Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmch píše:
Počkat a to jde jako o naše muže nebo o zdejší?
Tak nak zdejsi se boji, tak doufam, ze doma mate vetsi chlapy ![]()
@mmch píše:
V červenci mu budou dva roky.
Jeee, to je maly prdolka jeste
na toho cekat nebudu, to je dlouho ![]()
@Denisa76 píše:
já žeru produkty na růst svalové hmoty a když se přidá ovulace kdy se mě nalejou tak potěš koště to jdou prsa pak dlouho nic a pak až já..ach jo já chudák
@Bůča píše:
tak to je jasny, hormonalni boure. prirodnia jestli mas deti a nemas chut, tak ses unavena.to je cajk. nemyslet na to hlavne a vzrusovat se sama predstavama, nebo pomaha cervena knihovna
![]()
antinu jsem bral jednou a naposled jsem si připadala jak vykastrovaná..neberu nic a není nad to cítit na co tělo má zrovna chut ![]()
@misi11 píše:se mi v noci zkrivila a ted je na vyrovnavani
![]()
Asi zrovna prochazela kolem zrcadla![]()
neboj dá si 100× otčenáš a ono jí to přejde ![]()
@Denisa76 píše:
Tak bych to už uzavřela at to tady neplevelíme s tím, že ještě jednou děkuji za rady a podměty k rozvodu a průběžně vás budu informovat jak se věci vyvíjí![]()
Tak držím palce, spíš ať to slepíte. Přece jen 20let je 20let, no.
@Bůča píše:
romantickaaa? neeeeemuj je smirenej s tim, ze se tu jednou objevi jeho fotka od pasu dolu
prej jednou mi ve spani vytahnes ptaka a na emiminu se budes ptat jestli je normalni
jo a videl v diskuzi i fotku hleniku, zamavalo to s nim
natoč si s ním rovnou péčko a tady to pouštěj jako dokument ![]()
@Chauvinist píše:
Fujtajxl
ale copak copak ty nepapáš cuketku??
@Denisa76 píše:
ale copak copak ty nepapáš cuketku??
Neeeee. Mám k tomu blok z dob těsně po revolučních, kdy byl tenhle zelenej mor v módě a dávalo se to fakt všude. Takový cuketový karbanátky mám v živí paměti dodnes. ![]()
@Chauvinist píše:
Tak držím palce, spíš ať to slepíte. Přece jen 20let je 20let, no.
vím jak to myslíš a děkuju
mám to ale poskládané trochu jinak neznamená, že když jsem s někým 20let, že s ním i umřu..dost velkým příkladem je pro mne můj otec, který udržoval z ohledů na všechno manželství skoro 30let a stejnak nakonec se v 50 rozvedl a spíš litoval toho projebanýho času..pro mne to znamená jediné..pokud mě ve vztahu nebude dobře odejdu z něj na přežívání jsem ještě v tomhle směru hooodně mladá ![]()
@Denisa76 píše:
vím jak to myslíš a děkujumám to ale poskládané trochu jinak neznamená, že když jsem s někým 20let, že s ním i umřu..dost velkým příkladem je pro mne můj otec, který udržoval z ohledů na všechno manželství skoro 30let a stejnak nakonec se v 50 rozvedl a spíš litoval toho projebanýho času..pro mne to znamená jediné..pokud mě ve vztahu nebude dobře odejdu z něj na přežívání jsem ještě v tomhle směru hooodně mladá
Ale jistě. Spíš to myslím tak, že 20let už je dost na to, aby se člověk nad tím pořádně zamyslel bez ohledu na to, jaký bude výsledek (a opravdu chladně zvážil pro a proti). To jak to dopadne je jen na tobě, nikdo jiný k vám do života nevidí.
Ale hlavně ať jsi spokojená ![]()
Mladá jsi evidentně v mnoha věcech, podle toho, co píšeš ![]()
@Chauvinist píše:
Ale jistě. Spíš to myslím tak, že 20let už je dost na to, aby se člověk nad tím pořádně zamyslel bez ohledu na to, jaký bude výsledek (a opravdu chladně zvážil pro a proti). To jak to dopadne je jen na tobě, nikdo jiný k vám do života nevidí.Ale hlavně ať jsi spokojená
Mladá jsi evidentně v mnoha věcech, podle toho, co píšeš
tak určitě nezbořím vztah po jedný blbě prošustěný noci to je jasný
jujky to je milé chod a písej častěji ![]()
@misi11 píše:
Jeee, to je maly prdolka jestena toho cekat nebudu, to je dlouho