Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
16.5.17 14:49
@Chauvinist píše:
Popcorn, colu? :jazyk: :mrgreen:

jak jinak ;) tak ty mě bereš přes kino jo?? Ok obojí a prosím jedny gumový medvídky strašně ráda je cucám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 14:50
@misi11 píše: :think: dneska teda v obchode same male mekke schcipliny :roll: :zed:

Nj, pořádnou okurku, aby jeden pohledal :mrgreen: :mrgreen:
Pojď se přidat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 14:52
@Denisa76 píše:
jak jinak ;) tak ty mě bereš přes kino jo?? Ok obojí a prosím jedny gumový medvídky strašně ráda je cucám :oops:

Jasně. Temný sál kina je jako dělanej pro to… tamto… sledování filmu. A zmrzlinu neceš? Ale pozor, když jí lížeš ve tmě, tak abys neměla fleky na tričku :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 14:54
@misi11 píše: :think: dneska teda v obchode same male mekke schcipliny :roll: :zed:

Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 15:00
@Chauvinist píše:
Jasně. Temný sál kina je jako dělanej pro to… tamto… sledování filmu. A zmrzlinu neceš? Ale pozor, když jí lížeš ve tmě, tak abys neměla fleky na tričku :jazyk: :mrgreen:

v pohodě mě se toho mezi kozy vejde požehnaně a pak tam budu mít tebe tak mě to, když tak utřeš :jazyk: sledovat film samozřejmě jak jinak v předklonu a s plnou pusou medvídků :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 15:01
@mmch píše:
Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus! :cert: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:01
@Chauvinist píše:
Popcorn, colu? :jazyk: :mrgreen:

Pikao, rada bych neco sala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 15:02
@Denisa76 píše:
v pohodě mě se toho mezi kozy vejde požehnaně a pak tam budu mít tebe tak mě to, když tak utřeš :jazyk: sledovat film samozřejmě jak jinak v předklonu a s plnou pusou medvídků :pankac:

Požehnaně, jo? :think: :think: Můžeš to nějak kvantifikovat v jednotkách SI? :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ano, bude to jistě kulervoucí podívaná :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:08
@Denisa76 píše:
zlatý komanči to nebylo nic :mrgreen:

Zejo :mrgreen: clovek aspon nemohl hucet nad kvalitou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:09
@Chauvinist píše:
Nj, pořádnou okurku, aby jeden pohledal :mrgreen: :mrgreen:
Pojď se přidat :P

K cemu, okurkam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:10
@mmch píše:
Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Jezisi fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:11

:mrgreen: nenechte se rusit, se aspon priucim konecne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 15:16

Ehm ehm..
Halooooo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 15:16
@Chauvinist píše:
Požehnaně, jo? :think: :think: Můžeš to nějak kvantifikovat v jednotkách SI? :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ano, bude to jistě kulervoucí podívaná :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

jasně k dnešnímu dni přes prsa 113cm a velikost číslo 6 takže si to přepočti na kila nebo litry jak chceš no a pak si dej do odměrky svůj obsah z toho co máš dole a vypočti kolik se mě tam toho vejde..selským rozumem když to vezmu baj oko tak to vidím na týden v kuse :mrgreen: no tak po tom týdnu v kuse budou gule rádi, že to přežili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 15:17
@misi11 píše:
Ehm ehm..
Halooooo :think:

foe neruš už je skoro ruka v rukávě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit