Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je v pořádku věkový rozdíl 18 let a 36 let.
Já si nevím úplně rady takže bych potřebovala od někoho poradit děkuji 🙏🏽
Jako partneři jeden 18 a druhý 36? Dle zákona to v pořádku je. Ale mentální schopnosti toho staršího nebudou úplně v pořádku, když si v rovině partnerství má co říci s osmnáctiletým člověkem.
Za mě ne. Každý je rozumově úplně jinde. Max na nějakou krátkou známost, užít si.
@Daniela270 píše: Více
A s čím si nevíš rady? Jako že tobě je 18 a jemu 36? Tak logicky jste každý myšlením úplně jinde. Na chvilku asi proč ne, ale na dlouhodobý vztah to nevidím.
Tak rozdíl téměř jedné generace je ujetej, především bych se zamyslela nad tím, co za člověka je ten starší, že vyhledává sotva odrostlé dítě a jestli ten mladší nehledá jen zástupného rodiče. Za mě věkový rozdíl kolem 10 let je ok, výš už moc ne.
Mám 2 kamarádky, co měli vztah (jedna dokonce manželství a dítě) s takhle výrazně starším chlapem. Nevydrželo ani jedno ![]()
@Kfětoslava píše: Více
Ježiši já potkal víc chytrých 18ti letých holek než 30ti letých ![]()
Ty 30tky už chtěj akorát usazení, spíš než lásku, já chci lásku spíš než usazení…
18tky jsou veselejší a maj ještě sny… na rozdíl od 30tek… (většinově bráno)
@Zhrzený Detsa píše: Více
Hele, ty zhrzený, je mi úplně jedno jak to máš ty ![]()
@Zhrzený Detsa píše: Více
A lehce se jim dá nabulíkovat, že je měkký jen proto, aby netlačil ![]()
@Kfětoslava píše: Více
To opravdu ve 36 ani ve 40 nepotřebuješ, to začíná tak po 50tce a jen u půlky mužů ![]()
Hele, jen tady na emiminu kde nejsem kvůli balení jsem měl rande s dvěma ženama. Myslim, že na zdejší muže nadprůměr. ![]()
Ale opravdu: jsem v tom dobrej, zeptej se těch co mě viděly ![]()