Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janinkaz píše:Mava píše:Mava erotomanka se ozvala
Jééé to my by jsme to někdy neměli hooodně dlouho, buď je u nás borčus nebo studená plotna
Radši se budu milovat než žehlit![]()
![]()
![]()
![]()
Haha by si to měl číst můj manžel ![]()
zas tak často to není ![]()
On má rád poriadok a hovorí, že pokiaľ nie je doma všetko tak ako má byť…proste na to chuť nemá. Viem, že to bola výhovorka…ale skúsila som to. .....normálne začínam byť zúfala. Manželov po 10 rokoch pochopím, ale po tak krátkom čase…no ja neviem. Možno by som mala pokukať po nejakých afrodiziakách…
Ale na toho môjho asi nezaberie nič…
Janikaz napsala
očkej to jsi jako musela mít naklizeno a navařeno aby se s tebou miloval?
To je divný Bych mu dala ![]()
A ona mu dala
![]()
Každopádně mi to příjde divné že v dnešní době nějaká dospělá žena může řešit takové věci
Pokud ti to vyhovuje tak co to tady řešíš???a pokud né tak tady odpověd asi nenajdeš
A ještě by mě zajímalo jestli jste spolu o tom mluvili??a jestli ano co ti na to řekl??
Natty
Myslím jako bych mu vyhubovala, rozumíš ![]()
Mavo, jééén jestli. Aby nám tady pak manžel neplakal, že denně musí, jinak že mu je vyhrožováno
Jen pro ostatní…Mava by sourozence pro Liborka, takže určitě jedou denně ![]()
Ja som mu to veľa krát povedala, ale s ním sa veľmi nedá…on je unavený, zajtra sa budeme a tak…proste výhovorka za výhovorkou.
Janinkaz ty jsi dneska v tipná
![]()
Pořád tě čekám u nás v diskuzi SNAŽENÍ O SOUROZENCE
jsou tam i nesnažilky a bohužel jsem stále jednou z nich.
A jak je to u vás???
teeeri - a co takhle když se manžel vrátí domů tak ty mu nandáš papáníčko a miláčku sem, miláčku sedni si … pak koupáníčko … no a erotické prádélko na závěr …
mmch oni si chlapi stěžujou že používáme bolest hlavy jako výmluvu aby jsme nemuseli sexovat, ale oni tu únavu používaj snad ještě častěji ![]()
i ked…normálne ked sa ho chcem dotknút,objať - proste urobiť nejaký náznak, este pred tým ako sme v posteli…proste mi to nedovolí, vraj sa mu to takto nepáči.
S tým zvádzaním…to už praktikujem celkom dlho. Teraz skúšam zmeniť stratégiu
. Keďže neberiem žiadne tabletky (asi by to boli vyhodené peniaze - pri takejto frekvencii), používame kondómy.
Mužovi som teda povedala, nech ich kúpi on, a proste čakám…nech príde sám. Snažím sa o tom nehovoriť, nech nemá pocit, že ho do niečoho nútim alebo tak. No som zvedava…
vyhovorku bolest hlavy počujem tiež dosť často- my to máme doma akesi vymenené
![]()
No nechci být poslem špatných zpráv ale takové chování mi příjde jakože tam dole není v pořádku nebo a to mi příjde jako reálnější že má jinou babu a když si to rozdá jinde tak je jasné že na to doma nemá chut ![]()
Takže bych asi udeřila co se děje ![]()
Mava píše:
Janinkaz ty jsi dneska v tipná![]()
![]()
Pořád tě čekám u nás v diskuzi SNAŽENÍ O SOUROZENCE
jsou tam i nesnažilky a bohužel jsem stále jednou z nich.A jak je to u vás???
Já vím
No a nemáš diskuzi „hledám práci“
Hele, mě láká jít na chvíli do práce. Ale zase malej je už vyzrálej na to mít sourozence, ale zase stavíme. Takže nevím, mám to teď trochu zmatený
![]()
S tou druhou babou - to určite nie. Pracuje v robote s otcom, takže mám prehľad. Po robote robí ešte finančného poradcu…ale nemyslím si, že by za niekym pobehoval…Vždy dôjde s nejakými uzavretými zmlúvami či návrhmi, proste vidno, že pracoval.
A ani to nie je ten typ
A nemá zdravotní problém? Nebere nějaké léky co by ovlivnili jeho chtíč? Asi ne co, to by jsi asi věděla
Co dělá za práci? Může mít čas na bokovku? Třeba u mého muže jsem si jistá, že ne. on nemá čas ani na mě, takže jsem v klidu ![]()
Tak asi to bude tak že máš doam chlapa který to prostě nechce tak často jak ty.A nebo jste si zevšedněli protože jak píšeš že dřív to tak nebylo.