 16:10

Nestraš :,( Já už si teď příjdu neschopná, to nedám dohromady ani větu jestli to půjde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
24.2.15 16:11

Ja se 3× spalila o zehlicku. Asi 6× sem chytla kastrol nebo plech bez rukavice…

nekolikrat se pichla nozem.

Bricho si zaviram do lednice..

Mela sem to i v prvnim tehu.

O zapominani nemluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
24.2.15 16:14

Ja takhle v sestinedeli naskladala spinave nadobi do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.2.15 16:20

Jo, chtěla jsem si uvařit karo ačaj, konvička na ča byla špinavá, tak jsem si řekla, že počkám na večeři a pak umyju náobí a konvičku, mezitím jsem si to karo nasypala do hrníčku… pak myju nádobí a koukám, že mám nějákou tmavou vodu… já tam strčila i ten hrníček i s obsahem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
24.2.15 16:30

:D:D:D:D Já včera uklidila nákup a přítel nemohl pochopit proč uklidím jeden jogurt, dva nechám na lince, uklidím jeden sýr, jeden nechám na lince :D Nějak mi to v půlce asi vypadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
24.2.15 16:30

Tak to souhlasim.. Minimalne deset let jsem neupadla.. No a minuly tyden jsem zakopla spadla ramenem a bradou na skrin pod televizi a pak na zem primo na bricho… To nevymyslis bohuzel.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.2.15 16:40

Já párkrát nechala odemčené auto a šla nakupovat…  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 16:44

Všechno mi padá z rukou. Vždycky jsem byla manuálně neschopná, ale teď je to až na obtíž:) demence zatim dobrý, jen se snažím dělat max 3 věci zároveň, né 16 věcí zároveň jako obvykle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
24.2.15 18:00

Upřímně me to pobavilo. :-) já většinou něco zadní dělat, ale už to zapojení dokončit. Pak mám v konvici pul dne uvarenou vodu na čaj. Prádlo od rána v pracce apod. Než odejdu z bytu, dvakrát ho proudu a většinou i na podruhé najdu něco zapnutyho, odlozenyho,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
24.2.15 19:24

Ze své zkušenosti můžu říct, že kam se hrabe těhotenství na období kojení. To jsem se bála nechat sama sebe bez dozoru :mrgreen: Blbla jsem, zapomínala, dělala kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
24.2.15 19:30

@TerezkaW kamaradka tomu rika vykojenej mozek.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie