Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chauvinist píše:
Popcorn, colu?![]()
jak jinak
tak ty mě bereš přes kino jo?? Ok obojí a prosím jedny gumový medvídky strašně ráda je cucám ![]()
@misi11 píše:dneska teda v obchode same male mekke schcipliny
![]()
Nj, pořádnou okurku, aby jeden pohledal
![]()
Pojď se přidat ![]()
@Denisa76 píše:
jak jinaktak ty mě bereš přes kino jo?? Ok obojí a prosím jedny gumový medvídky strašně ráda je cucám
Jasně. Temný sál kina je jako dělanej pro to… tamto… sledování filmu. A zmrzlinu neceš? Ale pozor, když jí lížeš ve tmě, tak abys neměla fleky na tričku
![]()
@misi11 píše:dneska teda v obchode same male mekke schcipliny
![]()
Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus!
![]()
@Chauvinist píše:
Jasně. Temný sál kina je jako dělanej pro to… tamto… sledování filmu. A zmrzlinu neceš? Ale pozor, když jí lížeš ve tmě, tak abys neměla fleky na tričku![]()
v pohodě mě se toho mezi kozy vejde požehnaně a pak tam budu mít tebe tak mě to, když tak utřeš
sledovat film samozřejmě jak jinak v předklonu a s plnou pusou medvídků ![]()
@mmch píše:
Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus!![]()
![]()
@Denisa76 píše:
v pohodě mě se toho mezi kozy vejde požehnaně a pak tam budu mít tebe tak mě to, když tak utřešsledovat film samozřejmě jak jinak v předklonu a s plnou pusou medvídků
Požehnaně, jo?
Můžeš to nějak kvantifikovat v jednotkách SI?
![]()
Ano, bude to jistě kulervoucí podívaná
![]()
@Denisa76 píše:
zlatý komanči to nebylo nic
Zejo
clovek aspon nemohl hucet nad kvalitou
![]()
@Chauvinist píše:
Nj, pořádnou okurku, aby jeden pohledal![]()
Pojď se přidat
K cemu, okurkam ![]()
@mmch píše:
Jsem si vzpomněla na jedno videjko… jak cpou dva borci jisté dámě do pipky obřího roberta… jmenovalo se to „Ještě se nenaselr, aby se nevešel“ strašnej brutus!![]()
![]()
Jezisi fuj ![]()
@Chauvinist píše:
Požehnaně, jo?![]()
Můžeš to nějak kvantifikovat v jednotkách SI?
![]()
![]()
![]()
Ano, bude to jistě kulervoucí podívaná![]()
![]()
jasně k dnešnímu dni přes prsa 113cm a velikost číslo 6 takže si to přepočti na kila nebo litry jak chceš no a pak si dej do odměrky svůj obsah z toho co máš dole a vypočti kolik se mě tam toho vejde..selským rozumem když to vezmu baj oko tak to vidím na týden v kuse
no tak po tom týdnu v kuse budou gule rádi, že to přežili ![]()
@misi11 píše:
Ehm ehm..
Halooooo
foe neruš už je skoro ruka v rukávě ![]()